Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:39 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 130 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

polecam dr Dorote Skrobacka, przyjmuje w Scanmedzie.
bardzo mila, konkretna i kompetentna, bardzo dba o pacjentke i nie ignoruje zadnych niepokojacych sygnalow..
:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja bardzo polecam Dr Jaworowskiego. Jest zastepca ordynatora na Ujastku,a prywatny gabinet ma na Centrum A.Bardzo kompetentny i chetnie udziela odpowiedzi na wszystkie pytania.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

co do dobrych lekarzy to muszę pochwalić 2 panów:
1. Tomasz Homa (juz wcześniej przeze mnie chwalony)
2. Jacek Paciorek

Dr. Homa jest moim lekarzem od kilku lat. Przyjmuje na ul. Oboźnej. A jeśli byłby na urlopie czy potrzebowałabym lekarza na już (a niestety u niego są dłuuuugie kolejki) to poszłabym do Dr. Paciorka. (przyjmuje na ul. Widok i Czystej). Młody lekarz, dopiero zrobił specjalizację, ale znam go osobiście dość długo (za czasów liceum uczył mnie angielskiego :)). Bardzo fajny, przemiły facet.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

poszukuje opini o dr Ewa Kwiatkowska-Panek

pracuje na Olszańskiej i w szpitalu na Galla

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arnika Dokładnie to spotkałam sie z dr. Radecką w szpitalu im. Żeromskiego w maju ok 21 , nie pamietam dokładnej daty ;) ale chyba 21.05.2006 . ;) Być może nie pracowała tam na patologi tylko może piętro wyżej ;) . Nie wiem . Ale napewno ja tam spotkałam ;) .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Dr Springwald

Bardzo proszę o kontakt na forum, bądź na GG (mój nr: 9445748) osoby, które chodziły do dr Springwald w Krakowie (szczególnie LUX MED). Sprawa bardzo pilna! Z góry dziękuję :-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ginekolog

Cześć Dziewczyny! JA chodzę a raczej chodziłam do dr Barbary Jędrszczyk - ma prywatny gabinet na ul. Krowoderskich Zuchów. Jest bardzo dobrym lekarzem, jednak od jakiegoś czasu jest bardzo niemiła w obejściu. No i ten brak USG w gabinecie... Czy któraś z was kiedykolwiek u niej była?
Proszę Was też o opinię na temat dr. Jolanty Wieczorek-Karasińskiej przyjmującej prywatnie na ul. Lubelskiej. Pracuje podobno w Narutowiczu. Wiele dobrego o Niej wyczytałam w Internecie jednak chciałabym też poznać Wasze opinie. dzięki z góry

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć kochane :D

Zdecydowanie polecam:
1. dr Kisielewska
2. dr Kuś

Rewelacyjne osoby miłe, konkretne a wizyta nie taka droga :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam dziewczynki,
szukam w Krakowie dobrego specjalisty od ciąż patologicznych. Jestem po ciąży pozamacicznej, 2 wczesnych poronieniach, ostatnio ciąża obumarła - łyżeczkowanie w 9tc 21 marca. Szukam lekarza, który by dobrze pokierował na badania przed kolejnymi staraniami i poprowadził ewentualną ciążę. Jestem załamana niepowodzeniami, nie wiem czy jest sens próbować, ale może gdyby znalazł się jakiś dobry specjalista...
Po przeczytaniu opinii w necie zastanawiam się nad drem Kusiem i Homą, ale nie mogę znaleźć dokładnych namiarów na tego drugiego. Możecie mi pomóc? Będę bardzo wdzięczna.

p.s. dra Homę chwalą jako dobrego chirurga, nie mogę znaleźć jak sprawdziła się w prowadzeniu trudnych ciąż. Czy w razie czego można liczyć na przyjęcie do szpitala pod jego opiekę?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

tel do Homy: 12 4233781
ul. Oboźna 4

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No w końcu znalazłam odpowiednie forum :lol: Ja chodzę do doktora Wojciecha Piotra Kolki. Jak go poznałam to pracował w ośrodku św.Rafała. Pierwsze wrażenie nie było pozytywne, bo nakrzyczał na pacjentki wystające pod drzwiami, ale przy badaniu i bliższym kontakcie okazał się naprawdę super. Wszystkie badania wykonał bardzo szybko i to w ramach umowy z NFZ. Po zamknięciu ośrodka Rafała nadal chodzę do niego do Polikliniki Pro Bono. Cena za wizytę normalna jak na Kraków 80zł. Polecam tego lekarza ze względu na profesjonalizm i poczucie humoru. Jak mi powiedział, że jestem w ciąży nie mogłam przestać się śmiać. To dopiero 4 miesiąc i mam nadz, że nie pochwaliłam dnia przed zachodem iwszystko będzie w porządku.Mam prośbę do innych dziewczyn znających tego doktora, żeby opisały swoje odczucia względem niego.
Pozdróffka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie przyszłe Mamusie :D

Mam pytanko czy któraś z Was zna lub kojarzy dr Janusza Małeckiego? Przyjmuje na Wrocławskiej i chyba jeszcze na Gallla.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A znacie może jakiegoś dobrego ginekologa z Brzeska?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejo:)
ja polecam serdecznie dr. jana kusia:) spoko koles odpowie na kazde pytanie:) mily delikatny i bada jak nalezy:) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja polecam serdecznie dr. jana kusia:) spoko koles odpowie na kazde pytanie:) mily delikatny i bada jak nalezy:) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A czy chodziła lub chodzi jakaś pani do dr. KORABEL , która przyjmuje na ulicy Olszańskiej 5 (GEMINI). Jak tak to jakie macie o niej zdanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: a ja polecam...
Awatar użytkownika

Hej,

czytam i czytam i nic nie widzę na temat swojego lekarza...hmmm...
Słuchajcie, ja mogę polecić dr Bałasza z prywatnej kliniki SPES [na Salwatorze]. Szczerze powiedziawszy nie mam z nim dużego doświadczenia ponieważ jestem dopiero w 3-cim miesiącu ciąży ale trafiłam do niego za namową wielu koleżanek i po usłyszeniu ich opinii.
Generalnie jestem mile zaskoczona tą kliniką ponieważ wygląda jak ... zwykły dom a w środku tętni radością... bo na każdym wolnym kawałku ściany wiszą piękne zdjęcia urodzonych tam szczęśliwie dzieciątek i podziękowania od rodziców Smile To mnie chwyciło za serce. Poza tym doktor Bałasz przyjmuje mamy nawet po godzinach i jest jak tata...
Moje znajome [ja też] miały problemy z ciążą i wszystko jakoś się ułożyło...Mają piękne dzieci Smile
Poza tym chciałabym tam bardzo rodzić ponieważ słyszałam, że obsługa jest wspaniała. Jest tylko mały problem.... pojawia się już tam tak wiele kobiet, że prawie codziennie jest tam niesamowity tłok no ale czego nie robi się dla dobra dzieciątka? Smile
Jeśli któraś z Was też coś wie na temat SPESu to proszę o opinię. Ja swoje będę zamieszczała na bieżąco bo jeszcze 6 miesięcy przede mną.

Pozdrawiam!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja gorąco polecam dr. Krzysztofa Bereze. Przyjmuje w Lux Med i na Kopernika.
Jest bardzo kompetentnym lekarzem, odpowiada wyczerpująco na pytania, można z nim spokojnie porozmawiać nie obawiając sie wyśmiania.
Do tego jest bardzo rozsądny, nie namawia do niepotrzebnych badań żeby zbić kase, jest bardzo cierpliwy i miły.

Gorąco polecam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ancur pisze:
Anetta ;) chodziłam do dr Wójcika 3 lata.Na początku był ok, ale ostatnio czyli w lipcu byłam zawiedziona.Tzn. lekarzem jest bardzo dobrym to fakt ale ostatnimi czasy zrobił się strasznie wyniosły i coraz trudniej z nim tak po ludzku porozmawiać.I jakby niezbyt chętnie odpowiada na pytania.Ale do prowadzenia ciąży ok.To nie tylko moje zdanie.Tylko terminy straaasznie długie do niego.

ancur
a czy chodzilas do dr Wójcika prywatnie czy do siemiradzkiego?
jesli prywatnie to bede wdzieczna za informacje gdzie przyjmuje lub nr tel/adres :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 130 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]