Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:36 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 679  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejo:):) :) :)

Jednak pogoda nic sie nie poprawila, niestety:/

Ajlof pewnie, nie ma co narzekac bedzie lepiej napewno trzymam kciuki:) Hehe dobre z tymi ciuszkami:) Powiedz zeby Ci pooddawali:)zarcik
Ale Ci zazdroszcze USG szok ja dopiero mam wizyte w poniedziałak, wiec jeszcze trioche poczekam zeby zobaczyc dzidzie.... A gdzie pracujesz? Nie przerywasz pracy?

kasia ja tez sie zastanawiam nad wozkiem i tez mam dylemat chociaz moja decyzja przewaza nad ta atlantika. Hehe faktycznie Twoj tata ma racje umiesz sie ustawic hihi:)

Miłego dnia:):)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Angel ja nie dałam propozycji,że ma kupić wózek to jest jej inwencja twórcza..... hihhihhhiiihhih

a właśnie wróciłam od lekarza ale jestem troszkę zawiedziona bo dzisiaj lekarz nie wydrukował mi zdjęcia:((, ale zbadał moją kruszynke dokładnie miałam dzisiaj dwa rodzaje usg więc widziałam maluszka w całosći i osobno głowke rączki , udo, kręgosłup i serduszko-póżniej słyszałam:)) - pierwszy raz hihi

zaglądne póżniej hihihh ( jak w kawale- Co mówi Ginekolog do pajentki?? - zaglądne do Pani póżniej, hihi)chyba na czasie dla Nas:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hello dziewuszki 8)
Jeszcze jestem przed wizytą.. :lol:
Angel- pracuję na lodowisku w kawiarnii ale polecieli ze mną w "bambuko" :? i zmieniam pracę.. póki jeszcze mogę. :D Bo chcę dostawać macierzyński..noi nic.. napiszę wieczorem jak będę po usg..czuję że będzie kolejny facecik.. :roll:

edit
:!: :!: :!: :!: iii FACECIK :!: :!: :!: Nie ma to jak matczyne przeczucie.. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AjLof
ciesze sie, ze przeczucie cie nie pomyliło. ale nie pisz posta pod postem. tym razem to poprawie :wink:

http://lb2m.lilypie.com/qGGwp1.png

Melania (*2.06.2007), Tymoteusz (*30.09.2007) i Liwia (*14.03.2009)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuję gosiu :wink: :D i przepraszam :oops: będę uważać następnym razem..heh chyba mnie te emocje tak zaćmiły... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajlof Tobie chyba Ci mali przystojniacy są pisani.... :D :D
Powiem Ci, że ja chyba tego nie czuje :( ale cały czas jak coś mówię o dzidziusiu to mówię ON!!!! może to to??
Buziaczki Kobitki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam:):)

Ajlof nio to faktycznie uciekaj zanim mozesz:) :) Gratuluje oznaki meskości hehe:):) Nio to same chlopcyki beda:):) Bedziemy w domu zdominowane przez facetów, nio trudno. Hihi:) Super ze wszystko wporzadeczku:):)

Ja przed usg tez cuzłam ze bedzie facecik i tez sie nie myliłam:) To juz tak jest. NIe ma jak odczucie matczyne:)

Kasia nio moze to i tak. Ale potwierdzis sie dopiero na usg lub juz przy porodzie:):)

Ja juz sie doczekac nie moge gdy na usg pojde, eh:):):)

Milego dnia, piszcze laseczki czesciej:):)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Kobitki
ale pusto pewnie wszyscy odpoczywaja, ja też:) i korzystam że mąż wdomu bo tak to go nie ma całymi dniami i widze go przeważnie kolo 19h
Odpoczywajcie kochane jeśli macie nowy temacik to piszcie
Na życzenie wkleiłam suwaczek hihi

Moja córeczka Zuzia
Ur.4.11.2008 godz. 15:40

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejo:)

Kasiu nio i teraz wszyscy wiemy w ktorym jetes tygodniu i ile Ci zostało:):) zobaczysz jak Ci zleci:):)

Jak wam mija niedziela? Mi jak zwykle sie nic nie chce, polontam sie po domu i nie wiem w co recer włozyc.....

milego dnia:):)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Angel nie niedziela tylko czwartek ale wybaczymy Ci :wink: bo wkońcu ten dzień jest jak niedziela,też mi się nie chce uczyć ani nic robić wiem cos o tym a dodatkowo mam tyle roboty ze jak pomysle to wolałabym uciec i zostawic to ale dzisiaj mam dzien wolny- tak postanowiłam( co masz zrobić dzisiaj zrób jutro heheheh)
Dzieki Bogu mój mąż bierze mnie na obiad więc nie musze gotować jupi!!!!

Pozdrawiam

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nic kobitki...ja też się lenie..śpię i leżę... ni nowego..dobija mnie pogoda i popadam w jakiś melancholijny nastrój...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam koleżanki z Ośiwęcimia, fajnie że troche nas jest. Zapisałam się dziś i już mi się tutaj podoba :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Serdecznie zapraszamy i jest nam bardzo miło że do nas dołączyłaś :D
Pozdrawiam Kobitki 8) 8)

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A tak na marginesie dodam, że również chodzę do dr.Babuli, jest swietny :) . Prowadził moją drugą ciążę (pierwszą straciłam :cry: ). Od dobrych 7 lat do niego chodzę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D witamy britanny :wink:
Coś się spokojnie zrobiło..zapewne leniuchujecie nadal kobitki :roll: :P
Ja niestety mam tyle rzeczy i spraw na głowie,że mam dość..wszystkiego mi się odechciewa.. :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajlof nie martw sie nie jesteś sama ja również mam tyle na głowie, że bajka....
Sesja + sesja z poprzedniego semestru ponieważ musiałam leżeć w łóżku bo miałam plamienia i nie mogłam jechać na kilka egzaminów i zostało wszystko na czerwiec i już sie zaczeło od tego tygodnia, do tego przygotowania do ślubu kościelnego bo jesteśmy półtora roku po ślubie ale cywilnym i wkoncu zdecydowalismy sie na kościelny w sierpniu :D i nauki przedmałżenskie i do tego jeszcze remont i kilka innych spraw- Masakra :shock: ,nie zrozumncie mnie źle ja nie NARZEKAM tylko dziele sie z Wami moim małymi problemami,które pewnie są niczym w porównaniu do problemów innych.
ufff znowu Was zamęczam ale trzeba to nasze towarzystwo rozruszać bo kiepsko ostatnio
Pozdrawiam

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejooo:)

Nio trzeba przyznac troszke sie opusciłysmy:) u mnie jakoś brak czasu na wejscie na forum a najlepsze jest to ze przeciez nic takiego nie robie, a czasu brak. Nio ale juz weszłam:):)

britanny Witamy wsrod naszego grona i zapraszamy do dyskusji:):)

Ajlof to co robisz, ze nie masz czasu tutaj do nas napisac??ciociocio?? :) :)

kasia nio to faktycznie masz niezła zajafke <szok> Ale nie martw sie dasz rade, jeszcze troszke sie pomeczysz i juz bedzie po weselu. Nawte nie wiesz jak to szybko minie. Jak wspomne sobie o tych naukach na ktre trzeba bylo chodzic.... tooo eh...:/ Ale i tak nigdy nie zapomne tego jwezdzenia po rodzinie i zapraszania ich jakos niezbyt dobrze to wspominam...:/ To duze wesele robicie??

Dziewczyny macie jakieś sposoby na rozstepy? Oczywiscie mi sie za wczasu nie chciało smarowac, majac nadzieje ze moze u mnie sie nie pojawia a tu bumm! I to coswraz ich wiecej. Kupiłam sobie balsam (wiem wczesnie nie ma co) z Johnsona i moze mi cos pomoze choc watpie.... Co polecacie??

buska:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:wink: Witam!
Nie mam czasu dziewuszki bo mam całkiem podobnie jak Kasia tylko zamiast nauk przedmałżeńskich mam na głowie 20 miesięcznego faceta :D i uwierzcie,że trochę roboty przy nim jest.. oprócz tego praca,praca,praca...kurs języka noi remont w toku.. :? opieka na moim młodszym rodzeństwem, bo moja mama przebywa w szpitalu..itp..i z tym wszystkim praktycznie sama..no cóż.pisałam,że męża to mam od przypadku.. :?

Angel..na rozstępy powiem tyle..dzięki Bogu ich nie mam.. choć zobaczymy co będzie po drugim dzidziusiu.. ja normalnie smaruję się balsamami ale w ciąży i pierwszej i teraz stosuję oliwkę dla dzieci.Dużo lepiej nawilża. :wink: A teraz to bym Ci radziła zająć się jakoś tymi rozstępami bo niestety jak już są to nie znikną..możesz je jedynie "zamaskować"....

Britanny-a jeśli można wiedzieć to ile masz lat? Mieszkasz w samym Oświęcimiu czy gdzieś w pobliżu??

Pozdrawiam i buźki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajlof dasz rady, ciężko jest ale bedzie gites majonez :wink: , mam nadzieję że z twoją mama bedzie dobrze i szybko wróci zdrowa do domku:)

Angel wesele robimy malutkie i skromniutkie tylko najbliższa rodzinka ale troszke sie jej uzbierało 35 osob, ja juz miałam jedno przyjecie i mam dosc po nim jakos mnie nie ciesza takie imprezy wolałabym jechać z moim mezem gdzies i uczcici to w dwójke, bo to najważniejsze:)

Pozdrawiam Was kobitki
:sss:

Moja córeczka Zuzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam:)

Cos mało piszecie:) nie ładnie....

I gdzie sie podziewa britanny??

J własnie wrociłam od lekarza, wszystko jest na szczescie wporzadeczku:) Wszystko pozamykane i serduszko pieknie bije:) Na gimnastyke do skzoly rodzenia moge chodzic, nie ma przeciwskazań:) Nie moge sie doczekać jutrzejszego USG:):) Pewnie sie potwierdzi ze chlopczyk, nio ale zobaczymy:):) Trzymcie kciuki zeby było wszysko ok:)
Pochodziłam dzis po bobolandzie patrzyłam na wozki i łóżeczka. Ale z wozkow to nie ma nic ciekawego. Trzeba bedzie jeszcze pojezdzic:)

A jak wam mija dzien?? Piekna dzis pogoda tylko zeby nie wialo to bylo by gites:)

ajlof to oby mama szybko do domku wrociła:):)

Całuski:):)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 679  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]