witam
przeczytalam caly temacik i moje opinie o lekarzach sa takie
pani dr lampert- poszlam do niej jak staralismy sie o dziecko i nie chcialo nam się udac. pani dro zapisala mi tabeltki bo stwierdzila ze mam jakies zakazenie . po tabletkach 3 miesiace nie mialam okresu musialam miec sztucznie wywolywany...
pani dr kosiba to totalna porażka. pisalam już o niej na pewnej stronie internetowej. Wydawala sie milą kobietą. poszlam do niej kiedy staralismy sie o malenstwo. bylam młodziudka. pani dr bez zandych badań!! przepisala mi clostilbegyt. Zrobila monitoring cyklu i stwierdziła "nic z tego w tym cyklu nie ma szans bo pecherzyk za mały". dala mi recepte na kolejny clostil na nastepny cykl. zamiast leku kupilam test ciązowy ktory pokazal dwie kreski. niestety pani dr dlugo nic nie widziala. W koncu zobaczyla ze ciąza. Zapytala mnie "gdzie mam obraczke" bo jej zdaniem nieslubne dziecko to coś obrzydliwego :-/
To byla moja pierwsza ciąza i robilam te badania ktore mi kazala nie mialam pojecia o niczym. w 35 tygodniu zapytała mnie czy bedę u niej rodzila na Ujastku. Powiedzialąm ze nie to powiedziała " to prosze juz wiecej do mnie nie przychodzić"... kazala skserowac wszystkie badania i sie wynosic

zostalam bez lekarza, a akurat wtedy zaczely sie u mnie problemy z cisnieniem i bialkiem w moczu. trafilam do dr jedrzejowskiego do Narutowicza i w 39 tygodniu urodzilam coreczkę
kiedy zaszlam w 2 ciaze udalam sie dr kosiby, ktora stwierdzila ze idzie na urlop i mam sobie innego lekarza szukac bo ona ma duzo pacjentek. znalazlam dr Drzewickiego i jestem bardzo zadowolona
mialam też styczność z dr Jankiewiczem, Opławskim i Kowalczykiem i jestem do nich bardzo pozytywnie nastawiona.