Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:36 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ja przyszłam na konkretną ale przede mną były 3 kobiety i powiedziały mi,że kto pierwszy ten lepszy a godziny są tylko pro forma. Tym sposobem poczekałam ponad godzinę w kolejce :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam, po krótkiej przerwie wracam na forum :D mój poród zbliża się wielkimi krokami :roll: zaczynam się bać jak to będzie. Szpital Ujastek dalej zostaje na pierwszym miejscu na mojej liście, ale nie wykluczam Narutowicza bo jest znacznie bliżej. Ostatnio słyszałam że znajomej nie wyczyścili do końca z łożyska na Ujastku i dopiero zrobili to w Chrzanowie :?
Moja rada dla przyszłych mam ZRÓBCIE SOBIE BADANIE : POSIEW Z POCHWY w okolicach 32-34 tydzień!!!! Podobno nie każdy lekarz to zaleca, a to badanie jest bardzo ważne. Czeka się na wyniki tydzień, a ewentualne leczenie jest wskazane przed porodem. Mi wyszły jakieś paciorkowce i brałam dwa różne antybiotyki, nie mam jeszcze wyników po kuracji ale mam nadzieje ze jest ok :)
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czasami nie wybierajcie się do szelcowej.....2 poronienia w ciągu 1tygodnia moje dwie koleżanki .nie delikatna bezczelna wręcz i chamska... testy apteczne są na wywolanie okresu a beta... to każda dziewczyna może miec...

co do szostaka mi powiedział że jestem bezpłodna ..chodziłam do niego długo wydawało mi się ze jest ok. ale po 2 latach nic nie robił a mianowicie chodzi o to że miałam problemy z zajściem w ciążę zamiast porobić mi badania to powiedzial ...że dlatego nie mogę zajsć bo bezpłodna jestem. no ręce opadają.. co do doktor DONATY BARYŁKI FAJNA BABKA..DR, BOJAR CHODZIŁAM DO NIEGO W CIĄŻY NA KONSULTACJE SUPER ......KRZAKIEWICZ SZCZERY AŻ DO BÓLU ŻYCIOWY FACET...NOWAK RAZ MIAŁAM Z NIM STYCZNOŚĆ W SZPITALU SPOKO...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam witam Chrzanowianki :D fajnie że sa tu jakies dziewczyny z okolic 8)
pozdrawiam ciepło

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]