Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:36 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 679  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Mamuśki :D

NIo mi tez zaczyna byc wszystko jedno co do imienia. Nie mam do tego glowy. Niby podoba mi sie Kuba nio ale mojemu K nie za bardzo, wiec trzeba szukac dalej.

MI jest czesto slabo ale jak dlugo stoje. Np w kosciele nie moge stac bo zawsze musze wyjsc mgielki przed oczami zaczynam nic sie slyszec i musze wyjsc i najlepiej usiac bo ja ostatnio wyszlam z kosciola i stanelam na polu to znow mi sie slabo zrobilo i juz wtedy pojechałam do domu, nie czułam sie zbyt rewelacyjnie.

Ajlof to zycze Ci dziewczynki we wtorek:):) Trzymam kciuki i daj znac, jak bedziesz cos wiedziała:)

Pozdrawiam:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam..
Kasiu- odnośnie wózeczka to patrz przede wszystkim na to,aby nie był bardzo ciężki i żeby się nim dobrze skręcało.. ja niestety męczyłam sie z takim przy synku.. :?
Ja już ruchy dziecka czuję od 12 kwietnia..a byłam wtedy w 16 tygodniu gdzies :shock: ale podobno właśnie przy drugim dzidziusiu dużo szybciej czuje się kopniaczki :wink: teraz jestem gdzieś w 20 i dzidzia szaleje tak,że szok 8)

angel-dziękuję! ja tam uważam,że Kubuś jest ładnym imionkiem i zastanawiam sie czy mojej drugiej dzidzi tak nie dać na imię..bo gdzieś tam mam przeczucie, że jednak będzię chłpczyk..ech.. i zostanę zdominowana przez mężczyzn w domu..ja,mąż i dwaj synowie.. :roll: o to będzie..

A ze smaczkami jak tam u Was?Na co macie ochotę? A na co nie możecie patrzeć?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co do smaczków to nie mam problemów, moja ciąża jest bez objawowa:), tylko czasami słabo się zrobi.Nie mam smaczków- nie mieszam lodów z ogórkami, jak to robiła moja koleżanka:) ale są potrawy na które nie mogę patrzeć, ale bardzo mało.

U mnie w poniedziałek zaczyna sie 18 tydzień i jak dobrze kojarze to już obraca się na 5 miesiąc.

Napiszcie gdzie mieszkacie w Oświecimiu(okolice)
Ja mieszkam nie daleko kauflandu(każdy wie gdzie to :)) )
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam:)

Co do smaczków to ja jem wszystko to co wczesniej tylko w wiekszych ilosciach. Np duzo frytek, chipsów(tylko kolo5 miesiaca bo teraz juz nie mam ochoty na nie), i lodow duzo zjadam a tak to wszystkiego po trochu:)

Mi podoba sie wozek Atlantik:)

Ja mieszkam we Włosienicy jak sie jedzie za Przeciuszów,Zator:) Nie daleko Ośw:)

Ja ruchy poczułam 1 18 tyg, a teraz to sa coraz silniejsze :) :)

Pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja mieszkam niedaleko targu w mieście :P
Ja też nie mieszam...ech..ale jadłabym ciągle lody..snicersy..hmm i piła soczki i pepsi..
A Kasiu jeśli można zapytać to ile masz lat?
Bo Angel wiem,że bedzie kończyć 18 w listopadzie :wink: dokładnie tak jak moja siorka..ale z kolei chciałabym wiedzieć jak masz na imię,.. :oops:

A jak tatusiowie Waszych bąbelków? Jak zareagowali na wieść o Waszych ciążach?

Buziaki! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajlof ja mam 23 lata (w lipcu skończe), mój mąż był bardzo szcześliwy bo chcieliśmy dzidziusia. wiem ze jestem młoda ale u mnie już odezwał się instynkt macierzyński, pozatym bardzo kocham dzieci i pewnie dlatego się zdecydowaliśmy. Widzę,że nie daleko mieszkasz od mnie:) Chodziłaś może do Podstawówki nr 1??

A jak masz na imię i ile masz latek(może pisałaś wcześniej ale nie widziałam) bo Ty też używasz nicku:)????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D no tak niedaleko.. nie chodziłam do 1 ale moja siostra chodziła i teraz mój brat chodzi :wink:
Ja mam 21 lat..heh i już będę mieć drugiego dzidzulka więc nie mów,że jesteś za młoda :wink: :roll: a na imię mam Iwona. :P
Nicmykam do pracy.. :? przede mną ciężki dzień..
Pozdrawiam mamuśki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale dziś grzeje no nie da sie wytrzymac <szok>

Ajlof No nie wytrzymie co za zbieg okolicznośći, ja tez mam na imie Iwona:) Bardzo ładne masz imie:) Co do tatusia to bardzo sie ucieszył :) A jak było u Ciebie??

Chciałam sie pochwalic ze mamy juz wybrane imie dla naszego przystojniaczka w brzuszku- Oliwier:) Co o nim sadzicie?? Myslelismy o nim od poczatku tylko nie bylismy pewnie do konca ale teraz jednak sie na nie zdecydowalismy:)

Pozdrawiam:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oliwier..hmm ładnie-nie pomyślałam nawet o takim imionku :roll: gdzieś mi umknęło..hihihi

U mnie to wogóle wszystko jest pokręcone.. :roll: bo pierwsze dziecko ma innego tatusia a to ma innego..tylko proszę sobie o mnie źle nie pomyśleć :oops: poprostu moje życie jest wogóle nakręcone i ciągle coś mi się "nie udaje" Zazdroszczę reakcji tatusiów..niestety u mnie nie było takiego entuzjazmu.. wogóle nie było miłej reakcji.. :( ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

eee to Ja najstarsza jak narazie:)

grzeje nieżle ja dzisiaj byłam cały dzień w szkole i pomyśl od 8 do 16 siedzisz i piszesz, kość ogonowa to mi chce wyskoczyć przez to siedzenie i jutro powtorka :(ale jest dobrze:) maluszek coraz bardziej daje o sobie znac i tak mi dokuczał w brzuszku dzisiaj na zajeciach, koleżanka tylko mowiła zeby jej powiedziała kiedy bedzie kopał i dotykała brzuszka:)

Dzisiaj się dowiedziałam ze szkoła rodzenia powinna być za darmo branie pieniedzy za nia jest nie zgodne z prawem ale nie wim ile w tym prawdy ponieważ koleżanka mi mowiła na studiach ze była u gina i mówił jej. Ja tylko mówie co usłyszałam a Ajlof pisała ze jest opłata tak??

Oliwier jest bardzo łdnym imieniem:)

Ajlof bardzo mi przykro ze zycie Ci się skomplikowało a może to jest próba, która musisz przejść, zeby było lepiej. Nie martw sie masz jednego przystojniaka, który widzi w Tobie najlepsza i najukochańszą osobe(jest piękny Twój synuś) a już niedługo bedziesz miała druga, napewno sobie poradzisz. zobaczysz:)

ale sie rozpisałam, uffffff mykam bo musze jeszcze przygotowac rysunek na jutrzejsze zajecia, ble ble
Pozdrawiam Was serdecznie kobitki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejo:)

Mi tez sie to imie bardzo podoba :)

Kasia nio to widze ze nie masz ciekawie ja tez juz zaczynam miec ciezko wysiedziec tyle lekcji w szkole ale na szczescie sa przerwy to sie rozruszam i pozniej znów, narazie jeszcze mnie plecki nie bola, na kregosłup nie mam co narzekac :) Tak ta szkola rodzenia u nas kosztuje 100zł.

Ajlof napewno sobie o Tobie zle nie pomyslimy daje glowe:) A Ty napewno sobie poradzisz, nie zawsze musi byc dobrze. A TY masz kolo siebie takie kochanego Skarba dla ktorego jestes najwazniejsza :) :) To obydwoje tatusiowie nie byli zachwyceni? wiesz dlaczego?

pozdrawiam:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam..wybaczcie,że nie pisałam ale byłam wczoraj 12 godzin w pracy i poprostu jakoś nie mogę dojść do siebie..chyba przez te duchoty :?
Ja tam się nie stresuję facetami.. to kwestia przyzwyczjenia..pierwszy się cieszył ale co z tego jak mnie zostawił kiedy bąbel miał 5 miesięcy.. :? :cry: a ten teraz..(już mój mąż.. :? ) to wogóle no coment. Pewnie najlepiej by dla niego było gdybym usunęła..ale w nosie ich mam bo mam już dla kogo żyć i daję sobie radę.. :wink:
Kasiu a Ty studiujesz już? U nas w Ośw?Jeśli tak to na jakim kierunku?
Angel masz już wszystko pokupowane?Dla bejbiczka?

Zaglądnę jeszcze później.. muszę znów sobie legnąć,bo padam.. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Kobitki!!!

wreszcie po wszystkim własnie wróciłam do domu. nareszcie mogę odpocząć mój kochany mąż własnie przygotowuje mi obiad:)
studiuje studiuje tylko nie już tylko DOPIERO ponieważ zaczełam jak moje równieśniczki kończyły. Nie studiuje w Oświęcimiu tylko w Katowicach (to jest największa udreka) na Akademi Ekonomicznej, nowy kierunek GOSPODARKA PRZESTRZENNA, dla mnie interesujacy.
Pozdrawiam idę napoić mojego bobasa w brzuch:)

Zaglądne wieczorkiem jak troszke odpoczne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale dzien przymulony :? , jeszcze popoludniu bylo fajnie bylismy z mezem na komuni u kuzynki i dopiero teraz wrociłam. Jestem padnieta a tu jeszcze fizyka czeka.

Ajlof dla dlaczego za niego wyszłaś jak nie jest za bardzo za dzieckiem? Jestescie razem? Jakie sa wasze stosuniki do siebie? Jesli nie chcesz to nie pisz. Nie dla dzidziusia jeszcze nic nie mam kupione, jakos tak mam ze wole nie zapeszac. W okolo 8 miesiacu bede cos kupowac tak mi sie wydaje:) Ale ciagnie mnie jak nie wiem za ubrankami itd.... :D :) A TY masz juz cos kupione?Pewnie wszystko masz po pierwszym dzieciaczku?

POzdrawiam:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witm po krótkim niewidzeniu :)
co do miejsca zamieszkania to mieszkam też na osiedlu.
Kasia** ja w zeszłym roku skończylam AE w Katowicach :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

S.aga witaj w klubie:) Ja dopiero pierwszy rok, a co studiowałaś jeśli mozna spytać??

Ale mamy dzisiaj dzień "cudowny" leje i leje:( aż się nie chce wychodzić z domu nie chce. A co tam u Was kobitki?? Ja jutro mam wizyt i nie mogę się doczekać aż zobacze moją kruszynke znowu.

AAAAAA dzisiaj już przeskoczyło na 5 misiac( nie chaląc się)
:D :D :D :D :D :D

POzdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia nio dzien jest prze okropny i ta pogoda dobijajaca.... nio ale co zrobic mam tylko nadziewje ze juz jutro bedzie lepie. Troszke mnie pokropilo jak ze szkoly wracała ale pozniej caly dzien w domu przesiedziałam a co:D:)
Nio to gratuluje wskoku na 5 miesiac:) Coraz blizej konca:):) Kasiu wstaw sobie suwaczek zebysmy wiedzieli ktory masz tydzien:) Ja wizyte mam dopiero za tydzien w poniedziałek, a usg pewnie we wtorek lub piatek w nast tygodniu. A TY wiesz juz co masz??

mi wskoczylo na 8 (nie chwalac sie)hehe

s.aga A ty jestes w ciazy lub masz juz dzidziusia? Wstaw suwaczekjak cos:)

POzdrawiam

Ciekawe gdzie nasza ajlof??hmmmm......

buska:0

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia** w Katowicach robiłam uzupełniające studia i to było zarządzanie przedsiębiorstwem, licencjata robiłam w Tychach z rachunkowości. ja mam w piątek wizyte :lol:

Cytuj:
s.aga A ty jestes w ciazy lub masz juz dzidziusia? Wstaw suwaczekjak cos:)

suwaczek ciążowy przecież jest :?: innego dzidziusia brak

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam kobitki..przepraszam,że nie pisałam ale jestem zagoniona w pracy.. :shock: naprawde po 12 godzinach mam dość i tak jakoś nie mam nawet siły włączyć neta.. :?
Wyrażam skruchę i proszę o wybaczenie :oops:
Angel nie szkodzi nic że pytasz.. nie wiem właściwie jak to się stało..heh..ale mam nadzieję,że będzie lepiej..wiesz moja sytuacja mnie troszkę zmusiła do tego związku..
Też wkońcu się muszę gdzieś na studia wybrać.. miałam iść w tym roku a tu klopssss :roll: i będę to musiała chyba przełożyć,aż moje dzieciaczki pójdą do przedszkola :wink:
Co do pogody to się zgadzam..zimno i ponuro..brrr..chociaż ja tam mało wiem bo caaalllusieńkii dzień siedziałam w pracy.. :?
Ciuszki jakieś tam mam choć bardzo nie wiele bo wszystko rozdałam-nie przypuszczałam,że tak szybko "weźmie"mnie na kolejnego bejbiczka.. :roll: :wink: ale nie przeszkadza mi to w zakupach :twisted: ja tam sobie nie odmawiam jak coś ślicznego upatrzę... :oops: taka już jestem wariatka na tym punkcie.. :D
I też mam jutro USG!!! Bosko..nie mogę się doczekać.. :P

Nic idę śpinkusiać bo jak dla mnie to już późna godzina..Pozdrawiam dziewczyny!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Co do ciuszków to ja też mam bzika:) i do wózka też zastanawiam się i analizuje który jaki model zeby mojej kruszynce było wygodnie i nie czuł każdego kamyczka:) Ja wózeczek bede kupowała troszkewczesniej ponieważ moja siostra bedzie chrzestną i powiedziała ze kupi wozek dla maluszka a ze bedzie przez miesiac w Polsce to kupimy wczesniej- jak to mój tatuś mówi ze Ja sie umiem ustawić:) (oczywiście w żarcie)

Dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13570 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 679  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]