Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:37 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

a jak można wiedziec to z kąd jesteś????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kwestia gustu wg. mnie jest najlepszym lekarzem w okolicy .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hmmm a ja jestem zdania ,że ilu ludzi tyle opinii :wink: tak naprawde jestesmy rózne i rózne mamy potrzeby a co za tym idzie i wymagania w stosunku m.in do lekarzy :roll: wiec nie ma co sie przegadywac który lepszy...bo i tak zdanie kazda z nas ma własne :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczyny
mam pytanko? staramy sie o dzidzie od marca. i mam w tym miesiacu problem bo w polowie cyklu zaczely mnie bardzo bolec piersi staly sie bardzo twarde i ociezale czasami jest mi trudno zejsc po schodach a musze bo mieszkam na 4 pietrze bez windy. okres mam dostac planowo 6 maja ale dzis wystapily drobne plamienia oznaczajace okres. co ja mam robic?czekac na okres. pierwsze dziecko stracilam wiec teraz boje sie wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomozcie mi pliiiiiizzzzzzzzzzzzzzz~!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mikka222 mieszkam niedaleko Chrzanowa.A Ty chodzisz do niego prywatnie???
poohi ja sie nie mam zamiaru przegadywać poprostu wyrażam swoją opinie moge napisac ięcej przez 3 lata chodziłam do tego lekarza i nie mialam zastrzezeń kiedy po 1,5 roku starań nie moglam zajść w ciąze powiedzial mi żebym sie zgłosiła do kiniki leczenia niepłodności i kazał zrobić badanie na prolaktyne okazało sie ze jest za wysoka 2 tygodnie po tym byłam w ciązy wmawiał mi ze to nie ciąza tylko okres mi sie spóznia przez prolaktyne prywatnie zrobilam sobie bete hcg wyszło ze to 3 tydzień mówilam od początku ze boli mnie brzuch ze nie mam objawow ciązy ale dal mi luteine i kazal czekać dodam ze powiedzial ze luteina ma wywołac okres.Poten zrobi zwykłe usg gdzie w 4 juz tyg.wiadomo ze nic nie bedzie widac powiedzial ze nic tam nie widac i moze to byc ciąża pozamaciczna wyryczalam sie cały tydzień potem zrobil usg dopochwowe i powiedzial ze widac pęcherzyk w macicy i wszystko jest ok.Cieszyłam sie 2 tyg.poronilam.Myslicie ze po takim doswiadczeniu moge powiedziec ze polecam tego lekarza???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiecie dziewczyny ja też nie chce sie przegadywać z nikim, ale poprostu wiem jaki on jest dla mnie i dla moich koleżanek.Ja chodze prywatnie ,ale znam wiele młodych i starszych kobiet które chodza panstwowo i by na niego złego słowa nie powiedziały, ale jakbym była w takiej sytuacji jak ty Martinka to też bym go na oczy nie chciala widzieć.Bardzo mi przykro że TY miałaś z tym lekarzem tyle przejść ,ja jak mówiłam jestem z niego bardzo zadowolona i ktomnie o zdanie na JEGO temat spyta powiem że jestem bardzo zadowolona .To trzymaj sie Martinka i jeszcze raz współczuje pa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak wlasnie myślalam każy lekarz prywatnie jest super.I w tym Cie doskonale rozumiem jesteś z niego zadowolona i ok.Ja tez chodze prywatnie do gina ale juz nie do Nowaka i tez jestem bardzo zadowolona.Własnie staram sie o dzidzie i mam nadzieje ze szybko sie uda :D Powodzenia Ci życze:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to w takim razie życze wam owocnych nocy i super dzidzi a wczesniej spokojnego przebiegu ciąży bo to jest cudowny okres w życiu każdej kobiety :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

do szostaka nigdy w zyciu dziewczyny on by mnie wykonczyl dobrze ze zmienilam lekarza... leczyl mnie na takie rzeczy a ich nie bylo nie polecam...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mikka222 dzięki wielkie mam nadzieje ze szybko zostane szczęśliwą mamusią to moje naskrytsze marzenie :) Oczywiście pochwale sie jak sie uda.Tobie tez wszystkiego dobrego życze :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

5 miesięcy temu urodziłam córeczkę w Chrzanowskim szpitalu i byłam bardzo mile zaskoczona opieką i miłym nastawieniem pielęgniarek. Co do lekarzy to chodzilam prywatnie do dr Tylnickiego w Oświęcimiu, świetny fachowiec w 2005 roku wyróżniony przez czytelniczki czasopisma "Twój Styl"
honorowym tytułem "Lekarza przyjaciela kobiety" - ma stronkę internetową to można sobie poczytać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: hej
Awatar użytkownika

ja chodziłam do dr Szostaka, ale bardzo szybko zmieniłam go na dr Bojara, i wreszcie mogłam być spokojna. Dr Jacek Bojar, to naprawdę super lekarz :)
Miałam cc w szpitalu na UJASTKU, tam gdzie on pracuje, i nawet specjalnie przyjechał, żeby osobiście zrobić cięcie, chociaż to nie był jego dzień pracy.A dodam, że zrobił to za free :) Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co to nie ma nikogo z Chrzanowa, czy okolicy??
szkoda....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny, jestem z okolic Chrzanowa i również chodzę do dr Bojara, bardzo dobry lekarz, wiele znajomych rodziło u niego. Termin mam na przełom lipca i sierpnia. Martwie się tylko tym że najprawdopodobniej nie bedzie go przy porodzie, a jakby był to jest wielkie za tym żebym rodziła w Ujastku :D
malgorzatak myślisz że mając poród naturalny jest możliwośc żeby ten lekarz w tym uczestniczył ??
Dziękuje za odpowiedz bardzo chętnie dowiedziałabym się więcj informacji na ten temat :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam.
Wczoraj wyszły nam 2 kreseczki i tak sobie myślę do jakiego lekarza iść. Z opinii słyszałam ,że chwalą dr Bojara i dr Strzyża. Mam duże problemy z żyłami i chciałabym trafić do dobrego lekarza. Za każdą opinię będę wdzięczna.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

enyya13 Witam:) wydaje mi sie,ze ciężko bedzie,aby dr Bojar był przy porodzie naturalnym,bo nie wiadomo, w jakim miejscu będzie przebywał.Ja miałam planowane cc i pan doktor wykonywał je osobiście, chociazx nie miał wtedy dyżuru.

czar_na witam Ciebie również, i gartuluję :) ja osobiście polecam dr Bojara,jak dla mnie jest najlepszy,zreszta jak chcesz,to przeczytaj opinie na jego temat, na stronie dobrylekarz :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

małgorzatak Dziękuje za odpowiedź :) Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u niego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czar_na i jak po wizycie?? mam nadzieję,ze wszystko ok, i ż epan doktor tez w porządku :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Na razie wszystko ok , to była pierwsza ciążowa wizyta więc bez fajerwerków. Niemniej jednak dr Bojar zrobił na mnie dobre wrażenie.
Tylko te kolejki :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bedzie dobrze :wink: a co do kolejek,to ja zawsze,jak wchodziłam,to pytałam,kto na która godzinę :wink: a co mnie to obchodzi,że ktoś przyszedł 30 min wczesniej :roll: po to sa godziny,żeby ich przestrzegać :wink: choć zawsze było tak z 15 min poślizgu :wink:
To życze spokojnych 9ciu miesiecy :wink: jak cos,to jestem do usług :wink:
Pozdrawiam serdecznie :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]