Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:37 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

No niestety...widze że nie tylko ja sie na nich zawiodlam :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja polecam dr Niemiec i dr Pawlinę. Obie to bardzo dobre lekarki. Mialam w ciazy troche problemow i lezalam kilka razy w szptalu, takze poznalam wszystkich lekarzy. Jak sie znajdziecie w szpitalu to tez "wyrobicie" sobie zdania o lekarzach z ktorymi bedziecie mialy stycznosc. Ja wiem do kogo NIGDY bym nie poszla z ciaza, a do kogo poszlabym Z MILA CHECIA. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

czesc dziewczyny;) mam pytanie czy leczy lub leczyla sie ktoras z Was u dr. tylnickiego??? mam problem z zajsciem w ciaze i polecono mi tego lekarza czy ktoras moze cos powiedziec???
dzieki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Dobry lekarz.

ja chodziłam do dr Hebdy i osobiscie nie polecam, mialam strasznie z nia przezycia...wiem z doswiadczenia,ze dobra jest dr Sudoł przyjmuje na Grunwaldzkiej. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny
bardzo polecam jesli macie jakies kłopoty z dzidziusiem dr Kostyka z Krakowa, fakt tani nie jest ale facet wie co robi :wink: jeśli jest nadzieja ze uda sie urodzić dziecko to on tą nadzieje wykrzesze ale jesli nie.. niestety tą prawdę usłyszysz, nie jest to wg mnie bezdusznośc a uczciwośc .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No ja juz od czasu poronienia chodze do doktora Piwowarczyka(przyjmuje w Centrum Medycznym Biegonice) i musze powiedziec ze jak narazie jestem bardzo zadowolona. Robi przerozne badania i nie szczedzi jak lekarze w medikorze:/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

agniesszka czy ten doktor przyjmuje w ns??? czy tylko w krakowie?? a co powiecie o dr Leśniak??? pomoże jesli sie ma problemy z zajsciem w ciaze czy raczej nie??? kogo polecacie w NS??? z leczenia takich przypadkow??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam podobne problemy...ale nie mam pojecia ktory lekarz faktycznie pomoze.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja chyba sprawdze dr tylnickiego wkoncu wykwalifikowany... na necie znajdziesz o nim informacje warto poczytac... a jak nie to moze Leśniak???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Fakt stronke ma imponujaca:) nie mialam z nim do tej pory stycznosci. Przyjmuje w medikorze a ja mam juz uraz do tej placowki :( ale moze niedlugo rzeczywiscie sie do tego doktora wybiore :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Przeczytalam ze dr Tylnicki jest ordynatorem oddzialu ginekologiczno-polozniczego w Nowym Sączu. Ale gdzie? w medikorze? czy w szpitalu?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wydaje mi sie ze chodzi o medikor... ale nie wiem.. dam ci znac co sadze po wtorkowej wizycie na jego temat;) mam nadzieje ze zdziala cuda;)
zobaczymy;)??
do sudol bym poszla ale termin czekania jaest bardzo dlugi... wiec odpada;((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To w takim razie czekam na Twoje zdanie :) zycze zeby rozwiazal wszystkie Twoje problemy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

patisonek pisze:
agniesszka czy ten doktor przyjmuje w ns??? czy tylko w krakowie?? a co powiecie o dr Leśniak??? pomoże jesli sie ma problemy z zajsciem w ciaze czy raczej nie??? kogo polecacie w NS??? z leczenia takich przypadkow??

z tego co wiem to tylko w Krakowie :? ale warto naprawdę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

po dzisiejszej wizycie moze bede miala nakreslone co robic dalej....??? zobaczymy!!!! wieczorem napisze jak tam po... co ciekawego sie dowiedzialam;)
narazie zaczynam miec znowu dola ze to juz 8 miesiac prob i nic;(((.......
do wieczorka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki agniesszka za info jak tu w ns nic nie zdzialam to na pewno pojade do krk;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czekam na Twoje opinie i wrazenia. Ja w pierwsza ciąze zaszlam po 6 miesiacach, jak juz kompletnie bylo mi to obojetne czy bede mama czy nie. Poprostu przestalam o tym myslec. I sie udalo. Jednak poronilam. Minely trzy przepisowe miesiace i znow wzielismy sie za 'dzdziusia'. Juz dwa miesiace bez efektow. Ale przynajmniej wiem ze moj organizm jest zdolny do zafasolkowania :) Trzymajcie sie!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

patikas sprawa wyglada tak..- lekarz jest super ,bardzo delikatny i konkretny!!!strasznie sie stresowalam poniewaz zawsze chodzilam do kobitek ale nie ma czego jest naprawde super!!! niestety trzeba sie uzbroic w cierpliwosc w kolejce na czekanie bo pacjentek ma bardzo duzo!!!
byl zdziwiony ze nie zachodze w ciaze bo wyniki moje i meza sa naprawde dobre.. ale gdy zrobil mi usg to stwierdzil ze prawdopodobni mam torbiel!!!! ale musze isc potwierdzic zaraz po @. poniewaz to byl 24dc wiec to moze znikac...jesli nie to czeka mnie laparoskopia;( zobaczymy..... narazie bede sie go trzymacbo jest naprawde fachowcem!!!! zobaczymy co bedzie dalej czekam teraz na @ choc dal mi malutka nadzieje ze moze nie przyjdzie@..... ale zobaczymy;)
polecam tego lekarza!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To to super! Czyli masz jakies swiatelko w tunelu. To dobrze. Miejmy nadzieje ze to cos co wykryl na usg to nic zlego . Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

modle sie zeby to nie byl torbiel......... zobaczymy......... ???????? teraz pozostalo mi tylko czekac;(...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 153 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]