Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:36 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18640 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 932  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

dzis 10 dzien po terminie , niestety musze sie zglosic do szpitala trzymajcie kciuki

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aga7x7 trzymam mocno kciuki chociaz dzis to juz moze tulisz swoje malenstwo tego bardzo Ci zycze trzymaj sie cieplutko bedzie dobrze :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

aga mam nadzieje ze masz juz swojego skarba na rekach..tak bym tez juz chciala miec to za soba, ale juz bliżej niz dalej..
dziewczyny gdzie wy sie ubieracie???potzebuje kupic jakies modne dzinsowe spodnie , bo juz zywcem nie mam co ubrac...byłam w sklepie ciązowym kolo burku, ale gdybym sie tam ubrała , moja prababcia byla by bardziej modna niz ja :? :? czy ciążą musi oznaczac wyglądanie prze 9 miesiecy jak swoja wlasna babcia? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oliwia ja kupowalam ubrania w sklepie dla kobiet w ciazy na krakowskiej tam sa bardzo fajne rzeczy tyle tylko ze ceny tez niczego sobie ,wiem ze jest jeszcze jakis sklep gdzies w okolicach sadu ale nie wiem dokladnie w ktorym miejscu ,z tego sdklepu sprzedaja ubrania na allegro,milych zakupow pochwal sie potem czy udalo Ci sie kupic cos fajnego ja zmykam z malym na spacer .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

jutro sie wybiore na zakupy, bylam raz w tym sklepie tak z ciekawosci ale spodnie to tam byly okropne, tylko wtedy jeszcze moglam chodzisz w normalnych, teraz juz prawie 6 miesiac i pora kupic cos na brzusia bo ciasno mi okropnie :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

witajcie mamuski.ja juz po zakupach, zeszlam całe misto zeby dostac spodnie, i nigdzie nie było mojego rozmiary(s :? ) na szczęsie kupiłam w świcie, bardzo ładne i wygodne, no ale wiadomo że cena...ale juz trudno, musiałam cos kupić, bo już nie mam w czym chodzić :( tak bym chciala ubrac moje ulubione rzeczy z przed ciązy :?

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Ja również jestem z Tarnowa ..... aktualnie okolice ... ale w Tarnowie sie urodziłam i wychowałam ;)
POZDRAWIAM TARNOWIANKI ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oliwia24 pisze:
witaj.ja sie niedawno przeprowadziłam na lubelszczyzne, ale czesto odwiedzam rodziców, ppoki jeszcze moge :D, moze powiesz mi gdzie sie ubierasz ?/znalazlas jakis ciekawy sklep z odzieża dla ciężarnych?/przyznam ze mialam z tym problempozdrowionka :(

Cześć ja dla odmiany przeprowadziłam się niedawno z Lublina( mojego kochanego miasta) do Tarnowa ( jeszcze średnio zadomowionego)- moje marzenie to Kraków może kiedyś!
Po przeprowadzce z dużego miasta mnie się wydaje, że tu nic nie można kupić jeśli chodzi o ciuchy- no tylko 1 sklep reserved- zgłupieć można.
Jeśli chodzi o ciążowe rzeczy koleżanka polecała mi świt- reszta podobno jak dla starych babć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam was dziewczyny .Wreszcie mnie wypuscili ze szpitala .Krzyś urodzil sie 24.09.2007r.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aga7x7moje gratulacje fajnie ,ze mozesz juz tulic swojego synka ,a jak tam porod ciezko bylo ,pozdrawiam :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki anet :) POROD ... nie chce wspominac , chociaz poszlo mi szybko bo tylko 1,5 godzinki juz na samej porodowce (strasznie bolalo),wczesniej kilka godzin sie pomeczylam z bolami naszczescie teraz juz ciesze sie synusiem pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tez tarnowianka:)

I w zwiazkui z tm pytanie, jak jest w nowym szpitalu na wiadomym oddziale?
Czeka mnie cesarka, jesli ktos ma jakies doswiadczenia prosze o podzielenie sie nimi..

pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewelina181084 mnie też chyba czeka cesarka ale za jakiś czas- zrobiłam już wywiad wśród koleżanek i z tego co mówią opieka jest super jeśli chodzi o cesarki nie mają nic do zastrzeżenia- masz osobną sale tylko dla siebie i dzidziusiem zajmują się pielęgniarki, a w normalnych porodach niestety musisz sama- także warunki spoko- oczwiście boli, ale tego żaden szpital nie zmieni. Ja właśnie wróciłam z leżenia na patologii i bardzo miłe położne- więc nie jest tak źle.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aga ale czy ta sala jest tylko iles godzin po operacji osobna, czy na czas calego pobytu?
To bylaby wspaniala wiadomosc:)
Chce zajmowac sie dzidziusiem, tylko w miare mozliwosci na pewno jak bede w stanie, wiec pomoc tez jest wazna:)

A Ty kiedy rodzisz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam tarnowianki :)
ja juz od 2.5 roku nie mieszkam w Tarnowie ale tam sie urodzilam i mieszkalam przez 19 lat :)
Obrazek
ostatnio brat przeslal mi zdiecia mojegoo ukochanego miasteczka :)
to widok z mojego rodzinnego mieszkanka :)

pozdrawiam was wszystkie ... mam nadzieje ze moge czasem do was zagladnac ?? moze kogos znam ?? kto wie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Witam mauski jestem z Tarnowa bardzo sie ciesze, ze powstal ten temat. mam nadzieje ze milo mnie przywitacie, wsumie to nie mam za bardzo znajmoych ktorzy maja bobaski i z ktorymi moglabym wyjsc na wspolny spacerek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam Cie Samotna_Maya widze ze dziewczyny zadko zagladaja do watku ,podobnie jak ty nie mam takich znajomych wiec moze kiedys sie spotkamy ??? Pozdrawiam Cie cieplutko :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

No wlasnie widze :( Pewnie moglbysmy kiedys na jakims spacerku sie spotkac tylko, ze ostatnio taka pogoda brzydka :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc .. no slabo tarnowianki pisza niestety... slyszlam ze u was teraz snieg jest , fajnie macie .tutaj tylko pada deszcz od 3 dni wiec pogoda na spacerki marna

a czy wy rodzilyscie w ''nowym szpitalu''? bo bratowa ma termin na styczen i zastanawiam sie czy sa tam dobre wrunki... mam nadzieje ze tak bo to w sumie duzy szpital...

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pogoda jest okropna ,ciagle sypie ,pelno sniegu . Samemu nie chce sie wychodzic z domu ,a co dopiero maluszki wyciagac ze soba, ale jak sie pogoda poprawi to ja sie pisze na spacerek :)

ba5hka ja rodzilam na starym jestem zadowolona ,a wszyscy znajomi od poczatku ciazy odradzali mi nowy szpital wiec nie poszlam tam ,ale pewnie wszystko zalezy od tego jak sie trafi :)

pozdrawiam :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 18640 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 932  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]