Fiolka super ze młody tak reaguje, to masz szczescie nieziemskie

widocznie ma takie poddejscie do siostry ze nie jest zazdrosny, tylko sie cieszyc

a na becikowe dalej jest ten dochod na osobe? Moj junior jak sie urodzil to nie distalismy bo zarobki wtedy za 2011 r a W. mial działalność gosp i dupa blada ani zlotowki, teraz mam nadzieje ze dostane bo dochody nam nie przekrocza bo W bez dochodow udokumentowanych jest, i tak myslalam ze mlodemu wplacac na konto bede ale czy sie nam to uda faktycznie to zobaczymy, mam nadzieje w kazdym bądź razie,
A gdzie rodzilaś? Slyszalam ze teraz samej trzeba wybrac polozna, prawda??? Ja mlodego daje do przedszkola bo on do dzieci leci sam, bardzo lubi sie bawic w grupie, sam tez sie bawi bo w domu nauczony ale jak widzi dzieci to się cieszy i leci od razu, nie zagada duzo do nich bo sie wstydzi i to bardzo, ale biega za nimi daje cześć itp,
Mam nadziejee ze nauczy sie jeść w koncu bo u nas z tym jedzeniem niekiedy jest tragedia, maleńką miseczke np rosołu potrafi jeść równą godzinę albo dziubnie dwa razy i powie ze juz ma pelny brzuszek, mysle ze wsrod dzieci bedzie mu lepiej i troszke sie usamodzielni, co prawda pupy za dobrze sobie nie wytrze ale załatwia juz sam potrzeby, chociaz pol roku temu kupka szla tylko do nocnika, siku zrobil do wc ale kupki ni chu chu, no a szczerze to mysle ze jak pojdzie do tego przedszkola to ja troszku odpoczne!!! Licze na to ja na zbawienie i czekam z niecierpliwością

ha ha matka polka marzycielka
Odnosnie tego 500+ moje niektore znajome co skladaly w drugiej polowie kwetnia dostaly pod koniec czerwca, ale nie wiem czy to idzie po kolei wg skladania wniosku, czy wedlug liczby dzieci czy jak...
Fajowo ze jedziecie na wakacje

odpoczniecie a przede wszyskim odstresujecie sie troszke od codziennosci, moze zmajstrujecie jeszcze jedno hi hi oczywiscie joke

ja tez bym chciala juz sie zdecydowacr na drugie dziecko ale chyba jeszcze zaczekam choc W. Zaczyna troszke naciskac bo on nie pierwszej młodości jest, nie to co my 20+ ha ha.
Pozdrowka dla malenstwa i pogratuluj Wiktorkowi ze taki super starszy brat jest

ps twarda babka jestes