Dzisiaj jest pn sie 31, 2026 4:37 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1028 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Mój problem polega na tym, że Kubuś od jakiegoś czasu strasznie trze oczy ma suchy nos i łapie się za uszy. Zdąrzyłam wyczytać że to może być typowy objaw przy ząbkowaniu jednak obawiam się że ja długo nie wytrzymam. Wygląda to tak, że w dzień jest wszystko super (w miare możliwości) natomiast noce to jakiś koszmar dziecko się budzi z płaczem co 15 minut i trze oczy.

Probowalam masci na zabkowanie, dawalam fenistil na swedzenie juz nawet wymienilam materac i posciel w lozeczku na antyalergiczna mleko ma Pepti wiec nie wiem co jeszcze moge zrobic.

Jesli ktoras z was spotkala sie z takim problemem to RATUJCIE

jeśli macie jakiegos naprawde dobrego pediatre moze byc prywatny to plis dajcie namiary

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

moja Zuzia tez trze oczka, wtedy gdy jest zmeczona ale tez nie zawsze.. zaczelam sie tym niepokoic ale malej zaczely wychodzic zabki i teraz tylko przed snem trze oczeta. a uszka tez ciagnela, musialam ubierac opaske, żeby później na ,nie nie psioczyła, że ma takie wielkie ;)

ja używam tylko maści chłodzącej ponieważ Zuzia jest bardzo spokojna i nie potrzebuję nic więcej (jak narazie) ale polecono mi o to te czopki homeopatyczne : Viburcol
redukuje niepokój w przebiegu:
- ząbkowania
- odczynów poszczepiennych
- kolek niemowlęcych
- infekcji
przywraca spokojny sen

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam serdecznie wszystkie mamy i przyszłe mamuski z Krakowa ;) mam pytanko otóż mam termin na wypakowanie w połowie lutego ;) chciałabym rodzic w SPES ale... dzisiaj przeglądałam ich stronę internetowąi pisze ze W związku z zaprzestaniem finansowania przez Narodowy Fundusz Zdrowia świadczeń medycznych - z dniem 24 lipca wstrzymujemy przyjmowanie pacjentów w ramach ubezpieczeń zdrowotnych

czy któraś z was wie czy tak już będzie zawsze ?? i czy teraz trzeba będzie płacic za poród??
dziękuje za odpowiedz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Siemka dziewczyny, widzę, że nasz temat całkiem zdechł :-((( Nie zaglądałam kilka miesięcy, tak, że zablokowali mi konto :twisted: :twisted: :twisted: Wchodzę, myślałam, że nie zdążę z czytaniem a tu pusto :roll:
Co was tak Mamuśki wcięło??? Czyżby małe rozrabiaki tak pochłonęły wasz czas??? A może zmieniłyście forum??? Szkoda, ze tak szybko po urodzinach maluchów temat padł.
:x :x :x
Mnie wydaje się, że znów zostanę mamą, oczywiście nic pewnego i ciekawi mnie jak tam u Was i jak Wasze szkraby??? :D :D :D
Pozdróffka :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam to ja Mała Mo (pisałam tu z wami na początku kiedy jeszcze byłyśmy w ciązy potem zablokowano mi konto wiec nie miałam jak)

Co tam u was??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kochane kope lat :) jak tam wasze dzieciaczki moj szaleje na calego ogolnie wszyscy zdrowi dzisiaj robilam test i sa narazie dwie bladziutkie kreseczki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ogromne gratulacje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lilu to gratulacje jeszcze 2 tyg. i koniec. Tylko pozazdrościć :brv: :brv: :brv:
Faktycznie szkoda, że nasz temat padł :cry: :cry: :cry: Mnie też zablokowali konto na jakiś czas, ale na szczęście odblokowali.
Pozdrawiam was dziewczynki cieplutko.......... :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1028 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 48, 49, 50, 51, 52

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Małopolskie

Strefa czasowa UTC [letni]