Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 11:34 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Witam :D
Od września planujemy przeprowadzkę do Białej a dokładniej w jej okolice. Teraz jestem na etapie poszukiwania dobrego pediatry i ortopedy dziecięcego w Białej.
Czy znajdzie się jakaś mama która by mi mogła coś doradzić? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Riza ja od 3 lat mieszkam w Białej. Niestety nie jestem "obeznana" jeszcze w tutejszych lekarzach zwłaszcza od maluszków dopiero teraz jak urodziłam synka to zaczęłam się interesować ale od koleżanek wiem, że dobry jest RIAD HAIDAR jest specjalistą neonatologiem i prawie wszystkie dziewczyny ode mnie z pracy do niego chodzą. Przyjmuje prywatnie na ul. Terebelskiej mam nawet do niego gdzieś numer. Gdzie dokładnie będziesz mieszkała?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Mieszkam w Bialej od '86.
Co do pediatry, to tak, jak pisze madzik_i, polecany jest Haidar.
Jesli chodzi zas o ortopede, to sama nie wiem, kogo mozna by polecic ...

Niemniej moge zaciagnac jezyka w tej sprawie.
Mam mame - lekarza, wiec bedzie predzej wiedziec ;)

No i witam Bialszczanki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki dziewczyny.
Dopiero teraz zajrzałam tu, bo ze względu na przeprowadzkę nie mam jeszcze neta.
Ja tymczasowo wynajmuję mieszkanie w okolicach Białej i nie jestem jeszcze dobrze obeznana w mieście, ale wiem gdzie Terebelska.
Dzięki dziewczyny za pomoc.
Wrzućcie mi na priva numer do niego

LBP jak możesz to zasięgnij opinii jeszcze o tym ortopedzie. Bede wdzieczna.

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Wyslalam PW. Mam nadzieje, ze doszla ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny, dołączam do wątku, wprawdzie jeżeli wszystko będzie w porządku dopiero w czerwcu zostanę mamusią, ale myślę że się nie pogniewacie.
Napiszcie mi proszę do jakiego gina chodzicie w Białej, kogo polecacie a kogo zdecydowanie odradzacie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam
co do ortopedy to my z nasza 3 miesieczna córa chodzimy do dr Sneli przyjezdza raz na 6 tyg do białej i jest specjalsta z Rzeszowa.przyjmuje prywatnie e luxmedzie na ul.kraszewsiego.
pozdrawiam mame z białej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczęta!

Ja w sumie w tej chwili nie mieszkam w Białej, ale pochodzę, i czasami jestem. Ciekawa jestem jak to jest teraz w Białej w szpitalu w czasie ciąży i przy porodzie ja rodziłam ponad 3 lata temu i w chwili obecnej jestem w ciąży i nie wiadomo czy na czas ciąży i porodu nie będę musiała wrócić.
Ja do ortopedy z synkiem chodziłam do przychodni przyszpitalnej ale nie pamiętam jak ten lekarz nazywał sie i w sumie byłam z niego zadowolona bo był konkrety i chodziliśmy do niego ponad rok. I nie wiem czy sens z maluszkami jest chodzić po prywatnych gabinetach.
A do pediatry to jeśli dzidziuś jest chorowity i są z problemy to rzeczywiście warto wybrać sie dr Haidar, bo jest dobrym lekarzem.

ewelinaq to zależy ale większość to osób poleca dr Daniluka, dr Kisiela , fajna tez lekarka dr Lipka i jeszcze taka starsza babka z podwójnym nazwiskiem nie pamiętam teraz jak. Ja chodziłam do przychodni przyszpitalnej bo mi tak wtedy doradzono bo jak później będziesz w szpitalu leżeć to tak bez znaczenia do jakiego lekarza chodziłaś czasami to z góry traktują jesli do jakiego prywatnie sie chodziło. Na pewno nie warto chodzić prywatnie po tych młodych lekarzach.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja przez cała ciąze chodziłam do dr Rapy przyjmuje prywatnie na 34 pułku piechoty i oczywiscie panstwowo w szpitalu. Swietny lekarz!bardzo polecam.przy porodzie akurat miałam szczescie i tez był bo własnie wrócił z urlopu.a i oczywiscie polecam szkołe rodzenia zajecia sa w czwartki o 18 w szpitalu.na trakcie położne maja inne podejscie do osób które znaja ze szkoły.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam!ja chodzę do dr Maleszyk i naprawdę gorąco ją polecam.Przewinęłam się przez kilku lekarzy i dopiero teraz mogę powiedzieć,ze ktoś się o mnie troszczy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja polecam dr.Daniluka z Bialej - jest swietny :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Majka24 pisze:
A ja polecam dr.Daniluka z Bialej - jest swietny :)
witajcie, i ja potwierdzam dr. Daniluk prowadził moją ciążę, odbierał poród - jest bardzo dobrym lekarzem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie, ja mam złe doświadczenia z doktorem Danilukiem. Dopóki z ciążą było ok, pan doktor był super, jak zaczęły się poważne problemy, to zwiał obrażając mnie. Moja córka jest wcześniakiem z wielkimi problemami, ma 5 lat i jest cudna, Teraz jestem znów w ciąży i chodzę do lekzrza z Białej ale zastanawiam się jak nad porodem w Lublinie, żeby nie mieć doczynienia z tym człowiekiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marina pisze:
Witajcie, ja mam złe doświadczenia z doktorem Danilukiem. Dopóki z ciążą było ok, pan doktor był super, jak zaczęły się poważne problemy, to zwiał obrażając mnie. Moja córka jest wcześniakiem z wielkimi problemami, ma 5 lat i jest cudna, Teraz jestem znów w ciąży i chodzę do lekzrza z Białej ale zastanawiam się jak nad porodem w Lublinie, żeby nie mieć doczynienia z tym człowiekiem.

hmm przykro, ze tak sie stało ale moze takie doswiadczenie czegos go nauczyło, ja nie moge nic zarzucic temu lekarzowi, wrecz przeciwnie, dmuchał na zimne, ciąża przebiegała prawidłowo ale mogło byc róznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja w Białej mieszkam od 2 lat i teraz jestem w ciązy. koleżanki polecały mi ginekologa dr Rapę i jak narazie jestem zadowolona :) mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja chodziłam do doktora Migdala, ale nie byłam zadowolona i zmniełam na dr Łagóda z Lbn. Zastanawiam się nad porodem, czy w BIałej, czy w Lbn? pomożcie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneczka, ja mieszkam w Lublinie a na poród wybieram sie do Białej, potem z dzidzia u mamy trochę zostanę. A w Lublinie to w którym szpitalu byś chciała rodzić? Bo teraz i tak lekarze nie mogą przyjeżdżać do porodu, jak nie mają dyżuru, wiec masz małe szanse trafić na swojego lekarza.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

myślałam zeby na jaczewskiego rodzic, ale teraz tak myślę ze moze rzeczywiscie lepiej w białej. zawsze to blizej domku. a na kiedy masz termin?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na koniec maja.
Gdybyś chciała rodzić w Lublinie, to najpierw zadzwoń do szpitala i spytaj, czy przyjmują i czy nie ma strajku, bo tu pielęgniarki nadzwyczaj często strajkują, a wystarczy strajk w jednym szpitalu i w innych jest przepełnienie i wtedy odsyłają.
A Twój lekarz chyba pracuje w szpitalu na Lubartowskiej, nie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tak on pracuje na lubartowskiej. pogadam jeszcze z lekarzem i wtedy zdecyduje gdzie lepiej.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]