Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 5:32 pm

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość

PILNIE interesuje mnie Wasza opinia na temat przedszkola nr 10 na zuchów i nr 13 na Okrzei. Proszę o pomoc, mam jeszcze kilka dni.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dfghjdfk;lkjthretykl :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

podnoszę wątek: czy któraś z Was zapisała dziecko na Okrzei i nie chce tego miejsca? Bo moje się nie dostało :(, a młodsze mam w żłobku na okrzei i mam wielki kłopot.
PROSZĘ O ODSTĄPIENIE MIEJSCA W PRZEDSZKOLU NA OKRZEI!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

znów podnoszę wątek: czy któraś z Was zapisała dziecko na Okrzei i nie chce tego miejsca? Bo moje się nie dostało , a młodsze mam w żłobku na okrzei i mam wielki kłopot.
PROSZĘ O ODSTĄPIENIE MIEJSCA W PRZEDSZKOLU NA OKRZEI!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć, a ja w ogóle chciałam się zapytać o DOBRE przedszkola w Lublinie.
Słyszałam ze trzeba w niektórych rezerwować wcześniej..
Za rok mam zamiar synka już wysłać do przedszkola i zastanawiam się, czy aby juz nie powinnam rezerwować mu miejsca, zeby potem nie latać od przedszkola do przedszkola...

Mamy doświadczone i w temacie prosze o zdanie :)

Dzięki wielkie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej ja też mam zamiar za jakiś czas puścić moją małą do przedszkola ma nawet całą listę przedszkoli ( tyle że są tylko prywatne) a jak jest z państwowymi ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mam takie pytanko: czy posyłacie bądź posyłałyście dzieci do przedszkoli na kilka godzin tak aby pobyły sobie trochę z innymi dziećmi?
Podobno są takie przedszkola w Lublinie, które biorą na tak zwane godziny?
A może żłobki?
Moja córa ma już prawie półtora roku i bardzo lubi przebywac z dziećmi, pozatym chciałabym ją przyzwyczaić do przedszkola.
Co o tym myślicie?

Offline Wyświetl profil  

Dokładam pytań. Proszę o opinię na temat Czechowskich przedszkoli (osiedle Paderewskiego). Mogą być tez prywatne np. Piotruś Pan, Niezapominajka.
To co wiem: do państwowego przedszkola nie chcą zapisywać rok wcześniej, ale na wiosnę tego roku gdy dziecko ma iść od września. Ponoć wiele dzieci się nie dostaje, szok, brak miejsc. Będę śledzić ten wątek :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gosiaczek82 pisze:
A ja mam takie pytanko: czy posyłacie bądź posyłałyście dzieci do przedszkoli na kilka godzin tak aby pobyły sobie trochę z innymi dziećmi?
Podobno są takie przedszkola w Lublinie, które biorą na tak zwane godziny?
A może żłobki?
Moja córa ma już prawie półtora roku i bardzo lubi przebywac z dziećmi, pozatym chciałabym ją przyzwyczaić do przedszkola.
Co o tym myślicie?

Znam żłobek. Ul. Milenijna na czechowie "Bajka" są przyjęcia na październik :wink:

Wiga też jestem z czechowa. Moja idzie do przedszkola za rok we wrześniu. Składam do dwóch na ul. Smyczkową i Żelazowej Woli. To dwa najlepsze przedszkola o jakich słyszałam na tej dzielnicy.
Dzięki (o losie) obie dyrektorki są mi znajome :lol: :lol: :lol: bo córka starsza do nich chodziła, i ja także. Mam pewność, że się dostanie. Jeśli sobie "wytuptasz" to idź wcześniej jeśli oczywiście się w pełni kwalifikujecie, to zapisują wcześniej. Niemniej jednak rekrutacja odbywa się jednakowo :)

Offline Wyświetl profil  

A możesz coś więcej napisać o tym przedszkolu na Żelazowej Woli (tu mam niedaleko) . Chodzi mi np. o podejście do sprawy leżakowania, liczbę dzieci w grupie i pań (ich podejście do dzieci), jakie jest czesne miesięczne z wyżywieniem?

Ps. Dobrą opinią cieszy się też to na ul. Zakopiańskiej :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]