Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:16 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość

proszę o opisy 'wrażeń' ze szpitali na terenie woj.lubelskiego
jaka była opieka? wyposażenie szpitala? zwyczaje w szpitalu? itp. itd.
z podaniem którego szpitala to dotyczy oczywiście- mam nadzieję, że Mamy podzielą się wiedzą z Przyszłymi Mamami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sporo na ten temat można znaleźć na : http://forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam. Ja moja Marcysie rodziłam na Jaczewskiego i jestem naprawde bardzo zadowolona. Opieka bardzo dobra. Moja mama tez całą czwórkę rodziła w łaśnie tam i tez nigdy złego słowa nie powiedziała na lekarzy. Ale znam tez złe opinie na temat tego szpitala. wydaje mi sie na temat każdego szpitala sa dobre i złe opinie, wszystko zalęzy od tego na jaki personel sie trafi. Z tego co słyszałam to najlepiej wyposazony i najprzyjemniejszy dla mam jest szpital na Krasnickich, ale wiele znajomych nie było zadowolonych z opieki. W kazdym razie jak bede miała kolejnego dzidzisia to napewno bede rodziła na Jaczewskiego. Nawet jak na izbe przyjec jezdziłam bo byłam czyms zaniepokojona to zaden lekarz mnie nie zbył. Nawet jak było wszystko w porzadku to pytali sie czy dla pewnosci nie chciałabym zostac w szpiotalu. Takze z mojej strony naprawde polecam. Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

też polecam ten temat http://forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t= ... 2a9d39bbd5 tam też napisałam słów kilka na temat Staszica :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ja jako, że założyłam wątek napiszę, że rodziłam w lublinie na jaczewskiego i też polecem i złego słowa powiedzić nie mogę :D
podobało mi się tam absolutnie wszystko i ani jedna osoba nie potraktowała mnie tam źle :D
tez jeśli kiedyś będę drugi raz w ciąży to zdecyduję się na ten szpital
położne bardzo opiekuńcze i życzliwe, studenci bardzo pomagają- ja jak leżałam czekając na swoje cc(nieplanowane) to bardzo pomogły mi studentki psychicznie bo cały czas któraś ze mną siedziała i rozmawiały ze mną tłumacząc co się dzieje, jak wygląda cc, czego się moge spodziewać poźniej itp itd i w ogóle dodając otuchy.. potem już po operacji pomagały mi wstawać, dojść np do ubikacji, podawały dziecko, jedzenie .. także super!
położne uczą jak karmić piersią- jak się nie ma pokarmu to nie każą od razu dawać butelki tylko pomagają walczyć o pokarm. jak miałam nawał pokarmu to całą noc położna przychodziła i zmieniała mi zimne okłady :D mimo, że była sama a na oddziale miała wtedy 54 pacjentki (cały korytarz był zastawiony łóżkami) uczą jak się opiekować maluszkiem, jak kąpać- nie kąpią same
i dla mnie + to to, że nie można odwiedzającym wchodzić na salę gdzie się leży i na korytarz. to naprawdę duży konfort odpoczynku i intymności
naprawdę polecam!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]