Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 3:41 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3535 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 177  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Zakładam nowy post i czekam na mamuśki z Chełma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No nareszcie ktoś z Chełma i to widzę, że z niewiele starszą ciążą :) Super!!! mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze do nas dołączy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i ja ..i ja... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No jak miło!!!! Nareszcie ktoś się odezwał!!! Może ten wątek wreszcie ruszy z miejsca!!! Ale jak widzę to za dużo nas tu nie ma - miejmy nadzieję, że to się niebawem zmieni!!!
Póki co pozdrawiam!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny dawno tu nie zagklądałam bo myslałam ze nikogo tu nie ma ale sie pomyliłam. Piszcie dziewczyny piszcie!!!!!!! no własnie moze się w końcu cos roszy w tym naszym Chełmie lubelskim.
witam ewelinka212 fajnie że tu zapukałaśn, napisz cos jeszcze czekamy :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja też dołącze chociaż w Chełmie mieszkam od niedawna;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No i super!!!

Widzisz goga 77 coś się jednak dzieje!!!

No to może ja napiszę coś o sobie na dobry początek!
Mam 25 lat jest to moja pierwsza ciąża, ale długo oczekiwana i wypracowana przez lata :D W Chełmie mieszkam od zawsze, choć z małymi przerwami na studia. Aktualnie nie pracuję (tzn jestem na L4)

Pozdrawiam i czekam na wieści!!!

Aha Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam witam MaDziuLka23 i pozdrowienia dla pozostalych dziewczyn

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przy takim baby boomie jakoś mało ciężarówek z Chełma;) Ja jak MaDziuLka23 też siedze na L4 i baaardzo dłuuuży mi się czas;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Więc ja też sobie dołączę :lol:
Witam wszystkie mamusie z Chełma i okolic, zarówno te oczekujące na fasolę jak i te rozpakowane :D
Moje maleństwo już jest z nami, Ola przyszła na świat 21 lutego, było ciężko ale wszystko jest ok :D
Pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

izabela3 Serdeczne GRATULACJE Oleńki!!!!! Niech się kruszynka zdrowo chowa i daje czasem mamie pospać ;) !!!

No ja też mam dosyć tego wolnego czasuuuu....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny!!!!! jak mineły świeta??? zimowo hahaha ale za oknem zima, u mnie w sobote była 100 - udniówka jak ten czas leci dopiero co robiłąm test i dowiedziałam sie ze jestem w ciąży a tu juz coraz bliżej.
izabela3 gratulacje córeczki ja spodziewam sie synka na imie damy mu ALAN DAWID. strasznie lubie te imiona.
pozdrawiam wszystkie chełmianki i śle całusy :pr:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki dziewczyny, dzięki !!! Kruszyna daje się mamie wyspać, wstaje zawsze o 1 w nocy, później o 5 rano i śpi aż do 9-10. W ciągu dnia też jest bardzo grzeczna i śpi prawie non stop, już się nawet zaczęłam martwic ale nasza pediatra powiedziała mi, że powinnam się cieszyć a więc się cieszę :lol: a wam życzę podobnych aniołków :D
Czas przy dzidzi umyka w błyskawicznym tempie, pierwszy miesiąc za nami a najgorszy jest fakt, że jeszcze tylko 15 tygodni i trzeba będzie maleństwo zostawić i wracać do pracy:( urlop macierzyński zdecydowanie jest zbyt krótki:(
pozdrawiam Was gorąco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tu rzadko zaglądam bo mnie głowa od komputera strasznie boli ostatnio, ja mam 27 lat, dziewczyny macie zamiar rodzic w Chełmie? moze któras ma doswiadczenie jak tu jest bo ja nie mam żadnej koleżanki która byłaby juz po.....więc słucham tylko takich pogłosek i zaczynam sie bać tu rodzic...co wy myslicie?
pozdrtawiam wszystkie ciężarne chełmienki i okoliczanki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ojs coś popisze bo ten post jakis zdechły....no gdzie te mamuski przeciez jest nas chyba trochę w tym chełmie
:D
ja nie siedze na L4 bo w ciąże zaszłam akurat jak zrezygnowałam z pracy....i tak bywa..ale plusem tego jest ze poswiece więcej czasu dla dzidziusia o ile bozia da, z reszta tak sie czuje ze nie wyobrazam sobie jak niektóre ciężarne pracuja ja nie dałabym rady...jest mi mdło i senno i tak na przemian, czekam na plusy stanu tego ale narazie tylko raczej usterki mam, ale fajnie pomyslec ze cos tam sobie siedzi w tobie "twój człowiek"taki....choc narazie nie wierze, bo ja z takiego typu ludzi z dystansem nigdy nie zaglądałam do wózków ludziom ani za bardzo tak z dziećmi nie miałam do czynienia raczej mnie przerażały, ale teraz strasznie sie ciesze i zarazem boje żeby wszystko poszło dobrze
długi wywód jakis mi wyszedł :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam ewelinka212, co do Twojego pytania odnośnie rodzenia w Chełmie to muszę przyznać, że nie jest tak źle jak to się o tym słyszy. Pierwsze dziecko urodziłam w Warszawie a Olę zdecydowałam się urodzi w Chełmie ze względu na lekarza prowadzącego.
Zdziwiłam sie tylko, że rodzina nie może odwiedzać młodych mam w salach, mój synek ma już 6 lat i już wtedy każdy mógł wchodzić na salę od 9 do 21, myślałam, że po tylu latach tutaj też sie coś zmieniło ale niestety, dzidziusia trzeba wywozić pod drzwi tego małego pomieszczenia dla odwiedzających. W rezultacie nie ma się ochoty na odwiedziny, bo postać nawet kilka minut po trudach porodu to nie lada wyzwanie:))
Mając porównanie muszę stwierdzić, że nie ma różnicy gdzie sę rodzi i tak bez bólu sie nie obędzie, chyba, że ktoś zafunduje sobie ZZO............... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny!!!

Ja jeszcze nie rodziłam, ale moje siostry tak i właśnie w Chełmie... Generalnie z tego co mówiły to najważniejsza położna, ale miały małe przepały z tymi siostrami... Ostatnio jak siorka urodziła to zapomnieli jej przynieść dziecko i dopiero po interwencji znajomej przypomnieli sobie po kilkunastu dobrych godzinach że matka nie widziała swojego dziecka... :shock: No i fakt z tymi odwiedzinami to jest do bani....

Ja mam zamiar rodzić w Lublinie, ale tylko dlatego, że mój lekarz jest z Lublina. Tylko pytanie czy dojadę 8)

Apropos... do jakiego lekarza chodzicie lub chodziłyście i jak wrażenia???

Pozdrawiam i przesyłam buziaki w ten ponury dzień....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja chodze do Luxmedu w Chełmie do dr Mierzyńskiego, a rodzić tez zamierzam w Lublinie, chociaż ostatnio mam paranoje że wszędzie zabraknie miejsc i urodze w samochodzie;) A z tym dojazdem do Lublina to się nie ma co martwić, napewno zdążymy a później zostanie jeszcze dużo czasu żeby poroskoszować sie bólem;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

terrorystka81 no to witam w klubie :) Ja też do dr Mierzyńskiego chodzę i z tego co widzę to może się spotkamy na porodówce w Lublinie ;)
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No tak sądząc po datach jestem tylko 3 dni za Tobą;) a jak zaczniemy rodzić w jednym terminie to sie możemy razem zabrać do Lublina samochodem;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3535 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 177  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]