Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:13 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Łódzkie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość

20 marca w 38 tygodniu ciąży w moim brzuszku zmarł Szymon. ciaza donoszona. jestem pod opieka psychologa, zaczynam z nadzieja patrzec na swiat, bardzo Was prosze o wsparcie oraz informacje.. zmienilam lekarza (moge domniemywac ze poprzednia Pani doktor przyczynila sie do tej tragedii tutaj podaje link do opisu mojej sytuacji - prosze o informacje czy znacie lekarzy z Rydygiera i czy macie jakies podobne opinie? http://www.znanylekarz.pl/barbara-janko ... kolog/lodz ) obecnie chodze do dr Ewy Kuś z Madurowicza - widze ogromna przepasc pomiedzy tymi lekarzami, do dr Kuś mam zaufanie, mamy plan jak kolejna ciaza ma wygladac, zaczniemy starac sie po pol roku od cesarskiego ciecia od polowy wrzesnia, jesli macie jakies informacje ktore mnie uspokoja lub dadza jakies wskazowki bardzo prosze o rady, nie marze o niczym innym a o zdrowym ziemskim dziecku, napiszcie prosze jeszcze jak jest z tymi cesarkami, czy ktos zaszedl w ciaze po cesarce w takim okresie? Bede z Wami na biezaco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

17 osob przezcytalo moj post jednak nikt nie odpisuje. nie wierze ze nie ma choc kilku osob ktore moga sie wypowiedziec i mi pomoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niaguska bardzo mi przykro z powodu straty synka :( nie pomoge Tobie odnośnie cesarki, ale jeśli czujesz się na siłach to starajcie się. ja jak miałam ciąże pozamaciczną to leżalam z dziewczyną która straciła córeczkę ale to nie byla wina lekarza. jak leżała ze mną była już w drugiej ciąży i donosiła ją do końca i ma już 2 letnią córeczkę.
trzymam kciuki za Ciebie. na pewno będę tutaj zaglądała.

Może napisz o swojej stracie na "PO STRACIE" http://www.forum.e-mama.pl/viewforum.php?f=32 . tam jest wiele dziewczyn w podobnej sytuacji do Twojej, może one coś Tobie doradzą odnośnie cesarki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bardzo mi przykro.. jednaj z rydygiera znam jedynie dr baradyna .. :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niaguska az mi ciarki przeszly, nawet sobie nie moge wyobrazic jak ciezkie to musi byc dla ciebie. Bardzo mi przykro. Uwazam ze jak najbardziej jak najszybciej sie da powinnas starac sie o dzieciatko i jestem pewna ze wkrotce tak sie stanie. Osobiscie znam dziwczyne ktorej w trzecim dniu po porodzie zmarlo dziecko, teraz jest szczesliwa mama kolejnego i z tego co pamietam jak tylko byla psychicznie na silach to zaczela staranka.
Z Rydygiera nie znam lekarzy, za to z Madurowicza tak. Kojarze Twoja Pania doktor, nigdy nie bylam u niej na wizycie ale jak jestem zafascynowana Pania doktor Elzbieta Baś-Budecka z Madurowicza wlanie, spokojnie moge powiedziec ze jest to jeden z najlepszych jak nie najlepszy lekarz w Łodzi. Ja, moja rodzina i nawet znajomi ktorych wyslalam do niej lecza sie u niej od lat. Jesli bedziesz chciala u niej zasiegnac opini to napisz do mnie.
Sciskam i trzymam kciuki za Ciebie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Niaguska,ogromnie mi przykro,więcej nawet nie wiem co pisać...

O Rydygierze mam generalnie niezbyt dobrą opinie.
Nie rodziłam tam (córka jest z Madurowicza,syn z Matki Polki),ale rodziła siostra-komplikacje po cesarce tam to norma plus zarazili ją gronkowcem,z czego oczywiście się mgliście tłumaczą,że pewnie miała wcześniej... :/

Rzeczywiście w Madurowiczu warta polecenia jest dr. Baś-Budecka,chyba już weteranka jeśli chodzi o rzeczy 'niemożliwe' przy ciążach.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Łódzkie

Strefa czasowa UTC [letni]