Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:44 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Kujawsko-Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

andzia26

dzięki za info :sw:

Pozdrawiam :papa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jackowski potwierdzam, bardzo miły, uprzejmy...ale też bardzo zachowawczy...no taki mały mruczek :roll: Gdy leżałam na patologii, to wiele się od niego nie dowiedziałam :? Jeśli chodzi o poród, to stawia na naturę i raczej porodów nie przyśpiesza...no i jak znajdziesz się u niego na patologii, to raczej szybko Ciebie nie wypuści :D

Ja chodzę do Wojtynka i bardzo go sobie chwalę. Faktem jest jednak to, że dobrze mieć jest lekarza pracującego w szpitalu, tak na wypadek leżenia w czasie ciąży na patologii :roll:

Fajny jest jeszcze podobno Gawiński,Stankiewicz(ale ten w matopacie)

Do Marchewki w życiu już bym nie poszła, a to dlatego, że nieźle mnie nastraszyła w pierwszej ciąży i to jak się potem okazało, zupełnie nie potrzebnie :evil: :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja chodzę do Marchwińskiej od 6 lat i jestem zadowolona... właśnie prowadzi moją ciążę, przyjmuje na Kozackiej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

polecam dr Jackowskiego chodzę do niego 14 lat i jest super :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jesli chodzi o kipigrocha to szalu nie robi! :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

karolcia81 pisze:
a ja chodzę do Marchwińskiej od 6 lat i jestem zadowolona... właśnie prowadzi moją ciążę, przyjmuje na Kozackiej

prowadzila moja ciaze i w nastpenje tez TYLKo ona :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja ciążę prowadziłam w Matopacie u dr Wojtynka, lekarz przemiły wszystko wyjaśniał . tylko, że ja miała kartę LUXMED więc nie płaciłam za wizyty ale wiem od mojej Bratowej która też prowadziła u Niego ciążę, że za wizytę bierze około 120 zł a jakie są w tym badania to niestety nie umiem odpowiedzieć :D . USG jest na miejscu, nagrywa płytki z wizyt. Słyszałam też wiele dobrego o dr Stankiewiczu, który przyjmuje również w Matopacie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A w jakich dniach i jakich godzinach przyjmuje ten dr Jackowski prywatnie.

Obrazek [*] 27.11.2014 - 01.12.2014 - nasz aniołek Grzegorz Wiktor - tęsknimy za Tobą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

A ja polecam dr Stankiewicza-Matopat. Bardzo miły, konkretny i dokładny. Za wizytę bierze ok 120zł..... Podobno też jest ordynatorem szpitala ale tu nie jestem pewna bo słyszałam to od osób 3-ich

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

orbitka- ale to chyba nie w Toruniu, bo na Bielanach jest inny a Motopat nie ma położnictwa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

To może faktycznie się przesłyszałam, nie byłam pewna. :) To może pracuje w szpitalu---szczerze zgłupiałam :lol: tak czy inaczej jestem zadowolona. Zapewne prywatne wizyty dużo dają w porównaniu do państwowych....... Wiem z doświadczenia endokrynologów. Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Od niedawna należę do przychodni na Falata - czy tam jest w ogole ginekolog ?? Jeśli nie to może ktoś wie , gdzie można się udać ?
Kiepsko stoję aktualnie z kasa , żeby co 2 tygodnie (bo podobno na początku tak trzeba) chodzić prywatnie.
Cięzko mi się przestawić na innego lekarza , bo mam 2 i nie wyobrazam sobie iść do jakiejkolwiek innej
1) Weiss z Lyskowskiego
2) Danninger z Falata

Dodam , że do facetów nie chodzę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Humbelina -napisałaś, ze chodzisz do Danninger z Falata czyli z Twojej przychodni? najlepiej tam się dowiedzieć kto przyjmuje a my ewentualnie możemy ustosunkować sie do nazwiska :)

ja na fundusz nie polecę, bo sama chodzę do Marchwińskiej, ja nigdy nie chodziłam co 2 tygodnie do lekarza
szukaj lepiej lekarza nawet na NFZ który ma w gabinecie USG, czasem się przydaje :)
proponuje zapytać sie an toruńskich maństwach bo tam więcej kobitek i nie każda tu zagląda - choć tam większość tez prywatnie chodzi, ale może mogą polecić kogoś na fundusz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Danninger ma gabinet prywatny na Fałata - przychodnia do której należę również znajduje się na tej ulicy to zupełnie niepowiązane miejsca.

Danninger za wizytę z USG bierze 120zl - na chwilę obecną dla mnie to dużo.
Natomiast jeśli chodzi o fundusz- to nic nie mogę znalezć. Zadnego godnego polecenia lekarza - a jeśli jest ktoś polecany to męzczyźni , a ja nie chce do faceta :x :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przepraszam , że post pod postem

Kto wie gdzie przyjmuje na fundusz Krystyna Modrzewska ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ok teraz rozumiem :)
niestety prywatnie to tak kosztuje

a nie na Świętopełka w przychodni?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

W Toruniu na ulicy Filtrowej mają nowy sprzęt i chyba dwóch gin ja chodze do Nowickiego i nic nie płace. Terminy krótkie bo od 3 do 5 dnii się czeka na wizytę. Podaje Ci swoją komórkę w razie czego i jeśli Ci zależy na wcześniejszym terminie zawsze jest gotowy Cię przyjąć - nie patrząc na porę dnia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Humbelina ja chodzę do dr Danninger-jestem zadowolona. Ona przyjmuje na fundusz w Chełmży w szpitalu, ale nie wiem jak tam z terminami. Ogólnie ona jest w porządku i chodzę raz w miesiącu na wizyty

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Czarodziejka Smaku
Awatar użytkownika

to prawda dr Danninger jest ok i przyjmuje w Chełmży za to z terminami ciężko długo się czeka :roll:

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Ja natomiast odradzam doktor Danninger. Byłam u niej kilka razy w pierwszej ciąży i zrobiła na mnie bardzo negatywne wrażenie. Nieprzystępna, mało tłumaczyła, na moje pytania odpowiadała jakoś tak... półsłówkami. Chodzę do dr Mizarewicza. Jest świetny. Zawsze pogada, zapyta co u córki, pośmiejemy się, a poza tym oczywiście to bardzo dobry specjalista. Ratował moją drugą ciążę jak lew, do ostatniego dnia.

Obrazek

[*]9tc, lipiec2013

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Kujawsko-Pomorskie

Strefa czasowa UTC [letni]