Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:19 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21928 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1093, 1094, 1095, 1096, 1097
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Doroonia śliczne zdjęcia,az sentyment człowieka nachdzi niedawno z brzuszkiem a tu już Staś 2 miesięczny,ostatnio widziałam Stasia z miesiąc temu ,stęskniłam się za wami.Teraz wprawdzie pracuje 3 razy w tygodniu ale dla was zawsze znajdę czas.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie Kochane!
Ta wstrętna podczytywaczka, to czasem ja-ale to tylko z tęsknoty za Wami. Już tak dawno mnie nie było, bo całe dnie na dworze siedziałam. Teraz zimniej, to więcej w domciu się siedzi.
Zaglądam i co widzę:
Maleńki Stasinek-gratulacje wielkie dla dzielnej mamusi, braciszka i dumnego taty!!!
Fajnie, że założyłyście prywatne forum, ale to już w ogóle nie będę wiedziała, co u Was :-(
Daduś- ja też czekam tego dnia razem z Wami - z niecierpliwością :-)
Verbelko-zaczęłaś pracę-ooo-też czasem o tym myślę, tylko nie mam, co z dziećmi zrobić i ta myśl o rozstaniu na tyle godzin- chciałabym na pół etatu. Dobrze Cię rozumiem, bo przeżywałam to kiedyś, jak Jula poszła do przedszkola. Popracowałam 3 miesiące i nie dałam rady a ona zresztą ciągle chorowała i tak siedzę. A teraz mam zarabiać na opiekunkę, to też szkoda mi tych chwil, gdy najbardziej się zmienia i rozwija.
Jula poszła do zerówki- i to też przeżywałam, choć już starsza. Ale najważniejsze, że zadowolona jest a trochę więcej samodzielności się Jej przyda. Tylko to wstawanie nas męczy-ja o 6.20 -przed Michasiem.
Martuś-powodzenia w szukaniu nowej pracy.
Mona- ja też daję troszkę tranu. A ile Ci zaleciła lekarka i jakiego?
Dzieci trochę przeziębione, zakatarzone. Zacznie się na dobre, bo Jula będzie ze szkoły różne świństwa przynosić i całą rodzinkę zarażać.
Maxi-usiądź- córcia mądrzejsza od mamy - hi hi. Oszczędzaj się Kochana!!
Ale bystrzak z niej- no no
Mój Michaś, to jest taki kochany i słodki łobuziak. Przytuli, pocałuje a tu już patrzy, co by zmajstrować i gdzie się wspiąć. Je i śpi ładnie- nie mogę złego słowa powiedzieć. Dużo powtarza, ale dziwne zwroty, np strażak sam, gdzie jest cosiek???- to z bajki, przepraszam itp. Wcale niełatwe, ale powtarza to, co często słyszy, choć trochę jeszcze niewyraźnie.

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MAMINEK!!!!

Czy jeszcze któraś z Was spodziewa się dzidziusia, bom nie wtajemniczona...

Dobrej nocki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nikogo nie ma :-((((((((((((((
Pewnie już piszecie na nowym....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej a możecie wysłac linka na nowe forum. Dzieki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Izar ja daje tran z watroby dorsza i pol lyzeczki na dobe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam, mam na imię Emilia i mam córeczke Amelke z grudnia 2006, chciałabym sie przyłączyć do waszego forum dzieciaczki grudniowe, ale widze że dawno nikt tu nie pisał. Jak możecie to prześlijcie mi link z dzieciaczkami które sie urodiły w grudniu 2006. Pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

Wasze dzieciaczki mają już dwa latka więc wątek przeniesiony do działu Maluchy :wink: Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Chciałam się dołączyć, ale widzę że pusto tu.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21928 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1093, 1094, 1095, 1096, 1097

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]