Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:43 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 267 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna

Który wątek ma pozostać????
Czas głosowania minął ndz lis 11, 2007 8:36 pm
Październikowe szkraby 61%  61%  [ 11 ]
Październiczki 2007 39%  39%  [ 7 ]
Liczba głosów : 18
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Cześć :D
To moje pierwsze dzieciątko - i będzie córeczka Zosieńka, już się nie mogę jej doczekać, ale daje mi się we znaki często i mocno kopiąc...
pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ruda witam jak po wakacjach :?: czemu sie nie chwalisz :twisted:
:)
MagdaZosiia pewnie nie moze sie doczekac kiedy zobaczy mamusie
:) powiedzcie mi dlaczego tu jeszcze nie ma zadnychwaszych fotek z bebolami co kobitki :?: ....juz nie ociagas cie tylko wklejac :)

Dzis mamie robilam pasemka wiec i ja sobie szczelilam przy okazji :)
nie wyszly tak najgorzej ,ale nie powiem moglo byc lepiej :wink: musze sie zabierac do roboty i posegregowec wszystkie zabawki mojej laleczki bo za niedlugo mamy zamiar sie przeprowadzic.Im wiecej spakuje tym lepiej bedzie potem a jeszcze nie wiedomo co bedzie pierwsze przeprowadzka czy baby :D

wiec to tyle...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć dziewczyny, jestem mamą z lipca. gratuluję fasolek :)
chciałam zapytać czy nie lepiej byłoby Wam w dziale Ciąża, tam chba byłoby większe zaintersowanie wątkiem. pozdrawiam

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej mnishca,

nie chwale sie wakacjami bo była masakra, tego samego dnia spotkało mnie min: załamał sie podemną pomost i wpadłam do wody rozwalajac sobie nogę, potem przewrócił sie kajak i zamoczyłam aparat- naszczęście działa, nio i wieczorem najgorsze: dopadła mnie grypa żołądkowa :roll: wymiotowałam i siedziałam na kiblu na zmiane, ale tak poza tym to było fajnie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ruda biedaku dorze ze zyjesz!!!!!! chodz nie powiem ze z pomostem sie usmialam.... :)
mam nadzieje ze z noga wszystko ok i ze bo tylko takie mame zadrapanie........ :?:

apapol76 dzieki za gratulacke ale ja to nie mam fasolki tylko juz koncowke........a ja nie czytam wadkow o pazdziernikach bo tam nie da sie nadazyc za dziewczynami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Dziewczyny
sorka za dluga nieobecnosc ale bylam caly tydzien w szpitalu na moje nadcisnienie i prawdopodobnie w czwartek wracam spowrotem.
Jesli chodzi o imie to moj synek bedzie mial na imie ADRIANEK :D
buziaki milo byc spowrotem w domku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny co tu taka cisza
ja jednak do szpital wracam w poniedzialek jeszcze kilka dni w domciu heh co u was nie macie czasu czy jakK?????????? mialysmy sie rozwinac a tu tak cichutko

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aska szkoda ze musisz siedziec w szpitalu powiedz na ile tam bedziesz sie domowic???????
a cicho tu temu bo nikt jakos nie pisze :( szkoda......moze to jeszcze sie zmieni.... :roll:

Adrianek tez ladne imie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niewiem jeszcze ile bede siedziec w szpitalu mam nadzieje ze nie dlugo ale to zalezy od wynikow badan.
musze sie pochwalic moj synek wazy juz 1kg800g
buziaczki
Dziewczyny piszcie :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to duzy sunus :) pogratulowac tylko........!!!!!!!!
mam nadzieje ze badania wyjda jak najlepsze,zebyc nie musiala siedziec w szpitalu.........

a co do pisana to nie ma tu nikogo za czesto wiec chyba ze ja same ze soba bede pisac..... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Z tego co widze to masz juz coreczke? i jestes tak samo jak ja w 33 tygodniu i co bedziesz miala teraz chlopca czy dziewczynke???
na ktorego masz termin cos mi sie zaciana i nie moge cofnac strony a nie pamietam czy pisalaS?
wiesz zawsze mozemy rozkrecic te forum heh :D :D
powiedz mi jak wspominasz swoj pierwszy porod tyle sie nasluchalam przez ten tydzien w szpitalu ze glowa mala.. he buziaczki dla Ciebie i twoich maluszkow

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aska-wiec termin mam na 15 pazdziernika :) niestety nie wiem co to bedzie,bo na USG malenstwo sie zawstydzilo i nie chcialo pokazac,wiec bedzie to niespodzianka :D
Co do porodu ja wspominam go dobrze bo nawet mialam z poczatku troche wesolo..... :) i byl to porod rodzinny wiec bylo mi latwiej.... :)
teraz bedzie ze mna tylko mojM juz bez mojej mamy jak poprzednio.......
Jesli chodzi o bol to straszny,ale trzeba to samemu przejsc bo tego opisac sie nie da..... :?

Pamietam tez ze przed porodem,pytalam sie kobitek jak to jest urodzic .....i tez sie nasluchalam ale zawsze mi mowili ze to PLUM i juz, ale ja tak nie mialam..... :( Przez caly porod pytalam sie mojej mamy gdzie ta PULM????????????? :twisted:

A ty jestes przygotowana na ten dzien?????ciuszki masz juz po kupowane????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć dziewczyny
ja już mam prawie wszystko, jeszcze tylko wózek i bedzie komplet :D
ja to różnie raz sie boje tego porodu, raz sobie myśle tyle kobiet rodzi. we wtorek ide do lekarza to zobacze ile moj grubasek przytyl.
w końcu troche jest powietrza na dworku, lepiej sie oddycha,dobra ide pod prysznic, trzymajcie sie ,papa
Aha byłam ostatnio w takim namiocie pampersa gdzie mozna zobaczyc swiat oczami dziecka, fajna sprawa polecam!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam sporą dzidzię, już ma prawie 3 kg i czasem myślę, czy nie przesunę się z października na wrzesień...
ale torby do szpitala jeszcze nie spakowałam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cze....kobitki!!!!!!!

magda wiesz co bedzie ????????
to ze duza dzidza to tylko sie cieszyc ze rosnie jak na drozdzach :) ale to nie znaczy ze sie przesunie........chodznigdy nic nie wiadomo.!!!!!!ja wogole nie mam jeszcze pokupionych rzeczy.......wiec nawet nie mam co do torby wlozyc........ :roll:

rudajak bedziesz miec wozio to sie nim nam pochwal !!!!!,niech zobacze te cacko.......... :) a o tym pampersie to my tu w UK dostajemy paczki dla dzieci i nas kobitek w ciazy....i tam sa zawsze plyty cd "zobacz swiet oczami dziecka"i rozne takie do masazow.....doc sporo tego wiec nie musze rudzac sie z domciu........ :) i tez pampers gratis :wink:

wpadajcie kobitki czesciej az milo.......... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie Kobietki
jesli chodzi o ciuszki to juz mam wszystko co potrzeba w sobote po szpitalu jedziemy po lozeczko i cala reszte bo to juz nie dlugo heh
a co do porodu to mysle ze bedzie dobrze kazdy to przezywa boje sie nie powiem ze nie nasluchalam sobie troche w szpitalu tych krzykow i wogole no ale coz mysle ze musimy dac rade hehe :wink: w kazdym badz razie pruboje sie przygotowac na spokojnie
MAGDA oj to masz duza dzidzie ja jestem w 34tyg a moj maluszek wazy 1800 to spore malenstwo sie urodzi heh :wink:
Widzw ze nam pomalutku temacik rozwija
a ty mnishca masz juz wszystko dla malenstwa????
BUZIACZKI i milego wieczorku :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka,

o rany jeszcze tylko 28 dni :shock: mój mały ostatnio ważył już 2300 ale to było 2 tyg temu, a ide na kolejne usg też za 2 tyg, więc już pewnie będzie ważył z 3 kilosy. Po wózek jade w poniedziałek i będzie to emaljunga duo smart, a teraz zgłodniałam i ide na zupke fasolową,mniam, pozdrowionka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: termin
1 żółta kartka

no, ja mam termin na 23 pazdziernika :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aska,jesli bedzie corka to mam raczej wszystko ,a jesli chlopak to prawie nic......musze poczekac az sie urodzi,wtedy ewentualnie na zakupy :)

ruda,nio juz sie zbliza gdzodzina W........hehhehehe
tylko nie zapomnij nas powiadomic ,ze cos sie dzieje :D

ivette,witam!
i zachecem do watku :) napisz cos wiecej o sobie,i cobedziesz miec!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześ wszyskim!!! :D
Dołańczam do was Termin mam na 15 pażdziernika :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 267 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]