Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:05 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Monika - W poprzedniej pracy skończyła mi się umowa w zeszłym roku w sierpniu, teraz idę w inne miejsce. Co prawda około 20 km od mojego miasta (a ja nie mam prawka :oops: ) ale fajne warunki :lol:
Chustę używałam już przy Kacprze. Nosiłam go od jego pierwszego miesiąca wzbudzając sensację na ulicy :wink: Trzy lata temu nie były jeszcze popularne. Kacper był zaciekłym przeciwnikiem wózka i z upodobaniem to demonstrował :lol: W chuście sobie spał i blisko mnie. Nawet go karmiłam niosąc w chuście. Mai aż tak często nie noszę, ona akceptuje wózek. Ale to świetny wymysł. Ja mam taka kieszonkową, nie ma problemu z wiązaniem, nadaje się dla dzieci nawet do 15 kg. Tylko ramię trzeba zmieniać, bo obciąża tylko jedno. Polecam z całego serca! Ja swoją zamówiłam na www.chusta.pl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Witam kobitki.

My już po urlopie. Było fajnie, chociaż męcząco :roll:
Potem wkleje fotki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Wkleiłam kilka fotek. Zapraszam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam pochwale sie zdjęciami z wakacji i z góry przepraszam za ich ilość ale ciężko było mi wybrać z ponad 700 zdjęć :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć,

pewnie niewiele osób mnie tutaj pamieta... minęło sporo czasu od ostatniego postu.
Ale zyję, mam sie świetnie. Dla tych co kibicowali mojemu odchudzaniu, piszę, że schudłam do rozmiaru 36, ale znowu jest 40 - chyba walka jeszcze nie skończona :wink:

Właśnie wrócilismy z wakacji. Bylismy na Kaszubach. Okolica super i ciekawa i piekna. Hotel miał byc super, ale okazał się średni, tak aroganckich i niedoinformowanych recepcjonistów to ja jeszcze nie widziałam w swoim zyciu. Nie polecam Hotelu Niedżwiadek we Wdzydzach.
Ale Kaszuby jak najbardziej. I ten Dom do góry nogami w Szymbarku, który widziałam powyzej na zdjęciu u koleżanki, i skansen we Wdzydzach (rewelacja), piękne lasy i jeziora.
Teraz 3 tygodnie z Mikołajem, a potem nowe przedszkole, a ja od 25 sierpnia - do pracy, koniec urlopu.
Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie sobie przypomnieli i wszystkich, których poznalam teraz. :) :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Sylwia pamietamy pamietamy :wink: dawaj jakies fotki

Emilka mam nadzieje że wykorzystałaś na maxa czas zz mężem - ślicznie wyglądacie razem :wink:

Teraz w skrócie co u mnie. Od czwartku na oddziale. W piątek miałam usg i mieli mi oceniać bliznę, ale ponieważ 20 min pzred Usg poweidzieli ze mam dużo pić nie zdązyłam napełnić pęcherza szyjka 3 cm 0 rozwarcia w sobotę w nocy dostalam skurcze bardzo bolesne co 10, 8, w końcu 5 min- badanie gnekologiczne - szyjka bez zmian dostałam nospę kazali czekać. W poniedzialek skurcze caly dzięn coraz silniejsze. Usg i ocena blizny - blizna bardzo cienka nie wytrzyma SN. Decyzja ordynatora CC we wtorek 20 lipca. godzina 19:00 czuję że coś mi poleciało po nogach, za chwile hlusnęło....- wody badanie - szyjka skrócona ale zero rozwarcia skurcze bardzo bolesne co 2 min ( ale miałam jeszcze podawane kroplówki więc musiałam znieść) i dokładnie o 21:50 Mateuszek się urodził Miał 3800g i 57 cm

Ja doszłam do siebie szybko 2 dni po cc normalnie funkcjonowałam, blizna trochę boli ale nie jest źle natomista od wczoraj boli mnie głowa, mam nadzieję że to nie efekt znieczulenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moniko - gratuluję serdecznie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Super! Gratuluje!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

*Monika*-gratuluje :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Serdecznie Wszystkie Mamusie i Dzieciaczki
Mam cicha nadzieje ze moge dolaczyc do Waszego grona.

Moja coreczka urodzila sie 21 lutego 2006 i jest jak zywe sreberko, na codzien pracujemy z mezem a nala smiga do przedszkola.

Zagladam dos pozno do was ale ostatnio nie mialam kompletnie czasu na forum, przeprowadzka i remont mnie troche wykonczyly.

Pozdrawiam serdecznie :D

Ps.. *Monika* SERDECZNIE GRATULUJE

Obrazek
"Dziecko to czastka Nieba na ziemi"..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny.
Coś się stało i się pochwale tą nowiną z Wami.

Wczoraj robiła test ciążowy i nie wierzyłam to co zobaczyłam pokazały się upragnione II kreseczki, jestem w ciąży :lol:
Teraz tylko czekam na wizyte u ginekologa, żeby potwierdził.
No a mąż w siódmym niebie aż mu się łzy pojawiły ze szczęcia a tym bardziej że żonka wczoraj mu wręczyła malutkie buciki i to był mój prezent urodzinowy dla niego bo wczoraj miał urodzinki. :wink:

Natusia-witam u nas :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Emilka nareszcie :) Ciesze się razem z tobą i gratuluję.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emilkaw1 Gratuluje upragnionych 2 kreseczek na tesciku :D

Obrazek
"Dziecko to czastka Nieba na ziemi"..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monika i Emilka - Gratuluję!!! :) :) :)
Oj, kiedy my się zdecydujemy na drugie? Ja to bym nawet mogła, ale mój mąż nie za bardzo. Taki trochę wygodnicki się zrobił. Mikołaj już bardzo samodzielny, a takie maleństwo to wiadomo. Chyba jeszcze trochę poczekamy.

Obiecuję, że niedługo nowe fotki się pojawią. Jestem teraz z juniorem w domu, bo nie chciałam go juz dawać do żłobka po wyjeździe, a na przedszkole czekamy do 17 sierpnia. Szkoda, że jeszcze nie może iść. On pewnie tez chciałby trochę do dzieci, a nie cały czas z mamą. Nawet na urlopie uwielbiał chodzić do hotelowego przedszkola.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

scarlet, Natusia, sylwiaXI- dziękuje, teraz czekam na wizyte u ginekologa jutro zadzwonie się umówić na prywatną kom do dr, bo jak dzwoniłam do gabinetu to Pani która zapisuje powiedziała mi że na 18 września wizyta prywatna:roll: tak długo się czeka, ale Pani dr kazała mi zadzwonić w czwartek na kom (jak dzwoniłam do niej w tygodniu) to kuknie w zeszyt na który dzień mnie wepchnąć.
U nas cieplutko, mąż jeszcze w domku teraz w Polsce był miiesiąc ale niestety w piątek już leci i znowu samotna, Amelka całe dnie spedza na wsi u teściów wraca wieczorkiem kąpiel i spanko i tyle widze moje dziecko teraz, a my zalatani ciągle coś kupujemy do naszego domku właśnie dzisiaj kupiłam cały sprzęt AGD kuchenny ceny kolosalne są mebelki kuchenne wczoraj zamówiliśmy za miesiąc powinny być.
Pozdrawiam papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko ogromne graulacje ciesze sie razem z Tobą z tych upragnionych 2 kreseczek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monika to ja Tobie GRATULUJE jeszcze raz syneczka, widziała na innym forum zdjęcia twojego maleństwa, przepiękne, aż mi się łezki pojawiły jak zobaczyłam takiego aniołka.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko ani sie obejrzysz a sama będziesz tuliła swoje maleństwo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Dziewczyny jeżeli macie ochote zaraszam na nasze kolejne wakacyjne fotki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

i ja witam jestem mama Wiktrii urodzonej 4 maja 2006

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]