Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:22 am

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 78  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

emilkaw1 pisze:
A ja też mam mały problem, moja mała ma często czerwoną cipulke, i też nie wiem od czego to ma, czy to jakieś zapalenie :?: myśle też o soczkach bo ona dużo ich pije u czy czasami nie powodują one że mocz jest jakiś kwaśniejszczy i jej podrażnia :?: Jutro zrobie jej badanie moczu bo nie miałam pojemniczka i nie mogłam zrobić dzisiaj

A nie dawałaś jej ostatnio antybiotyków? Coś pamiętam że chora była i w szpitalu.
Może to grzybica właśnie.
Ja swojej Zuzce smaruję Clotrimazolem, jak cos jest nie tak.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko no ja niestety nie pomogę mam chłopaka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Hejka.

Gdzie wszyscy? Wychodzicie na spacer w taką pogodę? U na chlapa i śnieg z deszczem :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka

U nas też zimno, wieje wiatr i pada śnieg albo deszcz, Amelka tylko z babcią w taką pogode idzie do sklepu na zakupy, a tak na dłuższe spacerki to nie wychodzi.

Mam dzisiaj zły dzień, dzwonił mąż i wraca później a miał wracać w niedziele :( i znowu bilet przepadnie :twisted: a my tu na niego czekamy i już tak sie cieszyłam że wkrótce z nami będzie.

Dziewczyny kupiłam sobie dzisiaj Folik, myśle o drugim dziecku :D
(tylko jeszcze nie wiem z kim je będe miała bo jak męża nie mam-żartuje) :lol:
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Super, że mylisz o drugim dziecku :) Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzine, bo sama jetem jedynaczką.

Olek je jak szalony. Przez całą chorobe ładnie jadł teraz mu przeszło trozkę rozwolnienie i je i pije jak smok. Zrobił się ciężki i taki nabity. Pewnie nie opre się pokusie zważenia go jak się obudzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko fajnie, ja tez nie chciałam mieć jednego dziecka - ja jestem jedynaczką :wink: a co do powrotu męża nie dziwię się że jesteś zła :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Bylimy w sklepie z dzieciaczkami i spotkałam taką tarzą sąsiadkę. Jak się dowiedziała, że dzieci znowu chore to się zaczeło: "A mówiłam Pani, że trzeba uroki odprawić. Ktoś zauroczył, bo takie ładne i mądre dzieci". No i ona chce przyjść w nocy uroki odczyniać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Scarlet - :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

scarlet-wierzysz w takie rzeczy :?: I co zgodziłaś się :?: bo ja bym nie kazała :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

emilkaw1 pisze:
scarlet-wierzysz w takie rzeczy :?: I co zgodziłaś się :?: bo ja bym nie kazała :!:

He he, ja wogóle nie wierząca jestem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

a ja mam koleżanke której ostatnio jakaś wóźka przez telefon zdejmowała urok :wink: :wink: najlepsze, że dziewczyna w to wierzy :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

A ja mam koleżanke która jest uzależniona od wrożek i regularnie kae traci na te bzdury.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Czy wasze dzieciaczki mają jakieś takie dziwactwa czy przyzwyczajenia?
Mój synek od samego początku miał manie zamykania wszystkiego. Jak córcia zastawiła na podłodze swój laptopik otwarty, musiał podraczkować i go zamknąć. Zamyka do tej pory drzwi, otwarte szafki. Nie wiem skąd mu się to wzieło?
Ma też chopla na punkcie aut. No niby to normalne u chłopaków, ale np. jak był mały to autko zawsze musiało być czerwone, bo inaczej płacz i wyrzucał. Taka obsesja na punkcie czerwonego koloru. Do tej pory wybiera czerwony, ale jak dostanie inny kolo to już nie dramat.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

scarlet-dzieci chyba tak mają, u mnie dominują laleczki, chociaż Amelka jak była malutka to tatuś kupił jej kilka autek i nie powiem bo też się nimi bawiła, teraz od czasu do czasu bawi się tym zdalnie sterowanym wkłada na niego jakiegoś misia i go wozi :) a jeżeli chodzi o kolor czerwony to może dlatego twój synek lubi ten kolor bo to taki wyrazisty i przyciągający. Mnie znouż zastanawia to, bo mała ma bardzo dużo lalek, ale jedną tylko sie bawi (już nie wspomne jak ta lalka wygląda) ona jest karmiona, przewijana, smarowana kremami i non stop przebierana ale za diabła nie chce się bawić innym.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyne, co jest z resztą czemu nikt nic nie pisze :?: :roll: :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Emilko weekend :wink:

i uprzedzę was zanim wam moderator da umomnienie, nie mozna pisać 2 postów jeden pod drugim :wink:

ja dziś siedze sama z małym w domu i sie nudzę, mąż w pracy. Zrobiłam obiad, zjadłam a teraz jestem okropnie obżarta :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Hej.

Co u was? Olo rano skakał przez kałuże i oczywicie w jedną wkoczył, więc spodnie całe mokre. Biegł do domu z krzykiem: "zimno, do domku".
Słuchajcie, czy u wa też warzwa takie drogie: pomidory 18 zł, sałata 5 zł. Paranoja!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka

U nas dziś paskudna pogoda pada i wieje wiatrzysko, brrrr zimno :evil:

Wczoraj odebrałam męża z lotniska, wkońcu z nami :P no i na dłużej zjechał bo pojedzie dopiero po świętach więc teraz sie nim naciesze no i Amelka też, a ona w siódmym niebie jak zobaczyła tatusia.

Dzisiaj dałam małej mocz do badania i teraz czekam na wyniki, mam nadzieje że będzie ok no i jutro przejde sie z nia do lekarza może dr jakąś maść przepisze na tą jej cipulcie, tylke teraz jej nie ma aż tak czerwonej, wystraszyłam sie w sobote bo miała aż taką ognistą :( zobaczymy co mi dr powie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

emilko no to sie teraz nacieszysz męzusiem :wink: Fajnie i mam nadzije ze wyniki małej bedą ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam

My już po lekarzu, a więc wyniki badania moczu są ok :D a co do czerwonej c... to P.dr nic nie poweidziała konkrentnego od czego to może być :evil: przepisała Tantum Rosa i kazała 2xdziennie jej przemywać tylko mocniej rozcieńczyć a jeżeli jej nie minie to za 5 dni się znowu skontaktować z nią.

A dzisiaj ja się rozchorowałam gardło mnie boli i mam katar :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1554 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 78  Następna

Forum ciąża

» Wszystko o dzieciach » Maluchy

Strefa czasowa UTC [letni]