hej kobiety
troche mnei nie bylo , ale pilnie was sledzilam,moja mala byla chora ,a le jest juz ok.
kruczek pisze:
Hej!
Badanie usg bioderek lux, za to przezciemiączkowe troszkę nie bardzo - przestrzenie za duże

Ale doktor, co robił usg powiedział, że nie ma się czym martwić, więc do poniedziałku się nie martwię...
marrti Moja już przeszła przez etap śpiewania do (.), teraz to nawet nie chce jej się śpiewać, tylko się z nim szamocze i po kilku łykach sprawdza, co się dzieje za nią

Tylko w nocy je jak aniołek (bo ciemno i nic nie widać)

moja dokladnie to samo, fakt ciagnie (.) krocej i efektywniej ,ale za to polowe czasu musi sprawdzac wokolo co sie dzieje bo nie daj Boze by cos przegapila.
kruczku normalnie to w poscie jest tak ze jesli kobieta boi sie o swoje zdrowie i/lub dziecka to moze nie poscic.U mnei byl nawal mlekai wiec nie podlegalam ze tak powiem pod te kryteria
nel zdradz mi jak dostalas becikowe w pl i zagranica.rodzilas w polsce?
mi wyslali piekny list

z wyjasnieniem , ze mi sie nie nalezy , bo przebywalam poza granicami karju wiecj niz rok.co jest oczywiscie nieprawda , bo nie bylo mnie 10 m cy. A w Maroku becikowe nie istnieje.
Moja mama skapitulowala i nie chciala mi napisac odwolania.A ja juz wyjechalam jak przyszlo powiadomienie.
mycholastosuje sie do Twojego odzwyczajania spania Inass ze mna .Usypia w bujaku rano i z niego przenosze ja do jej pokoiku do lozeczka.Od jakis 3 tygodni spi bez problemow " na swoim" ale wylacznie rano.Popoludniu nie ma silnych chce usnac ze mna.A z mego pokoju do jej musze przejsc caly korytarz i ona w tym czasie jest juz obudzona.Nocy nie probowalam i nie probuje , bo mi jest latwiej wyciagnac (.) niz wstac i szukac mej corci co 3-4h na jedzenie.Jak calkowicie zakonczylas spanie razem?
martti supe ze ejstes , ze sie nei poddalasi z e nadal karmisz.GRATULUJE!
ja obecnie mam nadprodukcje i dzis (.) (.) pekaly mi w szwach.