Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 1:24 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Musisz założyc konto na gazecie, normalne email i tyle :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i w tym problem.....najgorsze jest to ze jestem zarejestrowana a nie moge sie zalogowac...ja niewiem...moze jakas ułomna jestem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

Ja zakupiłam dobry stanik ciążowy firmy Mitex, za rozsądną cenę w sklepie internetowym Jestem bardzo zadowolona. Ogólnie jestem zwolenniczką nieprzepłacania i kupuję w internecie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jaka to strona?? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja polecam "uświadomić " się w kwestii dobierania stanika na stronach: balkonetka, stanikomania, klinika stanika, biustonosze nosze, small cup (dla mniejszych), wspomniane już lobby biusciastych i małobiuściastych, jest pewnie kilka podobnych stronek, naprawdę warto!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Hej kobitki, przychodzę z prośbą o pomoc.. Zamierzam kupic sportowy biustonosz i waham się między 2 które wydają mi się najlepsze dla moich duuużych piersi..Pomożecie wybrac ??

http://moda.allegro.pl/shock-absorber-b ... 01596.html

http://moda.allegro.pl/shock-absorber-d ... 52452.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lola, słabo może się znam, bo mam raczej małe piersi, ale ten pierwszy biustonosz wydaje się dużo lepszy. taki 'porządniejszy', no i myślę, że duzo lepiej będzie trzymał biust.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lola21 pisze:
Hej kobitki, przychodzę z prośbą o pomoc.. Zamierzam kupic sportowy biustonosz i waham się między 2 które wydają mi się najlepsze dla moich duuużych piersi..Pomożecie wybrac ??

http://moda.allegro.pl/shock-absorber-b ... 01596.html

http://moda.allegro.pl/shock-absorber-d ... 52452.html

przepraszam, że się wtrącę, ale napisałaś, że masz duże piersi a staniki, które przedstawiłaś są raczej dla małych piersi i dla bardzo pulchnych osób - z obwodem pod biustem ok. 100 cm.
Proponuję najpierw uświadomić się w kwestii rozmiaru, a potem kupować stanik :)

wpisz w google "lobby biuściastych" - na tej stronie dziewczyny poprowadzą Cię przez ten proces :)
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Memi Mam rozmiar 90E tak jak w stanikach z aukcji :D Może zacznij troche uważniej czytac ??:D :lol:

Dałam do wyboru 2 między którymi się wahałam oczywiście w moim obecnym rozmiarze..Nic tu trudnego do zrozumienia :D A stanik już kupiłam jest super tak więc dziekuje za pomoc :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lola ale ja czytam uważnie ;)
zmyliło mnie to określenie "duuuuże piersi", ale widocznie mamy inne zdanie na temat określania wielkości piersi ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwe ... miaru.html ... te sa duuuze ale nie E tylko okazalo sie J :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nicka84 pisze:
http://stanikomania.blox.pl/2007/08/Kwestia-rozmiaru.html ... te sa duuuze ale nie E tylko okazalo sie J :D

dzięki :) strzał w 10!! :)

nie chciało mi się szukać porównawczych zdjęć, bo nikomu przecież nic nie będę na siłę udowadniać ;)

no ale jak nie Lola, to może ktoś inny skorzysta i się uświadomi w temacie stanikowym :)

Pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Memi ale się uwziełaś, no normalnie czuje się jak 14-tka która kupiła swój pierwszy stanik i jest kompletnie zielona :? Nie wiem czy wiesz ale jest jeszcze strona nie pamietam dokładnie jaka ale podaje się wymiary pod biustem i w biuście i wychodzi wtedy jaki jest odpowiedni rozmiar..Więc nie mówcie mi że jak od 3 lat wchodzę w 90E i mój biust wygląda jak na zdjęciu z 70J to nagle mam zmienic rozmiar i nie wiem jakim cudem wcisnąc się w 70 bo tak ma byc..no żenada po prostu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lola21 pisze:
Memi ale się uwziełaś, no normalnie czuje się jak 14-tka która kupiła swój pierwszy stanik i jest kompletnie zielona :? Nie wiem czy wiesz ale jest jeszcze strona nie pamietam dokładnie jaka ale podaje się wymiary pod biustem i w biuście i wychodzi wtedy jaki jest odpowiedni rozmiar..Więc nie mówcie mi że jak od 3 lat wchodzę w 90E i mój biust wygląda jak na zdjęciu z 70J to nagle mam zmienic rozmiar i nie wiem jakim cudem wcisnąc się w 70 bo tak ma byc..no żenada po prostu

dziewczyno napisałaś, że masz duży biust, a 90E to NIE JEST duży biust :D czy tak trudno to zrozumieć?
90 E to jest MAŁY biust pulchnej dziewczyny.

dlatego napisałam, że widocznie mamy inne pojęcie o tym, jak wygląda duży biust.

i nie uwzięłam się, a wręczy chciałam pomóc, być miła... no ale widocznie nie warto, bo uznałaś to za krytykę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

memi przyznam się odebrałam to jako atak na moją osobę, ponieważ dla mnie 90E jest ogromne po tym jak miałam 75C :P Tak więc przepraszam za nieporozumienie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dobrze, że się zrozumiałyście :wink: ja tam też nie umiem dobrać sobie właściwego stanika, a rozmiarowo pochwalić nie mam się za bardzo czym- raptem 75C :roll:

Obrazek

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------
['] ['] ['] ['] ['] (2007- 2011)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajsi pisze:
Dobrze, że się zrozumiałyście :wink: ja tam też nie umiem dobrać sobie właściwego stanika, a rozmiarowo pochwalić nie mam się za bardzo czym- raptem 75C :roll:

ojj czasem możesz sie zdziwic jaki masz faktyczny rozmiar.
tu masz kalkulator rozmiarów: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

a tu tabele z rozmiarami:
http://www.stanikomania.pl/

Ja wczesniej nosiłam rozmiar 80D :roll: .
Po porzadnym zmierzeniu w domu i potem po wizycie w sklepie z bielizną, okazalo sie ze moj rozmiar to 65FF :shock: :D
Niestety za dobry stanik trzeba troche zapłacic, ale naprawde warto.
Ja teraz nie wyobrazam sobie kupienia stanika na bazarze czy w jakims sklepie gdzie rozmiarówka jest od A-DD. A miłe panie sprzedawczynie na siłe staraja się przekonac cie ze jak chcesz wieksza miseczke to i obwód musi byc wiekszy, bo inaczej sie nie da :roll: 8)

Zgadzam sie w 100% z Memi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny oplecie jakąś dobrą firmę produkująca staniki.

Rozmiar 65H :roll:

Kiedy faktycznie dowiedziałam się jaki mam rozmiar to szok, ale za dobry stanik naprawdę warto zapłacić :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylvia88 pisze:
Dziewczyny oplecie jakąś dobrą firmę produkująca staniki.

Rozmiar 65H :roll:

Kiedy faktycznie dowiedziałam się jaki mam rozmiar to szok, ale za dobry stanik naprawdę warto zapłacić :)

Najlepiej kupic stanik w sklepie stacjonarnym.
Nie kazde 65H bedzie dobrze na tobie leżało, musisz pomierzyc kilka, kilkanascie staników.
Nie wiem skąd jestes, ale w wiekszosci duzych miast jest kilka sklepów z bielizna w tych rzeczywistych rozmiarach.
wpisz w google biuściasta mapa, to wyskocza ci wszystkie sklepy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,
Mam wrażenie, że większość moich staników jest źle dobranych kupuje je najczęściej w Triumfie. Moim zdaniem obsługa tam jest beznadziejna nigdy żadna z pracownic nawet nie starała się mi pomóc w dobrze stanika ich rola kończy się jedynie na podaniu towaru.
Znalazłam w Internecie taki oto sklep z brafittingiem(profesjonalnym doborem biustonoszy): http://www.bieliznaija.pl/ (sklep znajduje się w Katowicach). Zamierzam się tam wybrać czy któraś z was była w takim sklepie, jakie są wasze wrażenia?.
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 84 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]