Marieta84 W Twoim przypadku proponowałabym stosowanie maseczek nawilżajacych -przynajmniej raz w tygodniu rób z niej kompres na jakieś 15-20 minut pod ręcznik lub w kapieli.I używaj jedwabiu naprawdę jest jak miód na włosy
Franny nie chciałabym negować tego co doradziła Ci
HeXeN 
,ale ja nadal zostaje przy zdaniu,że najlepszy dla twoich włosów byłby baleyage przynajmniej z dwóch kolorów.Przy ciemnych włosach wlosy wydają się rzadsze,bardziej jest widoczny łupież i odrosty.Poza tym jeśli w tej chwili masz czarne wlosy,to ,aby w grudniu byc blondynką,musiałabyś poddać się zabiegowi ściągania koloru,a to jest niestety bardzo wysuszające dla skóry i włosów.
Baleyage nie ma dostepu do naszej skóry głowy wiec nie powoduje jej uszkodzenia,wiec jest bezpieczniejszy niż farbowanie,jak pisze
HeXeN każde farbowanie wpływa na skórę...
[b]rozyczka30 Hmm tak naprawdę to nie bardzo wiem jakiej rady oczekujesz.Twoja córeczka ma dopiero 5 miesiecy i niestety nie ma żadnych upiększających produktów do takiej młodej skóry dziecka.Jedynie pielęgnacyjne.Mulatki z reguły mają włosy puszyste,a trzeba brać też pod uwagę,to,że niemowlaki mają dużo bardziej delikatne i cienkie włosy niż my dorośli,więc i bardziej się puszą.Jedynie może jakąś odżywkę wcierać,ale nie od skóry i sprawdzić czy daje to jakieś efekty.
przykro mi,ale i ja Ci w tej kwestii nie pomogę.
[/b]ANGELIKAX
Wiesz nie znalazłam jednak takiej fryzurki,jaką chciałabym Ci zaproponować.Ale znalazłam kilka innych ciekawych propozycji.
Ta fryzurka wydaje mi się najtrafniejsza

Lub ta

Jeśli wolałabyś pozostać przy dłuższych włosach to te są też bardzo twarzowe.

Ale jak to się mówi ładnemu we wszystkim ładnie
Wiesz może Cię troszkę przestraszyłam,bo rzeczywiście masz piękne długie włosy,ale jak zmiana to na całego.Sądzę,że w tej pierwszej fryzurce byłoby Ci najkorzystniej
Buzka