ech z moich cycow tez szmatki zostaly
Przed ciazami mialam takie fajne, nie za male nie za wielkie, nie wiem jaki rozmiar bo nosilam zle dobrane staniki o czym dowiedzialam sie dopiero tutaj na forum.
Po pierwszej ciazy i 9 miesiacach karmienia piersia bylam zalamana ich wygladem, znalazlam tu watek o doborze stanikow i o dziwo nie bylo najgorzej bo okazalo sie ze powinnam nosic 30DD

Nie wierzylam ale zakupilam taki (nieusztywniany) i cycki lezaly IDEALNIE! Aczywiscie tez wszystko od kroju zalezy. Ciekawe w takim razie jaki rozmiar powinnam byla nosic prze ciaza. No ale potem kolejna ciaza i kolejne karmienie tym razem 7 mies. Zpiersi zostaly puste woreczki
Teraz powinnam nosic stanik rozmiar NIBY 30C choc na niektorch stronach i B czy A wychodzilo.
Niestety nie ma stanika ktory by na mnie pasowal bo 30C ma miseczka o tyle za mala ze nie obejmuje calych cycow na szerokosc tylko z przodu....i wylewaja mi sie spod pachy...Miseczka D obejmuje mi je idealnie ale cala miseczka jest za duza i moje szmatki sobie plywaja swobodnie w takiej miseczce