Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:42 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

ja polecam mikrodermabrazję, która wypłyca pory. Mozna stosować w domu w kremie.
No i oczywiście pielęgnacja codzienna.
Na zaskórniki maseczka, która rozpuszcza wągry, wyciąga je.
Jedna ze znajomych kosmetyczek mi sprzedała taki patent na wągry.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Na rozszerzone pory polecam taką maseczkę :) ubić białko z kurzego jajka i nałożyć na twarz. Zasychaniu może towarzyszyć uczucie ściągnięcia. Po ok. 15 minutach zmyć letnią wodą :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

musze spróbowac uzyc to mydlo siarkowe - ale troche boje sie, że mnie podrażni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej!
Ja probowalam juz wielu kosmetykow na cere tlusta z rozszerzonymi porami. Wszystkie dziaialy na jakis czas, a potem swiecenie powracalo jak bumerang.
Jakis czas temu trafilam na Bioderme SEBIUM PORE REFINER . I nie ma lepszego specyfiku matujacego i wygladzajacego! Stosuje go jako baze pod makijaz, ktory z takim podkladem utrzymuje sie CALY DZIEN bez blyszczenia!! Jak dla mnie to najlepszy srodek matujacy i zamykajacy pory jaki spotkalam do tej pory!! Z czystym sumieniem polecam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O! To muszę wypróbować, bo właśnie czegoś takiego szukałam. Aktualnie mam Normaderm z Vichy, sprawdza się całkiem dobrze, ale idealny nie jest.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki za porady. Będę się musiała rozejrzeć po tych produktach.

Offline Wyświetl profil  

Witam może pomogę - tez mam problemy z cerą, polecam maseczkę własnej roboty - jest rewelacyjna stosują ja na całe ciało, skóra wygładzona, ujędrniona i aksamitnie gładka pory zwężone i tania.
Wykonanie : do szklanki wlej ok 2 cm ciepłego mleka + 3 łyżki miodu + sok z połówki małej cytryny + 2 łyżki oliwy z oliwek + 2 łyżeczki otrębów pszennych (zamiast otrębów może być też kawa fusiasta 1 łyżka- z kawą nie stosowałam) z tego mieszamy papkę. Ja wsiadam do wanny i smaruję całe ciało dobrze masując się od stóp po włosy i siedzę tak 10-20 minut potem spłukuję -efekt widoczny już po wysuszeniu, ogólnie rewelacja. Super poprawiła mi się cera , i skóra dekolt super wyglada. Mam nadzieje że ktoś zastosuje i wyrazi swoją opinię.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kiedyś wieki temu ktoś mówił mi o tym mydle, ale zupełnie wyleciało mi z głowy. Gdzie można je kupić? Błotna maseczka z Avonu, rewelacja-ale dosyć silna, dla kogoś o wrażliwej skórze może być za mocna.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]