Dzień dobry,
nie jestem i nigdy nie byłam mała w sensie szczupła, aktualnie w 3 miesiącu ciąży i szefowa(koleżanka) zabiera mnie, męża i córke wraz ze swoją rodzina na CHORWACJĘ!!!
Pięknie super wszystko, niestety ostatni raz na plaży w stroju pokazałam się w wieku 12 lat gdy miałam na wszystko wyrąbane lekko mówiąc, potem małomiasteczkowość nauczyła mnie że jak jesteś grubsza się nie pokazuj i tak mi zostało po dziś dzień mimo że kocham morze.
Moja córcia ma 4 lata uwielbia basen a jak zobaczy baseny tam i morze wiadomo że jej nie upilnuje na lądzie, maż zapewne cxhciałby sam popływać wiec opieką wypadałoby się zająć samej na d małym potworkiem, tylko jak?!

1. nie umiem pływać , w basenie dla dzieci to nie problem ... ok
2. NIE MAM STROJU, a nosze się w rozmiarach 48/50.
Zaczełam poszukiwania. Oczywiście jednoczęściowy bo w zyciu nie pokażę się w dwuczęściowym.
Niestety na starcie odrzuciłam wszystkie standardowe kroje, bo mam wielkie uda i tyłek.
Znalazłam kilka ze spodenkami ale nie wyglądają jakoś przekonująco.
W oko wpadły mi natomiast sukienki kąpielowe oczywiście z majtkami

Tutaj jedna z opcji
http://www.bonprix.pl/produkt/sukienka- ... ber=975885Jest tego też trochę na allegro, jednak cena powala na kolana :/
Oczywiście nikt nie da gwarancji że to na mnie jakoś będzie wyglądało.
Aaaa i P.S mam biust rozmair B. A producenci większosci strojó kąpielowych powyżej 48 dają D lub E :/
Kobietki, doradźcie w co wy się ubieracie , może ktoś takie coś zakupił i się wypowie.
Czy po prostu mam się schować w namiot i standardowo nie pokazać na plaży.