Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 1:26 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

ja mam trochę zmodyfikowaną wersję, bo zamiast 100 kalorii, stosuję dietę 1200 kalorii, stwierdziłąm, ze po prostu nie dam rady przeżyć jak będe jeśc mniej, na samym początku było tak, że lekko zasysało mnie uczucie głodu jednak nauczyłam się pić dużo wody minimum 1,5 l dziennie to bardzo pomaga na zaspokojenie tego nieprzyjemnego stanu,a pierwsze fekty już są widoczne...niestety do celu jeszcze długa droga

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DOLACZAM SIE DO DIETY.\
tylko jak liczyckalorie np sosu wlasniej roboty

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dziewczyny, Kobiety.. Do takiej diety nie można ! przechodzić drastycznie i od razu, bo właśnie powoduje to jedynie głodówkę a jak wiadomo, ona nie pomaga przy odchudzaniu a po czasie powoduje gorsze efekty niż przed.. jak nie w wyglądzie to zdrowotne.

Sama nigdy szczerze nie korzystałam, ale mój brat się tym interesuje :roll: i czyta, kombinuje łącząc to z siłownią. W pewnej książce jest napisane, jak się powinno do diety podchodzić w ogóle -czyli: pierwszy tydzień jeść to co się je i jak się je do tej pory, tylko zapisywać ile dziennie i co ma kalorii - taki spis ile zjedliśmy. W 2 tygodniu jemy tyle samo kalorii wciąż, ale już produkty niezdrowe zamieniamy na zdrowe, i dopiero od 3 tygodnia można zacząć schodzić na diety z mniejszą ilością kalorii.. wtedy to ma sens, dietetycy też przecież najpierw robią wywiad z tego co, jak i kiedy jemy a nie dają od razu diety stałej na poziomie np tych 1000 czy 1200 kalorii. Nie katujcie się w zły sposób, lepiej wolniej a z głową :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]