Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:43 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: HERBALIFE

Dziewczyny, jestem zainteresowana dieta herbalife i chcialam sie dowiedziec czy ktoras z Was juz to probowala i czy jest zadowolona, czy sa jakies skutki uboczne, itp
prosze o rady, informacje, doswiadczenia, ....
z gory dziekuje :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Herbalife to jest suplement diety. Można naprawdę dużo stracić przy tym kilogramów ale warunek jest jeden. Po odstawieniu go kiedy zaczniesz normalnie się odżywiac bądź bedziesz sobie pozwalała na różne smakołyki waga może wrócić do tej przed schudnięciem. Także trzeba się dobrze zastanowić nad tym. Preparat jest zdrowy i daje sporo witamin itd. Jeżeli chodzi o schudniecie to czasem może dać spektakularne efekty, niestety trzeba później uważać na dalsze odżywianie siebie :)

POZDRAWIAM

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anulka napisz do do dziewczyny o niku bettika. Ona sie zajmuje tym i chyba duzo wie na ten temat.
PW!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki dziewczyny za wszystkie info :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja sama jestem zainteresowana tą dietą i jestem ciekawa opinii

Napisałam na pw wiadomosć do tej dziewczyny ale nie odpisała mi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kilka lat temu byłam na szkoleniu inauguracyjnym firmy Herbalife, zbudowanej na systemie tzw. piramidy. O ile się tam nie pracuje, to generalnie jest - przepraszam, jeśli urażę potencjalnego pracownika, ale to fakt - niewiele warte, a dość drogie. Podobnie jak sprzedawane w domach odkurzacze Queen Of Air oraz inne piramidopodobne naciągające firmy. Lepiej - jeśli już koniecznie - popytać o suplementy diety w aptece, po konsultacji z dietetykiem, bo mogą się okazać zupełnie zbędne. Jedynymi, którzy na tym korzystają, są naciągacze naiwnej klienteli.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie stosowałam produktów tej firmy
moje 2 kolezanki tak, ale nie zauważyły porażających zmian czy efektów

natomiast kilka razy miałam osobiście kontakt z osobami sprzedającymi te produkty, w tym raz z jedną "miłą, sympatyczną starszą panią," która początkowo wzbudziła zaufanie, ...
dla mnie to też piramida i naciąganie, aczkowiek to sprawa indywidualna czy ktoś korzysta z tego czy nie, to wolny kraj ... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bluegirl1177 pisze:
Herbalife to jest suplement diety. Można naprawdę dużo stracić przy tym kilogramów ale warunek jest jeden. Po odstawieniu go kiedy zaczniesz normalnie się odżywiac bądź bedziesz sobie pozwalała na różne smakołyki waga może wrócić do tej przed schudnięciem. Także trzeba się dobrze zastanowić nad tym. Preparat jest zdrowy i daje sporo witamin itd. Jeżeli chodzi o schudniecie to czasem może dać spektakularne efekty, niestety trzeba później uważać na dalsze odżywianie siebie :)

POZDRAWIAM

To prawda. Szwagierka moja 2000 zł wydała na to. Schudła 12 kg w 4 miesiące. W ciągu następnych 4 miesięcy wróciła do stanu początkowego.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie ma cudów
jesli coś naprawdę sprawia że gwałtownie chudniemy to na pewno nie jest to zdrowy środek, a jeśli coś jest suplementem, i wspomaga to wiadomo, że trzeba się pilnować ;))
a szkoda, że nie ma cudownych pigułek, zdrowych , nie szkodzących, a jednoczesnie sprawiających, że jestemy np. ładniejsze, szczuplejsze, rośnie nam biust, szczupleją uda, znika cellulit ;)) :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Noooooooooooooooooooo. :D :D :D :D :D :D
Życie byłoby piękne.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja się za siebie zabrałam tradycyjnymi metodami. Staram się uważać na to, co jem (choć nie zawsze mi wychodzi :lol: ), zażywam ruchu ile tylko potrafię - chodzę piechotą do pracy, latam w bloku po schodach, od czasu do czasu basen, gimnastyka 3 razy w tygodniu... no i we wrześniu zgubiłam 3kg. Jeszcze mi 8 zostało do wymarzonej sylwetki, ale już wyglądam lepiej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
Na studiach dałam się na to nabrać!
Generalnie odradzam. wielkie pieniądze, marne efekty. Lepiej to wydać na karnet do siłowni i zajęcia jogi na przykąłd, bo o ile pamiętam koszt na jeden miesiąc w 2002 roku był równy chyba 300 zł a efekt przy głodówce praktycznie 2 kg
tyle to można i bez tych 300 zł stracić. A oni będą namawiać do pozostania w programie, że niby efekty później i nim się obejrzysz a stracisz któryś tysiąc.
Czysta manipulacja. Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Generalnie oni zapewniają, że zwracają koszt w razie niezadowolenia z efektów w ciągu 30 dni...Ściema!!!!!!!!!
Zrobią wodę z mózgu żebyś została i kasy ci nie trzeba było oddawać. Miałam z nimi przeboje i w końcu pieniędzy część odzyskałam, ale swoje przezyłam. Raz jeszcze radzę wystrzegać się tego typu machin manipulacyjnych i piramidoidalnych:-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Osobiście ja tego nie stosowałam, ale moja mama przez jakis tam okres czasu to brała.
Efekty - oczywiście że były, nie wiem po którym opakowaniu, ale widać było że schudła.
Skutki uboczne - jak to odstawiła ze zdwojoną siłą przytyła.
Wniosek - chyba nie ma nic trwałego. Tak samo jak przejdziesz na normalna diete, siłownię czy ćwiczenia, i w momencie kiedy nagle powrócisz do dawnego sposobu odzywania, zaniedbasz ćwiczenia to tak samo przytyjesz.
Takie jest moje skromne zdanie :)

Offline Wyświetl profil  

Witam,

Piszecie o doświadczeniach swoich koleżanek czy ludzi z rodziny, dobrze, fajnie. Ale prawda jest jedna: jakiej by diety nie zastosować, a poźniej nie trzymać się pewnych zasad; to i tak wróci się do poprzedniego stanu organizmu. Nie wolno osobom skłonnym do tycia ,,żreć"... bo nie i koniec. Po co to całe odchudzanie skoro za chwilę znajdzie się w Twojej lodówce to samo co wcześniej? Chyba nie trzeba być ekspertem w odchudzaniu aby wiedzieć, że wracając do tych samych nawyków żywieniowych wraca się do poprzedniej wagi - proste jak drut. Żadna dieta po skończeniu nie uchroni Cię od skutków Twojego dalszego postępowania. Zaskakujące jest tylko jedno: nie widzi się najprostszej prawdy: dużo diet wyniszcza organizm - bo czym innym jest zabronienie jedzenia prawie w cale? Człowiek nie żyje powietrzem. Herbalife jako jeden z nielicznych ma w sobie tyle wartościowych odżywczych dla organizmu składników, że aż ciężko odmówić sobie stwierdzenia: odchudzanie ale przed prawidłowe odżywianie organizmu. Może nie jest to raj dla ducha ale z pewnością uczta dla ciała. I wkurza mnie okropnie jak ktoś gada a NIE WIE co i jak i z czym to się je!!

No ale chwile, nie mogę się denerwować, bo jestem w ciąży, więc napiszę coś o własnym doświadczeniu podczas ciąży w której aktualnie jestem (24 tydzień):
Ze względu na ograniczenia finansowe spożywam witaminy i herbalifeline.
Jestem super zadowolona i wiem jedno: moja mama w wieku 36 lat urodziła zdrową córeczkę właśnie dzięki Herbalife. Wcześniej dzięki temu zwalczyła guza w piersi. Jest zdrową 44 letnią babką, która co rusz a to sobie pije koktailik a to łyka witaminki z Herbalife - nie ma kasy ale dba o swoje zdrowie! Bo nie trzeba kupować zestawu za 2000 zł żeby zrozumieć swój organizm i dowiedzieć się po krótkiej rozmowie z samym sobą z czym mam największy problem, o co muszę zadbać. Nie popadać w paranoje - to jest wyczyn.

Z mojej własnej opinii o strukturze w Herbalife - ona jest sama w sobie prawidłowa.W wielu innych krajach działa jak trzeba. Jest tylko jeden podstawowy problem w Polsce: więcej jak połowa ludzi którzy tam pracują traktują to jako sposób zarobku: a to źle, z tego co wiem nie takie byly założenia założyciela Marka Hugesa. Herbalife powinien być preferowanym i uskutecznianym na codzień stylem życia, ludzie tam pracujący wzorem dla innych, dla tych ze słabszą wolą. ,,Dystrybutorzy" powinni więcej wiedziec i poświecać wiecej czasu swoim ,,klientom" ale to z pewnością nie czas i miejsce na tego typu dewagacje.

p.s. jakbym mogła to bym sobie jeszcze dorzuciła koktajl do zestawu ,,ciężarnej" ale to może w przyszłym miesiącu, bo na razie po prostu mnie nie stać. Więc jak możecie to dbajcie o siebie - nie jestem w strukturze Herbalife więc mam to gdzieś jak schodzi produkt z rynku - fajnie jest jednak mieć poczucie, że się zrobiło coś miłego i dobrego dla innych przez głupi internet.
p.s.2. chyba zaczyna mi doskwierać ,,ciążowa nuda" skoro zarejestrowałam się na forum. haha:) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Uroda

Strefa czasowa UTC [letni]