Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:39 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 455, 456, 457, 458, 459
Autor Wiadomość
 Tytuł:

justyna_25 pisze:
ja tez dostałam,email moga mój miec spamy automatycznie ida do kosza a pozatym to mój email na użytek forum itp a prywatny mam inny :P:

ja tez mam dwa maile :) i roznie z nich korzystam, ale jesli chodzi o zakladanie jakichkolwiek kont to mam na wp jesli priv to interia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tez mam jeden na potrzeby for czy innych rzeczy ;)

Przypominam kto nie dostał sms piszcie m.krokus@interia.pl

:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello.
Ale się porobiło :cry:
margola i justyś wysłałam wam maila.

co do testów, to ja trzymam wszystkie, no i zdjęcia z usg, zdj, brzuszka z pierwszej ciąży, w końcu to moje małe skarby....

ech zbliża się 29 sierpnia to był termin Motylka,

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie...dopiero z roboty wrocilam...

Ale sie narobiło z tymi pamiętnikami :? niefajnie....

A ja testy wyrzuciłam... :( i w sumie teraz zaluję....bo chociaz jeden mogłam zostawic...

Zauwazyłam, ze wiekoszc osób z forum przenosi się gdzies idziej....ale lipa.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marysia napisałam Ci smska

Ania80 dostałas wiadomosć od Malgorki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Chciałam do Was dołączyć,a Wy mi gdzieś uciekłyście :(

Mama to miękkie ręce. Mama to melodyjny głos, to chuchanie na uderzone miejsce. Mama to samo dobro i sama przyjemność. Coś, co dobrze jest mieć w każdej chwili życia koło siebie, dookoła siebie, gdzieś na horyzoncie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nell83- będzie nam bardzo miło, jeśli do nas dołączysz. Napisz maila na adres podany wyżej, do Małgory. Czekamy....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nell mam nadzieję, że się odezwałaś do Małgorci... jak nie to andzia84r@interia.pl

Wczoraj w nocy przeczytałam tą całą akcję o e pamiętnik... oczywiście admini itp mają wszystko w dupie, potem jak już dziewczyny odpuściły, to one sobie normalnie jaja robiły i głupio do siebie pisały... chciałam napisać, że jest mi cholernie przykro, że gdy weszłam na ten pierdzielony pamiętnik to na dzień dobry zobaczyłam kobietę w ciąży!!! ku*** ten AMA jest facetem, który nie ma pojęcia jak się czuje kobieta po stracie!!! ale dziwię się, że moderatorki, które powinny rozumieć kobiety, które przechodzą traumę, to mają to głęboko w dupie!!!... dla mnie było szokiem, że jak weszłam zobaczyłam tą fotkę!!! skoro już zrobili ten głupi pamiętnik, to jakim prawem dali tam takie zdjęcie... ja nigdy nie będę kobietą w ciąży, więc z jakiej racji, ktoś kto wejdzie na ten mój pamiętnik, i zobaczy takie zdjęcie, to pomyśli, że ja w zaawansowanej ciąży jestem, czy byłam!!! to mnie boli... ja zgadzałam się na publiczne forum, ale informacje powinny być dla zalogowanych, a nie w pamiętniku, w Google i to wszystkie jak kawa na ławę!!! Pomyślcie czasem o ludziach, którzy cierpią, o kobietach, które nigdy nie będą już w ciąży, jak byście się czuły, gdy w waszym pamiętniku widniały by takie zdjęcia??? czy to moje zdjęcie? NIE... wielokrotnie pisałam, że fotki kobiet w ciąży omijam szerokim łukiem... dlaczego koleżanki z forum potrafią to zrozumieć, nie nakłaniają mnie do oglądania swoich brzuszków itp, ale oczywiście WŁADZE nie myślą w ten sposób!!!

w dupie mam to, czy mnie zbamujecie, czy walniecie mi kolorowe karteczki... nie jestem 5 latkiem w przedszkolu, który ma słuchać pani (czyt. AMA i moderatorek) i nie ma prawa decydowania co czyta, czy co ogląda, co do mnie należy, a co nie... nie wyrażam zgody na ten chory wytwór jakim jest pamiętnik!!! jeżeli będzie taka potrzeba, to dołączę się do pozwu... psychicznie ucierpiałam wchodząc na ten pamiętnik i widząc to zdjęcie!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aneczka w pełni się z Toba zgadzam, takie traktowanie nie zasługuje na aprobatę. Rzady AMA itp powinny sie skończyć, to My wszystkie tworzymy to forum, sam AMA i kilku moderatorów nie stworzyło by tylu tematów, cennych wpisów. Było dobrze, po co zmieniać, z nudów???? Bardzo polubiłam forum na e mamie i naprwdę żal, że tak się sprawy mają :twisted: Zero szcunku dla innych ludzi, dla uczuć, przeżyć...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 455, 456, 457, 458, 459

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]