Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 10:38 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 459  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ewel, z tym czytaniem Twojej historii miałam po prostu na myśli Sherlock Holmesowskie prześledzenie Twoich postów ;) współczuję straty, ja też straciłam pierwszą ciążę w końcówce 9 tygodnia. Dobrze, że masz Aurelię...

Patrzę na datę Twojej straty i widzę sierpień- to tak jak u mnie.....Trzymaj się i nie poddawaj, musisz być silna dla swojej córeczki :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

EWEL WITAM I WSPÓ£CZUJÊ .. :roll:
znam Twoj± miejscowo¶æ , by³am tam u znajomych :)) jaki¶ czas temu.

Zazu no widzê ¿a mamy siê ró¿nie..

Malgorka wracaj :roll:

Ajdam pozdrawiam i Aniê 80, Moniê, Aneczkê , Kathiê, Justynkê :) Popinkê i resztê je¶li kogo¶ przeoczy³am .

Dzi¶ mam siê ciut lepiej .. drugi dzieñ @ a ja jakbym jej nie mia³a , zero bóli , prawie nic nie leci, wk³adka czysta ... czy to przez luteinê ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaja ano mamy się różnie, ale u mnie tedencja raczej depresyjna. Myślałam, że się uporałam- minęło 5 miesięcy, ale jak widać nie uporałam się. Wszystko byłoby dobrze, gdyby wokół mnie nie rodziły się dzieci tym wszystkim koleżankom, które albo ich nie planowały i zaskoczyły od razu w pierwszym cyklu, albo planowały (tak jak ja) i nie miały żadnych problemów w trakcie ciąży i porodu :cry:

Ja myślę, że to może być wpływ luteiny, w końcu to progesteron, a więc hormon- i pewnie Cię ładnie wyreguluje. Oddałabym wszystko, żeby i mnie coś wyregulowało, bo minione małpisko trwało bite 8 dni :shock: na koniec mocno plamiłam, nie chciała się @ uspokoić. Muszę koniecznie zbadać hormony, zabieram się za to jak sójka za morze :hm:

Dałam Gosi (gochacicha) nr tel do Małgorki, fajnie że odwiedzi naszą Aniołkową strażniczkę :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zazu wiesz co moja ostatnia by³a taka jak mówisz @ a teraz po luteinie prawie jaj nie ma , te¿ dziwne...¿e nawet kolor nie ten..
a z tymi dzieæmi znajomych to ju¿ ciê¿ko i u mnie .. ostatnio mnie na NK jedna zapyta³a ..a raczej napisa³a ¿e " ju¿ czas " na dziecko .. by³am w¶ciek³a .. to ja wiem kiedy jest czas a nie kto¶ inny :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przyjaciółka pojechała teraz czekam na drugą

dostałam piękny bukiet słoneczników,2 kolejne kubki z puchatkiem i szklaną wieżę eiffla czyli jak zwykle strzał w dziesiątkę
powiem Wam że jej pół roczny synek to chyba jedyne dziecko które toleruję,fakt jest mniejszy niż byłaby Oliwka ale jakoś wogóle inaczej podchodzę,ona ma 3 dzieci a jest młodsza ode mnie ale była pierwszą osobą która wiedziała co mi powiedzieć po stracie czyli nic tylko traktować mnie normalnie a nie jak trędowatą

Ewel witaj bardzo mi przykro z powodu Twojej straty,dla Twojego Aniołka [*]

dobrze że masz dla kogo istnieć

Kaja ja nie znam sie na luteinie i Ci nie pomogę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witaj Ewel, przykro mi, że i Ty doznałaś straty :(

a ja zakisiłam ogóry, a teraz wybywam do ogrodu...ale upały mamy!

Kaju ja też się nie znam na luteinie...ale wierze, że podziała!! trzymam kciuki!

no i co z Malgorcią?? miała wyjść no nie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

witajcie

zazula, niestety moj maruda okropnie chcial na podworko wiec nie zajrzalam na swoja poczte, wiec postanowilam zadzwonic na oddzial pielegniarek na ginekologicznym ( a jest jeden tylko szpital), wiec dowiedzialam sie w ten sposob ze jest i w ktorym pokoju, a wiec tak : malgosia z samopoczuciem bardzo dobrze, z malenka jest wszystko dobrze, wazy 600 gram, i mame tylko straszy, ma ja nisko wiec mala naciska na pecherz i mamuska sie "posiusiala" wiec to nie wody! Pozdrowilam od was i powiedzialam ze sie martwicie, kazala pozdrowic was wszystkie , doslownie wszystkie :D Jutro juz je wypuszczaja i pewnie zajrzy do was :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki Gosiu za informację,
uffff jaka ulga ze z Malgorcią i Michasią wszystko w porządku...radość ogromna!!!!!!!
Kaju ja tez nie znam się na luteinie, nigdy nie bralam hormonów, ale trzymam mocno za Ciebie kciuki i za Zazulę, Kathię, Marysię, nie wiem jak Ewel...mhh moze wkrotce i jak dolącze do Was czyli do grupy starających się...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej.

Całe szczęście, że wszystko dobrze u Malgorki i maleńkiej :)

Ewel witaj.

Ajdam w sobotę przejechaliśmy nad Malte i dalej do Antoninka, a wczoraj nad wartą w okolicach rataj (większość przesiedzieliśmy na trawie :wink: )

Kaju :pr: czasem chwila odpoczynku się przydaje, nie myśleć za dużo....

Aniu mamy zabezpieczać się gumką, ale jakoś nam to nie wychodzi, wiem jak para durnych nastolatków, ale czasem emocje i w ogóle i potem dopiero po kilku godzinach dochodzi do mnie co się stało :roll:

Głupio się przyznać ale wczoraj też zaszaleliśmy :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosia dziêki za info od Malgorki .. ufffff .. niech ju¿ wraca do NAS .

Marysiu masz racjê , czasem trzeba siê odci±æ .. choæ trochê ..
wczoraj i tamten tydz, mia³am do³a ¿e hoho .. by³am te¿ taka niezno¶na .. wredota wrêcz .. a dzi¶ mi pu¶ci³o , nie wiem na jak d³ugo , ale póki jest lepiej piszê do Was , bo co jutro nie wiadomo :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

szykując obiad caly czas myslalam, czy nie pominelam kogos w moim wcześniejszym poście i nagle walnęlam się w czoło, bo przecież sa jeszcze dwie Aneczki jezeli chodzi o przyszle starające się, wybaczcie mi proszę moja chwilową amnezję...male sprostowanie, mama nadzieje ze niedlugo my trzy dolączymy do tych starajacych się...
do Marysi - to jednak się nie minelysmy, bo my z M bylismy w sobote rowerkami na cmentarzu u Tosi na Bluszczowej, a w niedziele w parku Sołackim...nie powiem co mnie boli teraz od tych rowerowych wycieczek...;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się wieczornie...

Wróciłam z roboty i czuję się jakbym na jakiś cieżkich robotach była na Syberii....odzwyczaja się człowiek od harówy....

Kajus cieszę się ze dzis lepiej ... a jak z Twoimi jazdami ? Ja oczywiscie auta unikam jak ognia...ale jutro juz nie mam wyjscia i muszę pojechac do pracy Honzikiem...

Marysiu widzę ze z małżem szalejecie :lol: :lol: i dobrze..co ma byc to bedzie....najwazniejsze to nie starac się na siłę, tylko tak spontanicznie....

Kathia mmm..kiszone ogóry :je: mniam.... a jak samopoczucie?

Ewel witaj i rozgosc się ...

Justys alez dostałas prezentów..to urodzinowe ? :wink:

Zazu :-{: tulę mocno i głowa do góry...

Ajdam. Aneczka Malgorka i reszta pozdrowienia i buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny!

Remont pokoju Klaudi skończony jeszcze tylko pare pierdołków się tam znajdzie. Fotki w galerii

Aniu i bardzo dobrze ze musisz jutro autem jechać, trzeba sie przełamać a później to już z górki.
Współczuje pewnie po pracy wykończona.

Kaju wiem jak Ci ciężko, co przechodzisz co miesiąc, sama przez to przechodziłam przez 8 miesięcy. Mocno trzymam za Ciebie kciuki.

Marysiu hehehehe szalejecie na maxa, może to i dobrze , zapomnieć się i.... :wink:

Ewel serdecznie witamy! Strasznie mi przykro że i Ty tu trafiłaś.
Dla Twojego anioleczka (*) (*)

Aneczka, Kathia,Zazula,ajdam mocno tule i pozdrawiam
Chyba o nikim nie zapomniałam :oops:

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko czuwaj nad nami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu je¿d¿ê , wczoraj siê chwilkê zagapi³am i ze 2 cm . zabrak³o do przytarcia zderzaka , ale ogólnie wiozê siê jutro do pracy , m±¿ obok .. potem on wraca a ja ju¿ popo³udniu autobusem i tak do czasu kupienia mi autka jakiego¶.. jeszcze z miesi±c.. ale lubiê je¼dziæ, ca³y weekend ja za kó³kiem .. m±¿ piwko na grillach .. chcia³abym ju¿ sama je¼dziæ a nie ¿e m±¿ strofuje ... zwolnij , przyspiesz , za blisko , za daleko .. ble ble .. :wink:

Monia dziêki .. no czasem ciê¿ko .. mam takie tygodnie .. 8 cykli minê³o .. :( ..
ale nie smucê , cieszê siê póki mam wenê ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaju jeszcze miesiąc i bedziesz jeździla sama-super.
Hehehe skąd ja to znam mój mąż tez tak mi cały czas gada a nawwt prawka nie ma, więc zawsze mówie mu ze zaraz to moge ale go wysadzić i do domu z buta pójdzie :evil:

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko czuwaj nad nami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PIERWSZA???????????????

Hmm, wygląda na to, że tak. No ale godzina wczesna, więc pewnie za chwilę dołączycie.
Marysia, chyba takie przytulaski są najlepsze, gdy idzie się na sponton i nie myśli o prokreacji. Kciuki trzymam ;)

Aniu80, powroty do pracy są najgorsze, mnie nie było raptem 2 dni, a i tak miałam w poniedziałek rano kosmiczny problem z podniesieniem niewymownej ;) mam nadzieję, że latem masz mniej pacjentów i chociaż kwadrans na zjedzenie śniadania przed wyjściem do pracy- bo śniadanie trzeba zjeść, nie wolno wyjść na głodniaka :zł:

Aneczka Sis pewnie w drodze- jeśli coś pomyliłam, przepraszam, ale wydaje mi się, że pisała, że idzie do Częstochowy :hm: zmów tam za nas wszystkie Zdrowaśkę Sis, Ty masz dobre konszachty z Najwyższym...

Ewel@ co u Ciebie, gadaj z nami :!:

Monia, bardzo ładne kolory w domku, aż miło popatrzeć na takie ładne ściany :lol:

Małgorka wracaj :!:

Ostatnio zmieniony wt sie 18, 2009 8:00 am przez Zazula, łącznie zmieniany 2 razy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Druga

wczoraj już nie zajrzałam bo goście wyszli o 23

tak Aniu urodzinowe,w środę mam urodziny,moje przyjaciółki zawsze przyjeżdżają w tyg jedna bo z dziećmi a druga występuje i latem w weekendy zazwyczaj tak trafia że ma występ,a ze względu na mój wyjazd musiało sie to odbyć nieco wcześniej

a Wy jak czytacie moje posty :zł: pisałam że z Malgorka oki,myślała że wody ale to fałszywy alarm i że ja zbadali i że ok w sobote wieczorem to pisałam czy w niedziele oj nieładnie

ja dziś prasowanie i pakowanie jak ja nienawidzę prasowac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Justynka, spóżnione, ale najszczersze i z głębi serca życzonka urodzinowe :flo: :cmo: żebyś kolejne świętowała już w trójeczkę- z małżem i ślicznym maleństwem u boku :)

Ajdam dziękuję za pw, dopiero teraz przeczytałam :oops: za chwilkę odpiszę.

Kaja, musimy się trzymać, chyba mamy takie fale złego i dobrego samopoczucia- u mnie w tym tygodniu spokój, ale taki zrezygnowany spokój. Do euforii mi daleko :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zazu nie spożnione bo urodziny mam jutro,pisałam że ze wzgledu na wyjazd robie je wczesniej,bo jutro w nocy jade do Moni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No cóż, zakręcona jestem ostatnio- nie pamiętam tego, co przeczytałam minutę temu :oops: no to jutro dostaniesz życzenia drugi raz ;)

Nad morzem będziecie mieli pogodę, zapowiadają super słońce :sw: ja mam znowu urlop od jutra do piątku, pojeżdżę sobie nad jezioro do rodziców, bo M niestety pracuje :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452 ... 459  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]