Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 459  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Cześć dziewczyny
dzięki za wsparcie, kochane Jestescie:*
Co się stało z Malgorką??????????:(mam nadzieję ze wszystko w porządku.
U mnie samopoczucie trochę lepsze, przez te trzy wolne dni zrobilismy z M mały remont w mieszkanku, dzięki czemu mysli mialam zajęte czym innym, mamy nowy kolor scian na korytarzu i lekki remoncik w lazience, od razu sympatyczniej :)
Wczoraj i dziś zrobilismy sobie wycieczki rowerowe, Marysiu moze sie minęlismy?;)
pozdrawiam i sciskam
i napiszcie proszę co z Malgorką, z gory dziękuję
milego niedzielnego popoludnia,
A.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oj, ja tym bardziej nie wiem co z Malgorcią ... :roll: Czekam na wiesci od Was..
A my się rozpakowujemy i wielkie pranie musialam zrobic, bo ładna pogoda za oknem i chcialam wykorzystac fakt, ze jestem cały dzien w chałupie ( od jutra harówka w robocie-az się boję ..)....wiem, ze dziś niedziela....ale po wczorajszym poznym powrocie czuje się rozgrzeszona....

Fajnie Wam z tymi rowerkami...

I Marysiu Twoje szalenstwa mogą się roznie skonczyc :?: :lol: :lol: a bierzesz aktualnie jakies leki ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Do Justynki - szczerze, nie wiem co napisac, cieszę się, ze nie mialas okazji tym razem zobaczyć coreczki Twojej kuzynki, sama mam ten sam problem, smuci mnie widok 3, 4 miesiecznych maluchow, doszlo do tego ze unikamy z M jak mozemy przypadkowych znajomych, ostatnio spotkalismy w Ikei znajomego z kilkuletnią coreczka i zona, pytal co u nas, gdzie mieszkamy itp,. itd...a ja balam sie pytania: czy mamy dzieci? wiec ucielam rozmowe, mowiac ze sie spieszymy...nie zdazyl nas o nic zapytac...jeszcze nie umiem o tym mowic spokojnie...nie placzac...
mam nadzieje, ze wkrotce uda nam się normalnie o tym mowic, patrzec na malutkie dzieci, bez uczucia bolesci w serduchu...czego i sobie i Wam zycze...
koncze juz te smutne wywody, ide przygotowywac pozny obiad,

p.s. tez jestem ciekawa czy z tych amorów Marysi cos wyniknie;)....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malgorka pozdrawiam .

resztê ¶ciskam i ca³ujê , przez jaki¶ czas bêdê ciszej , .. potrzebujê dystansu .. nie mam weny od d³u¿szego czasu ..
Justynka ty zauwa¿y³a¶ ¿e mnie nie ma, ¿e ucicha³am , dziêki to mi³e . ..

powodzenia dziewczynki , bêdê czytaæ i jak siê trochê ogarnê to wracam ..
zaczynam za 5 dni walkê o dzidzi z CLO , bo @ przylaz³a dzi¶ .. mam nadziejê ze co¶ ruszy w koñcu ..... :roll: jestem bardzo zmêczona .... 8 cykl starañ ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaju - prześliczne nowe zdjęcie,
trzymam mocno kciuki za Twoje starania, mam nadzieje, ze wrocisz tu jak najszybciej z cudowną nowiną...
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kajus śliczny avatarek :D
Tylko nie każ nam czekac zbyt długo, bo bedziemy tęsknic....mam nadzieję ze cykl z CLO zaowocuje fasolinką....
Trzymaj sie i zaglądaj w miarę możliwosci...

ajdam niestety musi minąc trochę czasu zanim wrocimy do normalnosci za tyle, by bez łez patrzec na maleństwa...tule mocno :-{:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malgorka wylądowała w szpitalu z podejrzeniem wycieku wód(tak myślała) ale okazało sie że nic się nie dzieje zostawili ją na obserwacji w razie czego

Kaja tak czułam :-{: wracaj do sił i do nas

u mnie była dzis Kathia z mezem i tak popołudnie zleciało

jutro rano przyjeżdża jedna przyjaciółka a po południu druga z chłopakiem więc też dzień zleci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziêki kochane :)

bêdê z Wami , czasem skrobnê choæby Dzieñ Dobry Wam ¿ycz±c , ale bez nakrêcania .. muszê odsapn±æ ..
.

my¶lami z Wami jakby co ..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaja :-{:

Justys ale Wam fajnie, mozecie sie odwiedzac.....

Zostawiłam parę zdjęc z wyjazdu w Galerii ....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PIERWSZA :D Witam się z Wami i szykuję się do roboty :twisted: ale się rozleniwiłam na tym urlopie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Druga,choć właściwie ja zaglądnełam tu już o 8 bo spać nie mogłam ale jakoś nic nie napisałam

Ania współczuje,wracac do pracy po urlopie ble

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no no no! zaglądam nie zaczęsto a jeszcze się na podium załapałam :)
trzecia Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

napiszcie mi czy malgorka jeste w szpitalu w ostródzie ?????? to podlece do niej jak nadal jest na oddziale

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie kochane....wracam z zaświatów...

Przede wszystkim Sis Aneczko, dziękuję Ci za pamięć, za ciepłe myśli, za wsparcie duchowe :cmo: Myślę, że trochę mi już lepiej. W środę po pracy zabrałam się z M i pojechaliśmy do jego rodziny w nowosądeckie. Tak się fajnie złożyło, że M miał akurat w czwartek delegację w Krakowie, a to po drodze. No i zostaliśmy do soboty...

Bardzo mi pomogła rozmowa z rodziną M, to są twardzi ludzie - jak wszyscy górale nisko- i wysokopienni ;)- których życie doświadczyło na wszelkie możliwe sposoby. Jest tam np. kuzynka M, której synek 3 lata chorował na białaczkę- dzień w dzień pokonywała 100 km z Sącza do Krakowa i odwiedzała go w szpitalu. Niestety Przemek zmarł w wieku 7 lat...i właśnie z tą kuzynką najdłużej i najczęściej rozmawiałam, jakoś tak te moje stany depresyjne zmalały do minimum w świetle jej opowieści o tym, co życie nam przynosi i ile siły musimy w sobie mieć, żeby stawić czoła przeciwnościom i tragediom.

A w sobotę były imieniny mojej teściowej- Marii, wyprawiane na działce za Powidzem (moje krajanki Ajdam i Marysia wiedzą, w którym to kierunku), więc do domu wróciliśmy dopiero wczoraj późnym wieczorkiem.

Aneczko, co do pielgrzymki to ja byłam w Częstochowie raz, było to w 1992r. (miałam 17 lat)- i jak na razie jestem jedyną osobą z całej mojej rodziny, która pieszo wybrała się do Miasta Świętej Wieży ;) nigdy nie zapomnę walki z własną słabością i pęcherzami na nogach, które były tak bolesne, że nie miałam siły wetknąć stóp w tzw. szczury (to takie zamszowe buty). I zawsze będę chować w sercu ponad 80letnią staruszkę, która gościła mnie i koleżankę pod swoim dachem i na widok moich poranionych nóg, odstąpiła mi własne łóżko, żeby było mi wygodnie i żebym szybciej doszła do siebie.

Małgorka, mam nadzieję że dobrze się czujesz i że się wkrótce zameldujesz- widzę, że to raczej nic poważnego, ufffff!

Kaja dobrze Cię rozumiem, że chcesz odpocząć od forum- moja częstotliwość wizyt jest ostatnimi czasy żałosna, ale pamiętajcie babeczki, że stale o Was myślę- nawet jak nie daję znaku życia...

Ściskam Was mocno kochane.

Dopisane: Gochacicha- może chcesz nr tel do Małgorki?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

poprosze nr na kom, tylko ze pw nie dziala, wiec wyslij mi na mciszewska2@wp.pl

bede ogromnie wdzieczna :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc dziewczyny
mam niesmiale pytanie, czy moge do was dolaczyc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Melduję się i ja...
do Gochacicha - Gosiu pozdrów proszę Malgorkę ode mnie, z góry dziękuję,
Miłego dnia Wam Wszystkim życzę,
Do Ewel@- mnie dziewczyny tez niedawno przygarnęly, więc zapewne mozesz liczyć na to samo:))) witaj

Zazula dobrze, że już wróciłaś,

pozdrawiam, lecę do dentysty....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewel@- jak miło! pewnie, rozgość się u nas :) nie czytałam jeszcze Twojej historii, powiesz nam parę słów o sobie?

Gochacicha- za sekundę wyślę maila z nr Małgorki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zazula ja jeszcze nic o sobie nie pisalam
jestem mama rocznej od wczoraj Aurelki :) wiec mam w domu tuptajace juz samodzielnie sloneczko ktore codziennie podnosi mnie na duchu :)
jakis czas temu postanowilismy z mezem postarac sie o rodzenstwo dla Niunki :) no i musze przyznac ze udalo sie bardzo szybko, bylismy szczesliwi, ale niestety do czasu, poniewaz Bog postanowil zabrac nam nasza kruszynke :(
i tak 4 sierpnia br nasze malenstwo powiekszylo grono aniolkow :(
zreszta Popinka pisala wam ze jedna marcowka odpadla, to wlasnie bylam ja :(
qrcze pozbieralam sie juz po tym wszystkim dla Aurelki szczegolnie, ale za kazdym razem jak o tym pisze to lzy same naplywaja mi do oczu :(

dosc juz tych smutkow
tak poza tym mieszkam sobie w malej wsi twarogi tj niedaleko wyszkowa, do siedlec i do warszawy mam mniej wiecej po okolo 50, 60 km :)
w tej chwili pomieszkujemy u moich tesciow, ale mamy w planach budowe wlasnego malego domku :) poki co bedziemy skladac podanie o pozwolenie na budowe :)
ja jestem po licencjacie na AWF z TiRu ale obecnie jestem na bezrobociu niesttey :/ bo mnie tak zalatwili na cacy w pierwszej i jak na razie ostatniej pracy

ufff duzo tego wyszlo na razie koncze bo was zanudze ;)

Ajdam a moge zapytac na kiedy mialas termin:?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dużo zdrówka dla małej Aurelki!!!

mój termin porodu: 13 maja

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 459  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]