Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 459  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

jestem... w sklepie puuuustki

mam pilnik... zaraz będę coś kombinować, tylko śniadanko zjem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,ja rano na zakupkach,jutro na urodzinki do babci więc musiałam po kwiaty jechac(z mojej kwiaciarni nie jestem zadowolona),potem wpadła kumpela z pracy i tak zeszło

za pół godz jadę do rodziców,wieć będe dopiero wieczorkiem

miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneczka jak tam?? pazurki spiłowane? mam nadzieje, ze sobie poradziłas ;)

Justyś mam przed sobą gazetkę z kauflandu. Ważna od dzisiaj i są swietne rzeczy z puchatkiem, jak moj K wróci to jade.
:arrow: Koc polarowy 130x160 po 29.99 oczywiście z Puchatkiem
:arrow: Poduszka dekoracyjna, Kubuś Puchatek, Tygrysek, Osiołek (wymiarów nie podali) cena 19.99
:arrow: komplet pościeli 100% bawełna, 160x200 czyli już na normlane łóżko po 89.99
:arrow: Ręczniczek malutki 30x60 100% bawełna po 6.99
:arrow: Ręcznik kąpielowy 75x100 po 29.99, ale wiem ze recznik masz podobnie jak ja ;)

Jak masz gdzieś Kaufland niedaleko to warto zobaczyć ;) Może coś i sie spodoba.
mam nadzieje, ze sie dzisiaj wyrobie zeby zobaczyć i moze kupić, a jak nie to w niedziele pojade, chyba nie wykupia. A jutro święto jest i zamkniete.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej.

Nie odzywałam się wczoraj i przedwczoraj bo jakaś taka jestem płaczliwa.

No i mam mało czasu bo praca i praca..... ech

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maryś to płacz tutaj... Zobacz jak pusto strasznie. Mi dzisiaj tez nie do smiechu, wczoraj umarł mój kolega, serduszko mu sie zatrzymało, chyba umarł we śnie, bo znalazła go narzeczona i wygladał jakby spał. Ach... Miał niecałe 40 lat... I był takim fajnym facetam :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny,
ja podobnie jak Marysia ( ktora gorąco pozdrawiam ),mialam wczoraj i dzis gorsze chwile, odebralam kilka godzin temu wyniki genetyczne - oboje z M mamy prawidłowy kariotyp...badania hematologiczne i hormonalne tez ok,zamast się cieszyć to jakos mnie to doluje, bo wychodzi na to, ze nie poznam przyczyny śmierci Tosieńki...
Malgorko przykro mi z powodu śmierci Twojego kolegi, jakie to zycie jest kruche...

pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie i życzę udanego weekendu,
A.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajdam ja tez ne poznałam przyczyny śmiercu=i mojego dziecka do konca. tak to już jest cholera na tym świecie, ze wiele rzeczy dzieje, sie tak poprostu i nigdy nie poznamy przyczyny tragedi jakie nas spotkały. U mnie był zawał w łożysky, ale do konca nie wiadomo co ten zawa spowodowało. Inni twierdza, ze czesto sie to zdarza przy pierwszych ciązach, inni podejżewają zatrucie, jeszcze inni nadiśnienie i tak w kółko. Ja już mam dośc tych przypuszczen i wole mysleć ze tak poprostu musiało być :(
Mam nadzieje, ze ty niedługo tez dojdziesz do równowagi i jakoś sie pogodzisz z tym co sie stało, chociaż wiem, ze tak do konca nie pogodzi sie z tym zadna matka. Jedynie moze byc tak, ze zaczniemy rozumiec i same tłumaczyć sobie to wszystko...
Tulę Cię mocno. trzymaj sie dla Tosi, ona chce miec rodzenstwo i chce zebys była szczesliwa mimo wylanych łez...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajdam Marysia tulę Was mocno

Malgorka przykro mi z powodu kolegi [*]

dzięki za cynk,mam całkiem niedaleko Kaufland ale w zasadzie wszystkie te rzeczy mam :wink:

:arrow: koc polarowy mam mniejszy co prawda ale taki wiekszy bede kupowac gruby dla dziecka
:arrow: poduszke mam,teraz ich pełno ja kupiłam swoją w Żywcu w sklepie z Disneya 8 lat temu za 80 zł :shock: wiem rąbnięta jestem :lol: ale wtedy nie było takich w marketach,wiec jak ja zobaczyłam musiałam ja miec
:arrow: pościel mam ale dla dziecka(tzn moja siostra ma ale wiem ze dla mojego dziecka jest kupiona :wink: )
:arrow: ręczniczki takie malutkie mam 3 :lol:
:arrow: plażowy jak zauważyłaś również mam

na mojej podusi od 8 lat dziennie śpię,tzn miałam 2 tyg przerwę bo pożyczyłam ja przyjaciółce do Hiszpanii,ale była warta tej kasy,była juz tyle razy prana w pralce i nawet ta watolina w środku sie nie zniszczyła jeszcze,nadal puchata jest

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ajdam i Marysię tulę mocno...

Justyś
podusia suuuper :)

Małgorcia jeszcze nic z pazurami nie robiłam... siostra do mnie zadzwoniła i pojechałam do niej... tak więc dowiedziałam się, że będzie miała córcię Klaudie... Mati mówi, że będzie Hajda (zamiast Klaudia)...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneczka84 pisze:
Ajdam i Marysię tulę mocno...

Justyś
podusia suuuper :)

Małgorcia jeszcze nic z pazurami nie robiłam... siostra do mnie zadzwoniła i pojechałam do niej... tak więc dowiedziałam się, że będzie miała córcię Klaudie... Mati mówi, że będzie Hajda (zamiast Klaudia)...

Chciałam tylko przekazać Wam, że macie pozdrowionka od Zazuli. Jest u rodzinki męża koło Nowego Sącza... myśli o nas i tęskni!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello co z wami :?:

ja robie obiadek na jutro a zaraz potem wybywam na urodziny do babci

Aneczka Zazula mówiła że wyjeżdża :wink: fajnie że odpoczywa

miłego dnia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuję wam dziewczyny :pr: :pr: :pr:
Margola przykre takiw wiadomości, a tym bardziej jak młody zdrowy człowiek nagle odchodzi, jejku jakie, życie jest kruche.
Podziwiam anię, że idzie na pielgrzymkę, moja wiara gdzieś się zgubiła, miota mną zwątpienie, nie dowierzanie, mam w sobie tak mało wiary, że aż wstyd. A kiedyś jeździłam na obozy chrześcijańskie, uczestniczyłam w oazach, różnych spotkaniach w kościele, chodziłam na czytanie Biblii.
A teraz mam wrażenie jak bym stała w miejscu.

Ech smutas ze mnie. Ale ciężko mi znaleźć miejsce, na niczym skupić się nie mogę. Ale pewnie teraz powinnam czekać na narodziny mojego pierwszego dziecka. Pakować torbę do szpitala. A nie marzyć, że kiedyś tak będzie.
smutasy z rana. Przepraszam. ale termin miałam na 2 września.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczyny!

Pisałam do Wqas wczoraj cztery razy i za każdym razem przed wyslaniem wszystko zniknęło- wkońcu się wkurzyła i wyłączyłam laptopa.
Hmmm próbuje dziś.

margolociu wracaj do nas czym predzej z Michalinką :D
Ale mi stracha kochana poczatkiem sms'a napędziłaś.

Przykro mi z powodu kolegi (*) (*) (*)

zazula my tez tęsknimy :D

Ajdam i Marysia jak dziś samopoczucie?

justyś super podusia i skoro robisz z nią te wszystkie rzeczy o których piszesz to naprawde warta swojej ceny, bo wygląda jak nowa

Aneczka gratulacje dla siostry, piękne imie wybrała dla córeczki -KLAUDIA :wink:

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko czuwaj nad nami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ale tu dzis pustki wrrrr

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko czuwaj nad nami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moniś tu od pary dni są pustki :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

wczoraj po urodzinach,mąż wyciągnął mnie na grilla i nie miałam już siły włączać laptopa,byliśmy tak padnięci że grzecznie po 22 już spaliśmy

za to dziś juz prawie od godz nie mogę spac,mój oczywiście pochrapuje

pisałam jeszcze wczoraj wieczorem do Malgorki miała robione usg,mała zdrowa,pomiar wód ok,będzie starała się zeby dziś ją wypuścili ale nie wiadomo czy ją wypuszczą

pisałam Wam że przygotowywałam się psychicznie na spotkanie z córeczką kuzynki która ma tyle miesiecy ile powinna mieć Oliwka gdyby urodziła sie o czasie w listopadzie i o tym że szczerze wolałabym żeby jej nie było bo czułam że przypłacę to dołkiem no i kuzynki nie było,ale we wrześniu na rocznicy ślubu dziadków będą i wtedy i tak będę musiała stawić czoła temu

była jej siostra z miesięczną córeczką i owszem nie odważyłam sie jej wziąść ale nie wywołała też jakiegoś bólu w moim sercu,teraz po prostu reaguje głównie na dzieci około roczne,nawet nie o samo dziecko tu chodzi tylko o kontakty,czułości jakie widzę na linii rodzice-około roczne dziecko

Monia sama będziesz mogła ocenić stan podusi na żywo bo ja się nie ruszam bez niej na wakacje :oops:

Aneczka jakie plany na dziś?

Marysia ja też miałam załamanie wiary po stracie,ale w pewnym momencie samo przyszło spowrotem,poczułam że chcę nie można nic na siłę,trwało to u mnie pół roku,nawet na święta nie byłam w kościele,zresztą ostatnie święta dla mnie jakby nie istaniały

Kathia gdzie zdjęcia i relacja z wyjzadu?

Kaja gdzie sie podziewasz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej Dziewczyny

Wróciłam i tęskniłam za Wami jak cho...a. Wczoraj wrocilsmy bardzo pózno i nie mialam siły właczac kompa.....było bardzo fajnie i jak tylko zrzucę zdjęcia na komputer to zasilę galerię fotkami z wyjzadu...

Wpadłam się przyitac i pewnie za chwilę bedę Was nadrabiac...

Pozdrawiam i ściskam mocno...i lecę czytać....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oo Ania super że już wróciłeś :!: my też tęskniłyśmy :lol:

czekam na zdjęcia i relację

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej.

Co z Margolcią???? o co chodzi??? mam nadzieję, że jest dobrze?

Ja jakoś trochę lepiej.
Wczoraj pojechaliśmy z D. na wycieczkę rowerową, wypiliśmy nad jeziorem po piwie i wieczorem w domu wzięło nas na amory. I się trochę zapomnieliśmy. Do tego jestem w środku cyklu. Kurcze a miałam poczekać jeszcze ze 4 miesiące. Uchu. Ale będę się biedzić jak @ nie przyjdzie w terminie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ale tu dzisiaj pustki. Pewnie wszystkie w terenie.

My zaraz ruszamy na rowery :lol: :lol:

pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 459  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]