Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:11 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Na szczescie sie skonczył tylko do popołudnia miałam te plamienia a wieczorkiem juz nie było czysciutko :lol: Teraz mam juz chyba dni płodne a dzisiaj jest dopiero 10dc.Tzn tak mi sie wydaje bo śluzu mam tyle co kot napłakał za przeproszeniem ale jest slisko i jajniki czuje :roll: Ale kupiłam sobie dzisiaj tego wiesiołka i własnie nie wiem czy moge go brac bo niby na ten sluz powinno sie zaczac go łykac 1dc do owulacji.Ale chyba go jednak zaczne zażywac.
Ale u nas cisza :!:
Dziewczynki gdzie sie podziewacie :?: :?: :?:

Aniołek (10 tydz) 15.09.2009r.[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Babeczki
Ja nie pisze bo u nas nic nowego Wszystko po staremu (na szczęście bo zawsze może być gorzej)
Trzymajcie się ciepło w tez chłodne, długie, jesienne wieczory W dzień i w nocy tez trzymajcie się ciepło
Paaaaaa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A mnie jakieś przeziębienie łapie,boli mnie głowa i gardło,bo wczoraj miałam smaka na loda w czekoladzie i chyba przez to się załatwiłam.Czekam też niecierpliwie na 2 @ bo dziś 28 dc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny chyba nasz wątek ginie,szkoda
Już sama sobie odpisuję :shock:
a ja nadal czekam na @,brzuch trochę boli i nic no ale to 30 dc i mogło się coś poprzestawiać po poronieniu,zawsze też piersi mnie bolały po owulacji aż do @ a teraz nie dopiero dziś poczułam jakby trochę urosły i szczypie mnie czasem w okolicy brodawki
ja nie chcę się nakręcać ale tak mnie szczypały w poprzedniej ciąży i jeszcze ta dziwna zgaga nad ranem :?: czas pokaże

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie jestes sama Monique79 sama zagladam na nasz watek pare razy dziennie i nie pisze bo nie ma nikogo chyba zostałysmy we dwie :D
Pewnie po poronieniu sie cos poprzestawiało chyba ze były sytuacje sprzyjajace powstaniu dzidziusia... :?: To jak było :?: :wink:
U mnie tez jakos dziwnie nie wiem czy była ta owulka cz nie z temp raczej nie było a ze sluzu ciezko cos wywnioskowac(tak jak pisałam kupiłam sobie wiesiołka i zaczełam go łykac zobaczymy czy bedzie jakas poprawa) ale wczoraj trochu zaszalelismy z mezem a dzisiaj u mnie 12dc :roll:
Tak jak piszesz czas pokaze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No u mnie było przytulanko w 10 dc dałam się namówić mężowi,to było 2 dni po 8-dniowym okresie więc teoretycznie szansa jest ale ja nie wiem czy to nie za szybko by było(trochę się boję) ale co ma być to będzie
kociubek faktycznie zaszaleliście.A u mnie to też marnie z tym śluzem ja nigdy nie miałam takiego książkowego"białka kurzego jaja" w dni płodne.Jedynie tempka coś mi mówi i ból owulacyjny,tylko z tym bólem to nie wiadomo czy to przed owulacją,po czy w trakcie :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS,patisonek,ZMORRA gdzie jesteście :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 jestem, jestem. Czasami zaglądam :roll: Od paru dni źle się czuję, do tego moja Oleńka przeziębiona i marudna.
Dziewczyny a Wy tak szalejecie z myslą o kolejnej ciąży? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS współczuje wiem jakie jest marudne chore dziecko,zdrówka dla ciebie i Oleńki :-{:
A ja nie kochałam się z myślą o kolejnym dzieciątku,po prostu tak wyszło że to był 10dc i akurat mężuś chciał bliskości ze mną,dopiero potem się zorientowałam,że to mógł być dzień płodny.Na razie czekam na @ :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS równiez duzo zdrówka zycze dla córeczki i dla ciebie pogoda teraz jest taka zdradliwa ze nie trudno o chorobę.
My jestesmy przyzwyczajeni przez tabletki ze nie musielismy uwazac.Przyznam ze nie uzywamy gumek i licze na refleks meża :roll:
:lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hello!!!!!!!!!!!!!!!

ratuje nasz wątek :lol: nie jestescie same tylko ja nie mam teraz czasu.... i na dodatek dopiero dzis mam neta w domu :lol: :roll: niestety kable popalilam... hehe cały czas jestem w stresie i ruchu!!! albo na szkolenia albo delegacje albo popieprzone papierki.... a szefa bym udusiła.... wczoraj to sie rozplakałam jak z nim rozmawialam przez telefon... nie dosc ze wie ze teraz moja psychika nie za bardzo to jeszcze wszystko na mnie zwala... a sam idzie na urlop... ech... szkoda gadac...

co do mojego @ to miałam go generalnie 2 dni... chyba przez tabsy... nie wiem... a tak to bez zmian... czekam na grudzien i do dzieła;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny ja tak ostatnio zastanawiałam się czy ciąża po pierwszj @ po poronieniu byłaby niebezpieczna? Czytałam wypowiedzi lekarza ginekologa, że każda z jego pacjentek, które tak szybko zaszły w ciąże, nie miały komplikacji i donosiły do końca :roll:
kuciubek moja koleżanka też liczyła na refleks męża, no i się przeliczyła :wink:
Moje dziecko wraca już do zdrowia, katar prawie skończył się to i kaszel też. A mnie boli, tylko nie wiem czy ciało czy dusza :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS :-{:
A u mnie dzieje się coś dziwnego,powinnam dostać@ a zaczęły mi rosnąć piersi,temp 37,0,wczoraj rano zgaga,lekki ból głowy,wiem mam się nie nakręcać,więc dziś chyba kupię test i jak @ do jutro mnie nie odwiedzi to rano testuję,ale się boję :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS naprawde duzo sie naczytalam o kolejnej ciazy po poronieniu i jest jeden wniosek mówia zeby odczekac te 3 m-ce nie ze wzgledu fizycznego bo akurat macica szybko sie goi tylko ze wzgledu na psychike kobiety a uwazam czy minie miesiac czy cztery po poronieniu to i tak bedzie strach o dzidzie.
Moniaue79 czyli masz bardziej objawy na ciaze niz na okres?Temp wysoka...Faktycznie zrób test bedziesz spokojniejsza i gdyby cos to zaczniesz szybciej działac tzn lekarz tabletki na podtrzymanie.Mi własnie tak powiedział gin ze jak tylko wyjda 2 kreski to szybciutko mam przybiec do niego po leki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 Co ma być to będzie, więc trzymam kciuki :smo: :D
kuciubek ja też się naczytałam i wiem, że nie będę spokojna przez cały czas ciąży :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No i głupia nie wytrzymałam i zrobiłam test,w sumie jakby była ciąża to już by wyszedł bo to 31 dc a przytulanko było 3 tygodnie temu a tu 1 kreska,więc widocznie coś mi się popierniczyło z cyklem :?
Dobrze że kupiłam tylko jeden test bo pewnie robiłabym codziennie a tak poczekam z tydzien i jak @ nie przyjdzie to do lekarza mykam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 z tymi testami to różnie bywa. Ja robiłam pod koniec czerwca 2, jeden wyszedł pozytywny a drugi negatywny. Dopiero beta potwierdziła brak ciąży :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 dokładnie z testami nigdy nic nie wiadomo tak jak piszesz poczekaj jeszcze kilka dni i w razie czego powtorz jak dalej sie @ nie pojawi.Napewno wszystko sie wyjasni na dniach :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla naszych Aniołków i bliskich (*)(*)(*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Równiez przesyłam światełko dla Wszystkich Aniołków(*)(*)(*)....
Monique79 pojawila sie juz @ czy dalej czekasz :?: A jak objawy ustapiły :?:
Ja w koncu po całym dniu jazdy odpoczywam z piwkiem przed tv :D Mąż poszedł własnie uspić Młodego wiec mam troche luzu :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 79  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]