Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 684 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

mój tylko podrywał lusterko - wstrętna pani nie kupiła towarzyszki :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak ja mu lusterko dałam to wyginał się przed nim i kokietował ale nie śpiewał... przestał :shock: Ale jak lasdka w innej klatce wylądowała to śpiewy poszły takie że hoho :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jak tam wieczorek wam mija?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No własnie Tomikowa "mija" i już pora spać a nie przesiadywać przed kompem :P: Ale fajnie że wpadłaś... tzn nie wiem czy wpadłaś ale nawet gdyby to było by jeszcze fajniej :lol: Ale namieszałam :loo: To chyba objaw zaćmienia wieczorno nocnego :koko:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki co tak cicho dzisiaj :?: :) Ja nie pisze ale caly czas czytam ... normalnie mozna sie posikac :okk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :D

Margotka jak to tylko :gz: ??? :twisted: A pisać to co? A w ogóle to widzę że tu tylko ja bywam i czasem w nocy 8) pojawia się Tomikowa :roll: Qrna chata co jest Kobiałki?? :zł: nieładnie tak podczytywać i nie naklikać ani jednej literki :foch:

A wiecie że mój Świrek zaczyna chodzić i popiskuje?? :shock: Dzisiaj go podkarmiałam kilka razy i napajałam z paznokcia bo tylko tak mu pasowało a teraz zaglądam a on podchodzi do karmidełka i wyjada sam :aa: Jest bardzo słabiutki ale skoro już sam zaczyna jeść to może jeszcze pożyje? :roll: Podeszłam do niego a ten ćwir ćwir i taki zadowolony :$%^: Ma tylko duże problemy z równowagą bo spada z patyczka :? zniosłam mu najniżej jak można i stara się wejść na niego ale jak przyśnie to spada :? Ale to i tak sukces bo przecież leżał łebkiem na zieni z rozłożonymi skrzydełkami i wyglądał na zdechłego a teraz jest z nim kontakt :aa: podchodzi sam do palca i dziobie sobie i wypija z paznokcia też sam a przedtem musiałam mu po dzióbek podstawiać :lol: Qrcze aż mi lepiej.. jak nowo narodzona :im: Martwiłam się jeszcze tylko czy się załatwi bo gdyby jadł i tyle to mógłby się zatorować ale zrobił dwa razy przy mnie kupkę więc trawi a jak trawi to już jest sukces :koko:

Dziewczyny czy Wy się tak ostro staracie o fasolki czy wczasujecie że taka cisza?? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gonia ulzylo mi jak czytalam ze ze Swirkiem wszystko ok :D :D :D

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki Minie i ja się baaardzo cieszę a nawet jeszcze bardziej :$%^: Musi być dobrze, musi!! :ok: :ok: :yea:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie kobitki wieczorowa pora!!! :D
Ja tak jak Margotka podczytuje Was ale jestem tak padnieta ze nie chce mi sie nic naskrobac :oops: i tylko mezyc dziwnie patrzy na mnie jak wybucham co chwilke niepochamowanym smiechem-nie znaczy sie ze chamskim tylko takim szczerym :lol: :lol: :lol: !!!Ladnie dajecie czadu!!
Gonia fajowo ze lepiej juz ze Swirkiem i powiem Ci ze ja znalam osobiscie kanarka,ktory zyl15 lat :shock: Mam nadzieje ze i Twoj tyle dozyje!!!
Minie trzymam kciukaski za jutrzejsze usg!!!wszystko bedzie dobrze i uslyszysz serducho jak dzwon bijace :D
Tomikowa pozazdroscilam Ci serniczka i sobie wyprodukawalam :jee: ale pychotka mi wyszla,mniam mniam':je:'-ale ostatnio moj m cos nie ma ochoty na slodkosci....no i oszamalam prawie caly sama.....ja tam do szczuplych raczej naleze ale zauwazylam na udach ....no wlasnie...celulitis :oops: :oops: :oops: i co z tym mam zrobic?czy w czasie staranek -chodzi mi o ivf mozna wcierac jakies kremiki? :roll:
Czarna nie fajnie Ci z tym :zkr: -podczytuje Wasz luteczkowy wateczek :wink: i kibicuje Wam bardzo!!!
A do mnie jutro pewnie przylezie@ bo juz dostalam jakiegos pamienia :wo: no i zaczynam nowy cykl staranek :smo: wiec drogie panie badzcie tak mile i z tego wzgledu ze ja ,,pierwiastka" to ustapcie mi kolejki do tego bocianka :wink: no chyba ze ktoras juz ...no tego....zaszla????
Pozdrowionka i przesylam troche sloneczka :sw: bo u mnie juz troche goraco ,oj za goraco.37 wlasnie mam na balkonie :g^^:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka :kjk:
no wiecie co :foch: jak mozna nas tak podczytywac i sie nie dolaczyc do naszych odjazdow :roll: normalnie zaslugujecie na :bum:
a pamietacie jak pisalam ze sie chce odchudzic? tak? no to mozecie juz zapomniec :P:
zaczelo sie na serniczku,bigosiku a wczoraj zrobilam prazone ktore uwielbiam.dzisiaj marchewke duszona z groszkiem.... szkoda gadac! :lol:
co jutro wymysle nie wiem :? jedno wiem na pewno :arrow: nie jestem stworzona do odchudzania.
kalomira oczywiscie ze ja ci ustapie kochana :wink: moze w pazdzierniku zaczne, na pewno musze sie zobaczyc z ginkiem jak bede w pl
gonia swirek nie ma wyjscia i zyc musi, bo jak nas zostawi? tylko zeby sie od tej kawy nie uzaleznil :lol: w sumie wyszlo by na plus bo moglibyscie razem popijac :P
czarna a wy tam na lutowkach przestancie smecic o ksiazkach i moze jak zaczniecie o czyms weselszym pisac to sie bedziecie lepiej czuly! a tak to jedna druga doluje tym stekaniem :lol: rozruszaj je troche :arrow: no wiem ze potrafisz :okk:
margotka ty nie sciemniaj tylko sie co najmniej melduj :)

a ja mialam tak zabiegany dzien ze hej... jeszcze me dziecie mialczy przez ta pogode w kratke. dobrze ze juz odlecial i mam chwile spokoju

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nooo a nie mówiłam 8)

Tomikowa po nocach nadrabia zamiast małża miętolić a reszta :spi:
Aaa mam Was!!!! Namierzyłam co? Podczytujecie a pisać to "be" :jee: Fiedziałam, fiedziałam :jee: No to moje drogie na kolano i po razie póki grubasińskie nie jesteści :bum:

Kalomira i Ty jeszcze śmiejesz się z nas? :wo: a Ty jedna :wrr: :bum: Za karę masz fasolkować jako 1wsza :yhy:

Zaraz tu zrobię porządek :pyk:

Uff ale się naporządkowałam :ddd:

No to jutro myślę że i Margotka ze strachu przed opierniczem się zamelduje i Trelek i te co tylko gościnnie mogą to też bo tam u Was to smutno więc tu nakręcić Was trzeba pozytywnie :im: No chyba że mi świrek zdechnie to i ja śmiać się nie będę miała z czego ale.. skoro jest lepiej to qrde niech tylko zawali to :bum: i zaraz go do pionu postawię :yea:

A teraz ja idę spać bo sama do siebie nie będę chyba pisała :roll: Głupio by to wglądało nie :mrgreen: Nooo to :pw: i kolorowych :zzz:

A jutro jak przyjdziecie podpisać tu listę to zdradzę Wam suuper przepis na domową wiśniówkę którą dostałam od znajomka i myślałam że alkoholiczką zostanę taaaka pyszna wyszła :koko: Jutro sama ją zrobię :je: a w jesieni będę popijała albo upijała rodzinkę jak Bóg da zachować abstynencję alkoholową z wiadomych względów :hm:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gonia dawaj przepis i to juz :!:
no ja nie mam kiedy pisac tylko wieczorem jak moja mala gnida spi a malz zapitala na mnie ciezko :hil: w poludnie tez sie staram ale nie zawsze mi to wychodzi :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Echhhh Tomikowa jak ja bym chciała taką kochaną gnidę jak Twoja :ddd:

Ale żeby nie było za proste dla tych co tylko podczytują to przepisa podaję tylko na pw :yhy: Więc Tomikowa już Ci na pw piszę :yea:

Wycwaniły by się Kobiałki i nie napisały nic a przepis na pijaństwo by miały więc mam na Was sposób moje drogie :$%^:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gonia dzieki za przepis :okk: juz do tatka zadzwonilam i ma zrobic dla mnie.tu w uk jeszcze wisni na oczy nie widzialam :?
a wiecie ze ja bede mama akrobaty? tomek od wczoraj robi koci grzbiet a dzis to az fikolka zrobil :shock: o malo zawalu nie dostalam :lol: gra od rana na garach i pokrywkach... glowa peka!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

gonia_krak pisze:
Ale żeby nie było za proste dla tych co tylko podczytują to przepisa podaję tylko na pw :yhy:

No dobra to ja też chcę :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gonia rozpijesz cala e-mame :lol: :pw: :pw: :pw: :zkr: :zkr: :zkr: :fkf:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie Kobiałki , nie mam ostatnio nastroju na śmianie się - zbyt źle się czuje :roll: także inne lutówki będą musiały przejąć pałeczkę.

co do wiśniówki to produkujemy taką od kilku ładnych lat , w taktym roku doszła jeszcze smorodinówka (z czarnej porzeczki) mają wzięcie u znajomych ,że hej.
Dobra nalewka nie jest zła .

Jak się podczytuje to się można chyba chociaż przywitać co :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie babeczki :D
Ja tez sie pisze na te Wasze przepisiki alkoholowe :lol: :lol: :lol: -chociaz mam nadzieje ze tylko mezyca bede rozpijala :wink:
Ja tez mam gdzies jakis przepisik alkoholowy na pigwowke,ale nie pamietam gdzie go ,,zakopalam" :oops: :oops: :oops:
Pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Moderator
Awatar użytkownika

O mama mija przepraszam że zapomniałam o uprzejmościach :oops:

Witam się.

Sama miałam być lutówką :( ale nie wyszło i tak jak wy należę do byłych :cry:

Ja za to mam przepis na śliwki w cieście :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pijaczki, pijaczki :P: :hil:

Kalomira masz nadzieję że tylko małż będzie popijał bo..? :hm: ... :bbb: ..bo masz taką nadzieję jak ja? Że zanim dojdzie to już nie będzie nam wolno popijać? :bbb:

Czar_na... ojojoj widzę że jak już u Ciebie smutasy idą pełną parą to rzyganko i nudności też nie odpuszczają :-{: Ty taka rozrabiaka i pierwsza do świrowania smutasa na dziobaka przyjęłaś? Ojojoj :flo:

Tomikowa a co to tylko ja mam być tu wytykana palcami jako pijaczka?? :heh: Co do akrobacji to moje dziecię będąc male też jak tylko załapało co to są fikołki to tak mu do dzisiaj zostało i bez problemu zakłada sobie obydwie nogi za głowę a nawet przy kompie potrafi się nogą osłaniać żeby mu tylko zdjęcia nie zrobić i tu zaraz wrzucę fotkę :hil:

Jest to zdjęcie zdjęcia i to telefonem robione więc jakość pozostawia wieeele do rzyczenia ale widok... :loo:

Obrazek

chwilami mam wrażenie że przez te fikołki i wygibasy on zagubił kręgosłup i została mu tam tylko guma :ysz:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 684 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 35  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]