Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:15 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 372  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny mnie tez czasami jest ciezko...
ale musimy sobie jakos dac rade...
przeciez wszystko przed nami :D

Na temat tak okrutnych ludzi co potrafia otruc zwierze nie mam slow!!! :evil: :evil:
Wszystko sie we mnie gotuje!!! :evil: :evil:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O Łucja jak będą efekty to ja też się piszę na takie cuuudooo 8)
Maranellko ja też jestem zwierzakomaniaczka i takich to tylko :bum: i patrzeć czy równo puchnie :spi:
Dzisiaj widziałam w zoologicznym jak kobieta wybierała kokardki dla Jorka i :heh: :heh: :heh: Bajer odlotowy był jak dobrała do kokardki w panterkę body panterkowe :heh: Qrde jak bardzo chciałabym zobaczyć tego psiaczka w tym przebraniu :hil: :hil: :heh: :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

gonia ... ja tez wybieralam kokardki dla moich maltanczykow :oops:
Bylo 5 roznych kolorow ... a ja stalam jak taka "blondynka" ( a jestem nia co prawda farbowana :lol: ) i 30 min zastanawialam sie ktore kupic :oops:
Ubranek nie kupuje ... bo moje kitek nie lubia a co dopiero body :lol: :lol:

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gosiu jak beda efekty to ci napisze,naprazie to zaczynam ;)
hehe tez bym tego psiaka chcuiała zobaczyc w tym stroiku hehe :hil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gonia body w panterke dla pieska :roll: ja zawsze chcialm miec tygrysa w domu myślisz ze jakbym kupiła takie "body" w tygrysa dla mojego psiaka wielkiego to ktoś by sie nabrał ze to prawdziwy tygrys z dzungli :lol: :lol: (czy gdzie tam one zyja :oops: )

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łucja, ja też jak coś da rade ta herbatka to ja tez chce wiedzieć co to, bo ja jeszcze dużo musze schudnąć.Bardzo nad tym pracuje, jem tak zdrowo ze normalnie niedlugo bede okazem zdrowia, chlebka prawie wcale, no chyba że mam juz straszną chęć to coś innego sobie odpuszczam , żeby chlebek zjeść. Na razie po jakimś tygodniu czuje sie lżej, po 3 dniach 2 kg spadlam, ale dużo pije też wody niegazowanej.Zresztą jak jest gorąco to bym mogła nic nie jeść.
Niedawno jak oglądałam program Ewy Drzyzgi to tam kobieta schudła 15 kg w kilka miesięcy pijąc 2xdziennie czerwoną herbate i jadła normalnie poza tym wszystko. Ale nie na czczo tylko po posiłkach piła. Ja też próbuje zwłaszcza ze lubie a jak jeszcze jakiś efekt bedzie to extra.

Saganka ale sie uśmiałam z tego tygrysa, no fakt pewnie nikt nawet by różnicy nie zauważył :lol:

Moja kochana córeczka Oleńka (19.02.2008) 39 tc.(*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no jak herbatka zadziała to podam nazwe,ale to troche czasu musi minąc
a mowia ,zeby schudnac trzeba jesc,ale nie przejadac sie no i słodkiego i nie zdrowych jedzen nie jesc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kobietkiŁucja ten kawał z babcią suuper :lol:  usmiałam się strasznieSaganko ja nie mogę patrzeć na malutkoch chłopców, zastanawiam sie od razu jaki by był teraz mój Alanek, to jest normalny odruch każdej z nas po tym co przeszłyśmy, niestety tak będzie. Oglądałyście mecz dzisiaj czy się nie interesujecie diewczęta, ja się strasznie zdenerwowałam " SĘDZIA KALOSZ" ..... hehe :oops:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mira napewno masz zdjecia swojego Alanka :) moze pochwalisz sie nam jaki śliczny był z Niego maluszek. Ja zdjecia Julianak juz kiedys wstawiłam, Emine niestety nie mam :cry: tzn nie mam jak żyła bo z prosektorium mam dwójki :cry:

Mnie tez wkurzył ten frajer. A najgorsze jest to ze nic niemozna na takiego poradzić. Żal mi Boruca bo naprawde zasługiwał dzisiaj na czyste konto.... :(

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja nie doglądnełam,bo szykowąłm obiadeo-kolacje mojemu fecetowi,bo wracał z pracy,a tu takie coś eh szkoda

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saganko cierpię bardzo z tego powodu, nie mam niestety zdjęcia Alanka, nie chciałam mu robić zdjęć z tymi rurkami i wenflonami, mówiłam że jeszcze będzie czas na zrobienie mu zdjęcia,a potem rozpacz i cały czas zamartwianie się czy będzie dobrze i nie zdążyłam niestety z aparatem. Mam go tylko na Usg i na płytce z USG, no i ozywiście w sercu i w pamięci. Ale był śliczny, ustka miał moje, nosek mój a reszta po Tatusiu, długie paluszki u rączek jak pianiasta.Jak mówiłam do niego to się tak fajnie uśmiechał :cry:  ale becze.........A twojego Aniołka zdjęcia widziałam saganko, był śliczny jak mój synek.Łucja dobrze że nie oglądałaś bo byś się tylko wkurzyła na tym meczu.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj mira oj nawet jakbym oglądała to bym sie nie wkurzyła,ja piłki nie lubie wygraja nie wygraja nie obchodzi mnie to ;)
poszłam odwiedzić tamte emerttki spytac sie co słychać no i powiem szczerze,ze nie spodziewałam się,że dziewczyny mna totalnie tam oleją,nie przejmuje sie tym,bo tu z wami gadam,ale jednak przykro jest jak kiedys dobrze z toba gadały i nalezałas do grupy,a nagle z tej grupy cie wywaliły,bo powiedziałam to co sadze,a powinnam okłamac słodko ty bym jeszcze nalezała do tej pory
ale mam nowine mój facet już chce miec dziecko i nalega,ale tym razem role sie odwróciły ja nie chce,bo wiem,ze jeszcze do końca nie zmądrzał znam,życie i wiem,ze człowiek z dnia na dzien sie tak nie zmienia,ja teraz postanowiłam głowa ruszyc i moim zdaniem podjełam dobrą decyzję :)

możliwe ,ze na okres wakacji pojade do pracy nad morze i moze już tam bym została kto to wie,za około 2 tyg bede mieć odpowiedz co i jak i prawdopodobnie wyjadę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łucja przykro mi że tak wyszło z dziewczynami, nie wiem co mam powiedzieć na ten temat. Kochana miłe że twój facet chce dziecko, ale najważniejsze jest to co ty czujesz :wink:  także jeżeli podjełaś własnie taką decyzję to napewno jest właściwa. Być moze też da to do myslenia dużo twojej drugiej połówce, więcej nie mogę nic napisac ponieważ nie znam go na tykle żeby co kolwiek wypowiadać się na ten temat.Kochana a le na stałe chciałbyś już zostac nad morzem :?:  :) Powiedz mi tylko jak już dostaniesz ta pracę, gdzie będziesz nad tym morzem to może cię odwiedzę :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz z dziewczynami wyszło jak wyszło nie ma co pisac juz,wiem jedno,ze juz je tam nie odwiedze i tyle mam do napisania
a i dostałam eska od karlika i mówi,ze szybko czas jej mija,gorąco jest,ale mówi,ze fajnie,ale jej zazdroszczę tego wyjazdu,opalona jak nic wróci :)

mira wiesz miałam tu staz odrabiac ale wiecznie urza nie ma pieniędzy,a tu ten szef z nad morza przejął placówke,ale kierownik nie zaciekawy jest i mój tata zna szefa tego z morza i sie wypytywał czy moze bym chciała nad morzem robić ja szczerze nawet sie długo nie zastanawiałam,bo bardzo lubie morze i sie zgodziłam od razu,koles ma własne hotele w Kołobrzegu czyli tam bym robiła,ale na co by mnie rzucił to nie wiem,może sprzatanie,moze pomoc w kuchni,moze gdzies na komputer tego nie wiem dokładnie,ale ja bym kazda prace przyjeła :) od zawsze marzyłam pracować w hotelu,obojetnia jako kto,ale zawsze chciałam tam pracowac i może sie tam dostane:) jakby mi sie spodobało to na zawsze bym została,bo moje jedno marzenie to mieszkać nad morzem :lol: ale to sie zobaczy,no i za 2 tyg zobaczymy co to wyjdzie,bo moj tata musi jeszcze znim pogadać,wiem jedno za facetem bede tęsknić,ale jakby dobrze było to bym tam go ściągła i tam by sobie znalazł prace

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łucja a Ty co tak szybko uciekłaś?? Poszłam na zakupy i nim się zdąrzyłam zorientować, to już Cię nie było.......
Przykro mi się zrobiło jak to napisałaś...........

Ale cieszę się, że Twój się zdecydował na dziecko.................... może jednak daj się namówić ;)
A on też wyjeżdża nad morze z Tobą??
.................a już doczytałam że nie. No ale może jak już się tam zagnieździsz to wtedy do Ciebie dojedzie...
Gonia ale mnie rozbawiłaś tymi kokardkami w panterkę :lol: ....... i body w panterkę :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

j80 do ciebie nic nie mam,bo pzoniej zajrząłm i tylko ty jako jedyna mnie widziałaś i tylko ty mnie powitałas nie bede tam wchodzic bo nie ma sensu,ale obiecej,ze ty tu bedziesz wpadac na kawkę :)
nad morze to dopiero wyjdzie czy wyjade czy nie około 2 tyg i sie dowiem

wiecie bym w końcu chciała zaczac pracowac i w końcu isc na swoje,a pieniazki sie przydadzą,a ja chce dziecku jak najlepsze warunki sprawić,chyb,ze sie nie spodziewanie pojawi to bede sie cieszyc tez;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Będę wpadała co jakiś czas napewno ;)
Dobrze, że masz taką okazję, jak się uda......to napewno szansa dla Ciebie..... A dzieciątko jak będzie to będzie, a jak nie to trochę później. Jesteś młodziutka, masz jeszcze dużo czasu. Rozumiem, że chcesz najpierw miec jakies pieniądze - swoje pieniądze - a przy dziecku niestety sporo ich idzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no własnie zawsze przyda sie wiecej pieniążków,a ja chciaz bym sobie popracowała

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny;) Ja w koncu ma chwilke na necik.Z psiakiem urwanie glowy bo trzeba jej siersc obciac i smarowac i w zamknietym trzymac. jedzenia nie chce ruszyc...
Dzis mamy 8 meis od slubu. Malzonek mi rozyczke kupil. Jutro idziemy do kumpla malza na slub:) fajnie przypomnimy sobie przysiege a w poniedzialek malzonek mi ucieka na kilka dni do Poznania chlip chlip bede sama;(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to dbaj o psinkę
i gratulacje 8msc po slubie :)
i jutro miłego weseliska :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 372  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]