Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:06 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 372  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie panie

Chyba zaraz padne ze śmiechu, chciałm zobaczyć co u Was nowego słychać i jak przeczytałm o kurze to parwie ze śmiechu spdłąm z krzesła. Catie dziekuje :pr: bo juz dawno sie tak szczerze nie uśmiałam.
jak byłam dzieckiem częso się nad tą kwestią zastanawiałm i miałm czesto obawe ze jak zbije skorupkę to mi kurczak wypadnie na patelnie :?

Markaro zgadzam sie z dziewczynami, skoro raz zaszłaś zajdziesz i drugi. I bardzo dobrze ze wiesz na czym stoisz, gdzie jest problem. Bo teraz lekarz bedzie wiedział na co musi uwarzać.
Egzaminu szkoda, ale co tam poprawi się :wink:

Pozdrawiam :)

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie
Catie niezła historyjka o kurze :lol:
nasz watek nie upadnie :)
ja pamietam kiedys inny klmat emerytek dużo śmiech,żartów i niech teraz bedze to samo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :D :D :D
Wątek nie upadnie bo ja tutaj raczej zagrzeje miejsce, na razie się nie staramy a tak wogóle czas pokaże czy będę jeszcze przy nadziei.

A co do długości@ ja przed zabiegiem miałam zawsze krótkie i skąpe a teraz jak dostałam @ też była krótka i nadal skąpa. Więc małe jajniki i skąpa @ to moja przypadłość.

Słonecznej soboty Wam życzę!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam was wszytkie, bo dopiero wstalam :D
No widzicie same- chyba zaczyna mi odbijac :wink:
To chyba przez te tabletki na cisnienie- nie jestem przekonana, ze one wszystkie tylko na cisnienie sa. :wink: Choc z drugiej strony takiego jak wczoraj to ja w zyciu nie mialam 88/69 :shock: Chyba mi krew nie do konca do mozgu doplywala :wink: Ale ciesze sie, ze przynajmniej ktos mial z tego niezly ubaw. :D

U mnie sobota piekna sie zaczyna, mam nadzieje, ze u was tez taka jest, bo u was juz chyba 3pm.

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj Catie tak u nas juz po 3pm i jest łądnie,cieplutko i słonecznie :)
ja ide troche sie narazie pouczyc,ale pozniej jeszcze tu zjarzę na jakies pogaduchy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej, witam w niedzielne prawie,że popołudnie :D :D :D humor taki sobie bo ponoć w całej Polsce pięknie a u mnie pada deszcz, a do tego jestem sama bo M pojechał oglądać jakieś rajdy samochodowe ulicami miasta.
Wczoraj wieczorem dostałam plamień i byłam pewna,że w nocy @ sie rozwinie a tu sucho i czysto. Zawsze miałam @ od razu a nie takie podchody :D :D przed stratą cykle były ok 28 dni i dziś też jest 28dc więc może jednak w ciągu dnia sie rozwinie. cieszę się,że @ tuż tuż bo jeszcze jedna i zaczynamy starania :D :D :D :D
Miłej i słonecznej niedzieli Wam życzę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

markaro ciesze sie bardzo ze dzisiaj tyle uśmiechu na Twojej twarzy. A co do deszczu to szczerze zazdroszcze bo ja alergiczka jestem i marze od tygodnia zeby u mnie spadł :D

JA rowniez chciałabym wszystkim zyczyc milej niedzieli :D

Emine [']
Julian [']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie
markaro to juz niedługo staranka,a to cie czeka przyjemna robotka :)
u mnie pięknie,słonecznie i gorąco,aż za gorąco :) deszczyku by sie troche przydało,ale troche tylko
ja też życzę wam miłej niedzieli
a ja niby sie lepiej czuję,ale katar coś mi nie chce przechodzić,moze dostałam jakas alergie czy coś,bo w kazdym wieku mozna dostać i tak sie własnie zastanawiam,bo jest dla mnie dziwne,ze przeziebienie tak długo trzyma

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc wszystkim

Markaropodeslij mi prosze troszke tego deszczyku, bo ja sie juz rozplywam z tego upalu. U mnie pelne slonce i 35C i mam tej pogody serdecznie dosc :!: Marze o przeprowadzce na biegun polnocny albo przynajmniej na Alaske. Tylko moj M. dobrze znosi takie upaly i chyba lubi jak mu sie pot po tylku leje, bo twierdzi, ze pogoda super i on jedzie do centrum sobie pochodzic :shock: Przeciez tam bedzie pewnie kolo 50C przez te nagrzane mury i ulice :shock: Za kogo ja wyszlam :?:

Lucja a Ty napewno to przeziebienie masz caly czas, bo u nas takie upaly, ze spie przy otwartym oknie i rano jak sie budze to katar mam straszny i gardlo boli a potem wszystko przechodzi- moze masz tak samo?

Saganko- suwaczej super, tylko strasznie ciemny, ale ogolnie to bardzo ladny motyw.

A ja wczoraj pojechalam sobie z mezem do Atlantic City do kasyna i wygralam $15 :D Ale tam maja takie dlugie molo wzdluz brzegu oceanu i przeszlismy je cale od poczatku do konca i teraz tak strasznie mnie nogi bola i pecherze mi sie porobily, ze nawet na nogach nie bardzo dam rade stac. :( I jeszcze ten upal- juz cala spuchnieta od niego jestem.

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witaj Catie cały czas mnie trzyma,u mnie wieczory zimne sa i jak na razie okno na noc zamykam,nie spie przy otwartym,jedynie w dzien tylko otwarte,wiec to musi byc przeziebienie,ale moze i alergia nie wiem juz sama
ja to lubie upały,bo dla mnie wtedy ciepło jest,nie goraco tylko ciepło,ja to straszny zmarzluch jestem i lubie w ciepełku byc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiesz, jakbys byla tu ze mna to przestalabys lubic napewno :P:
To nawet nie tyle upal daje po d... ale ta wigoc w powietrzu. Wychodze spod zimnego prysznica i jeszcze sie nie zdaze wytrzec jak juz jestem z powrotem cala mokra (od potu). I wogole to powietrze takie gorace i wilgotne to jakbys w jakiejs zupie byla. Jeszcze na dodatek koncowka przeprowadzki i klimatyzacja juz spakowana i wywieziona- koszmar jakis.

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Catie a Ty na stałe mieszkasz w USA? czy planujecie wrócić do Polski?

u nas takze deszcz... i leb mnie boli nieziemsko..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Contra
Mieszkam w USA na stale. Myslelismy czy nie wrocic, bo tu zadnej rodziny nie mamy, ale rozejrzelismy sie dokladnie w zeszlym roku w Polsce i nie bardzo widzimy tu szanse na jakies zajecie, bo chcielibysmy cos swojego, tylko nie wiadomo co otworzyc. Na zatrudnienie to za bardzo liczyc nie mozemy, bo oboje nie mamy studiow skonczonych. Ja to jeszcze moge zrobic SUM i bede miala, ale to i tak nic nie zmieni, bo doswiadczenia zadnego w Polsce nie mamy.

Kurcze Contra- znowu byla grudniowa sie pojawila. :(

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

contra masz deszcz :?: to dawaj go tu,bo u mnie gorąco nadal,juz sie przyjemniej robi juz chłód delikaty czuć
catie no moze jak bym pomieszkała długo tam gdzie jest skwar to moze bym miała dosc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a u mnie wczoraj popadało i sie bardzo zimno zrobiło, dzisiaj troszke lepiej już, ale ja coś sie nie czułam najlepiej i leże w łóżku bo mi sie nie chce wstac. Wieczorem jest koncer Iry u nas, ale dopiero o 23 i pewnie już bardzo zimno bedzie. A ja coś zmarznięta jestem dzisiaj i leże pod kocykiem.
Saganko suwaczek superowy :D

Łucja a ty chyba faktycznie jakaś niedoleczona jesteś, może po tym antybiotyku ci przejdzie, albo ten twój facecik powinien cie porządnie przytulić wkońu to by ci przeszło :oops:

Super Markaro, ze jeszcze jedna @ i stranka bedziecie uskuteczniać.

Catie ja też lubie ciepełko, ale takie znośne 25-30 stopni, a już powyżej to za gorąco i ja sie strasznie męcze i slabo mi sie robi wiec unikam takiego gorąca bez wody. Chyba że ciepełko i jakieś morze to dla mnie super zestaw.

Moja kochana córeczka Oleńka (19.02.2008) 39 tc.(*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika no rozgrzewa mnie facet :oops: no ale jakos nie mija,no moze jakos to minie,bo mam dość tego przeziebienia
u mnie już sie zimno zrobiło,teraz to az za zimno,w dziengoraco teraz zimno,eh byłam troche na dworku i komary jeszcze mnie do tego pogryzły,jak ja nie lubie tych komarów po co one gryza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem i pozdrawiam!!!!!!!
Łucja a jak zdrówko??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez jestem i witam wszystkie forumki :D

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie
ja dopiero jestem,bo z rana byłam na zakupkach,a pózniej z moim R pojechalismy sobie do lasku na rowery i jakos tak czas zleciał szybko,ale dzionek super minął :)
a zdrówko no niby lepiej,ale ten katar mnie dobija,bo on wogóle nie mija jakoś
dobrej nocki i do jutra i pisac,bo cos pusto było jak mnie nie było

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pustki tu straszne na drugim wątku strona za strona,że trudno nadgonic a tu nikogo nie ma :(
Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 372  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]