Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:47 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Niestety wyszło - no pregnant :(. Niebawem dostane okres i staranka Oli i Michała ruszą pełną parą (mam cicha nadzieję że tym razem ze skutkiem). Pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Olcia3 pisze:
Niestety wyszło - no pregnant :(. Niebawem dostane okres i staranka Oli i Michała ruszą pełną parą (mam cicha nadzieję że tym razem ze skutkiem). Pozdrawiam

olciu przykro mi bardzo ale mysle ze nastepne miesiace moze i jeden miesiac bedzie pomyslniejszy Obrazek

trzymam kciukaski Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

paulina861 pisze:
Olcia3 pisze:

olciu przykro mi bardzo ale mysle ze nastepne miesiace moze i jeden miesiac bedzie pomyslniejszy Obrazek

trzymam kciukaski Obrazek

Ja za Ciebie również będę mocno trzymała kciuki oraz wszystkie starające się ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Olcia3 pisze:
Ja za Ciebie również będę mocno trzymała kciuki oraz wszystkie starające się ;)

Dziekuje Obrazek

Dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć Kobietki!
to jest mój pierwszy cykl starań po stracie. Nie chciałam się nakręcać bo mówiłam sobie, jak się uda to super a jak nie to przynajmniej brzusio się bardziej przygotuje do przywitania Kruszynki. I tak bym się pewnie zachowywała gdybym nie miała dziwnych objawów..troche szybko wystąpiły ale są.. zawroty głowy i napady mdłości, silny ból w dole pleców ( tak jak "wtedy") i taki ciężar ze ściskaniem w dole brzucha..Kilka dni po staraniach zobaczyłam na bieliźnie rózową plamkę i w zasadzie od tego dnia zaczęły się moje bóle. Gdy pierwszy raz zaszłam w ciąże to moim objawem były właśnie takie bóle pleców i zawroty.
Nie da się ukryć- nakręciłam od tego.Wiem że za wczesnie na testowanie (mam cykle 26-27 dniowea dziś jest 25 d.c.) ale zrobiłam test 7.06 i dziś. Oczywiście wyszły negatywne..jest mi smutno.. pewnie nic nie wyjdzie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qrczak pisze:
Cześć Kobietki!
to jest mój pierwszy cykl starań po stracie. Nie chciałam się nakręcać bo mówiłam sobie, jak się uda to super a jak nie to przynajmniej brzusio się bardziej przygotuje do przywitania Kruszynki. I tak bym się pewnie zachowywała gdybym nie miała dziwnych objawów..troche szybko wystąpiły ale są.. zawroty głowy i napady mdłości, silny ból w dole pleców ( tak jak "wtedy") i taki ciężar ze ściskaniem w dole brzucha..Kilka dni po staraniach zobaczyłam na bieliźnie rózową plamkę i w zasadzie od tego dnia zaczęły się moje bóle. Gdy pierwszy raz zaszłam w ciąże to moim objawem były właśnie takie bóle pleców i zawroty.
Nie da się ukryć- nakręciłam od tego.Wiem że za wczesnie na testowanie (mam cykle 26-27 dniowea dziś jest 25 d.c.) ale zrobiłam test 7.06 i dziś. Oczywiście wyszły negatywne..jest mi smutno.. pewnie nic nie wyjdzie

Ojejej. Wiesz u mnie tez sa jakies objawy ciazy ale ja nie chce o nich myslec. Mysle o czyms innym i sie nie nastawiam bo wiem ze moge dostac okres i bedzie po krzyku. :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja tez tak chciałam ale teraz to mi łzy lecą :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qrczak pisze:
ja tez tak chciałam ale teraz to mi łzy lecą :cry:

ojejej nie placz qrczaczku !!!!!! Bedzie dobrze zobaczysz. :D musi byc dobrze, ja wiem co czujesz to samo czuje ale wiedz mi ze najlepszy w takich momentach jest spokoj. Wiem ze to trudno tak mowic ale mnie nie jest bo ja takze to samo przezywam co ty. Tez starcilam mojego synka i tez teraz staram sie o moja druga kruszyne dopiero pierwszy miesiac. :) Trzymaj sie dzielnie qurczaczku !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuje..wszystkie czekamy na ten dzień ale dziś mnie tak wzięło. Piszę to i ryczę..nie mogę się uspokkoić..wiem że muszę dać sobie czas i się przede wszystkim uspokoić.ale to wszystko wybiło mnie z równowagi..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!

A ja ciągle czekam na @. Lekarz kazał poczekać do 15 i robic test. Ale to się tak łatwo mówi czekać. Do tego 2 tyg temu zaczęłam plamić. Już myślałam że @, ale tylko kilka plamek beżowych i nic. W sobote znowu, potwornie się czułam i oczywiście plamienie :( Ale dalej nic. I tylko jajniki mnie bolą :( Już sama nie wiem, czy to Fasolka, czy coś się dzieje z moim organizmem.

Kacperek 22/12/2007, 2.45, 1090g, 41cm
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ojj to wszystko jest takie skomplikowane co nie? Przeciesz to powinno byc takie proste. Isc do lozka z facetem zrobil by co mial zrobic i dzidzia gotowa. Nie ktore dziewczyny tak smiesznie zachdoza w ciaze a my ???? :shock: :shock: Masakra :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Prawda? I powinien być jakiś test, który tego samego dnia mówi, czy będzie dziecko czy nie. Czemu nikt tego nie wymyśli?? Ile to by ułatwiło

Kacperek 22/12/2007, 2.45, 1090g, 41cm
Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To jest właśnie wkurzające..niektórym to się udaje ot tak i wcale nie chcą Dziecka.A my? pewnie teraz za bardzo się staramy.. :?
Dziękuję Ci Paulinko że odpowiedzialaś na moj "krzyk". Jestem sama w domu i tak mnie wzięło że nie miałam komu się wypłakać. Poryczałam trochę i już mi lepiej..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qrczak pisze:
To jest właśnie wkurzające..niektórym to się udaje ot tak i wcale nie chcą Dziecka.A my? pewnie teraz za bardzo się staramy.. :?
Dziękuję Ci Paulinko że odpowiedzialaś na moj "krzyk". Jestem sama w domu i tak mnie wzięło że nie miałam komu się wypłakać. Poryczałam trochę i już mi lepiej..

qurczaczku wiem co czujesz sciskam cie mocno kochanie tak mocno mocno zebys czula ze nie jestes sama z tym wszystkim :) Napewno za ktoryms razem sie uda.!!! Trzeba w to wierzyc mocno gleboko!!! Ja nie wiem czy u mnie sie udalo teraz ? ! a bardzo bym chciala tak mocno bym tego chciala. Moj maz ma za 4 dni urodzinki i tak mocno bym chciala mu podarowac taki prezent w postaci malutkich bucikow. !!! Ale nie wiem cz tak bedzie!!! To jest wszystko poroniony pomysl!!!!!
Tak masz racje emza powinni wymyslac cos co odrazu by sprawdzalo czy doszlo do zaplodniania bylo by wszystkim nam lzej. !!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Emza masz racje. Taki test byłby dla nas zbawieniem.Raz zrobiony i juz wiadomo..
Paulinko a ja mam 14.06 rocznicę ślubu..też byłby cudowny prezent. Z tym że u mnie chyba nie będzie (choć może to nic pewnego??..znowu nadzieja :lol: ) ale życzę Twojemu mężowi takiego prezentu na urodziny! (a Tobie tak przy okazji :lol: )

jeszcze raz dziękuję

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qrczak pisze:
Paulinko a ja mam 14.06 rocznicę ślubu..też byłby cudowny prezent. Z tym że u mnie chyba nie będzie (choć może to nic pewnego??..znowu nadzieja :lol: ) ale życzę Twojemu mężowi takiego prezentu na urodziny! (a Tobie tak przy okazji :lol: )

jeszcze raz dziękuję

qurczaczku
jejku to bylby cud gdyby tak sie stalo. Okres dopiero mam dostac 19 tego wiec bezposrednio na urodzinki to nie dostanie prezentu gdybym nawet chciala. :( On ma 14.06 urodzinki tak jak ty Rocznice :D Ale superr!!!!

qurczaczku wszystkiego dobrego z okazji rocznicy :)
To dla ciebie :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Piękna róża..dziękuję!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie..Będę na bieżąco patrzeć czy coś się zmieniło u Ciebie. U mnie w tym terminie to juz będzie wiadomo..
Tak sobie wymysliłam, że musimy zacząć się nakręcać na odwrót. To znaczy np. ja za Ciebie a Ty za mnie :wink:
Każdej wyszłoby to na zdrowie (psychiczne na pewno).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qrczak pisze:
Piękna róża..dziękuję!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie..Będę na bieżąco patrzeć czy coś się zmieniło u Ciebie. U mnie w tym terminie to juz będzie wiadomo..
Tak sobie wymysliłam, że musimy zacząć się nakręcać na odwrót. To znaczy np. ja za Ciebie a Ty za mnie :wink:
Każdej wyszłoby to na zdrowie (psychiczne na pewno).

Oooo tak masz racje :D Ja bede myslez o twoim powodzeniu a ty o moim i bedziemy myslalay tylko o innych kobitkach na forum ktore sie staraja moze sie uda ;) Ciesze sie ze roza ci sie podoba :)

Buzki Wielkie dla ciebie :*********

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paulinko jeszcze raz dziękuję za wczoraj i za przecudną różę!!
Miałam jakiś ciężki kryzys ale dzis jest lepiej. To mój 26 d.c. no i zobaczymy co będzie dalej..
Przesyłam Buziaki i tak jak pisałam od dziś trzymam kciuki za Twoją przecudną Fasoleczkę-Kruszynkę- czy po poprostu najsłodsze Maleństwo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

qrczak pisze:
Paulinko jeszcze raz dziękuję za wczoraj i za przecudną różę!!
Miałam jakiś ciężki kryzys ale dzis jest lepiej. To mój 26 d.c. no i zobaczymy co będzie dalej..
Przesyłam Buziaki i tak jak pisałam od dziś trzymam kciuki za Twoją przecudną Fasoleczkę-Kruszynkę- czy po poprostu najsłodsze Maleństwo :)

qurczaczku ja za ciebie takze trzymam kciuki :D qurczaczku juz nie dlugo bedziemy obydwie sie cieszyly z pieknych 9 miesiacy i z calego zycia z naszym dzieckiem :D

Buziolki :*

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]