Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek nie nakopię :wink:
Saana ja też Ciebie podziwiam i życzę aby się wszystko dobrze skończyło, cuda się zdarzają - ja przynajmniej w to wierzę

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

uffffff Wiosenko to mi ulżyło :P:
a wogóle to forumowe szaleństwo cały czas nie daje mi spokoju....myślę o tych pamiętnikach i dostępie do forum i siłą dedukcji wymóżdzyłam coś
słuchajcie laseczki, gdyby te fora były wszystkie prywatne i nikt z zewnątrz nie mógłby podczytywac...to nigdy nie byłoby mnie tutaj z Wami :cry:
jak odeszły moje aniołki błądziłam na forum w poszukiwaniu odpowiedniego miejsca dla siebie, i tylko dlatego,że mogłam was trochę poczytac, najpierw bez udzielania się płakałam z Wami i cieszyłam się z waszych radosci...fakt, są osoby ,które robią mnóstwo złych rzeczy i przed nimi chcemy uciec...ale czy to ma jakiś sens?
wystarczy abysmy były anonimowe w sensie fotek, nawet miejscowosc mozemy zmienic, juz bedzie bezpiecznie....a swoje fotki na przykład mozemy oglądac...hmmmm...moze po prostu zaprosimy sie na nk???
ide odgrzac sobie zupkę bo zgłodniałam...heh...buzka :wink:
...................................................
''...MAM BURDEL W GŁOWIE, JAK W DAMSKIEJ TOREBCE....''

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek zgadzam się z Tobą ja tez po jakim czasie czytania tego forum zdecydowałam się napisać, o sobie .

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dokładnie!!!! :cry: ...aż się wzruszyłam gdy sobie przypomniałam moje początki z forum....ehhh...i pomyśl ,że jak tu zostaniemy wszystkie ile takich zbłąkanych duszyczek do nas moze trafic....może kiedys uda nam się doradzić jakiejs osobie, która będzie bardzo bezradna i trafi akurat do nas?.... :wink:
juz prosiłam kiedyś aby te podczytujące ujawniły się w koncu :D
ZAPRASZAMY!!! :flo:
EHHH...IDE ZAJARAĆ :pyk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja udzielam się właściwie na dwóch wątkach w tym forum, a że zmieniłam wszystko to co może mnie identyfikować tez mam "gdzieś" te "pamiętniki".

Zajrzałam też i na inne forum, ale jednak to niestety inny jest już klimat... tzn. nie klimat forum tylko wątku...i chyba się na nim nie odnajdę niestety...

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też się nie mogę odnaleźć na innych, dlatego uzależniam się od Twittera :lol: chociaż wolałabym pogadać

więc dziewczęta ogłaszam, że zostajemy, tyle, że nie możemy pisać zbyt osobistych rzeczy, a osobiste na gadu i po sprawie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No właśnie, a ja mam problem z instalacją GG; pobieram i nie mam, nic nie rozumiem... Muszę korzystać z webgg...

Kika - ten Twitter to coś w rodzaju blogów??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w sumie coś w tym rodzaju, tyle, że tylko do 140 znaków na jeden post... fajna zabawa, byłam dość sceptycznie nastawiona, ale jak mogę teraz spokojnie śledzić i komentować wpisy osób przeze mnie cenionych i moich idoli to teraz to się na serio dzieje :lol: ja mam MySpaca od kilku lat i dar przekonywania różnych ludzi najwyraźniej żeby pogadali ze mną chwilę... więc się trochę wprawiłam, ale jeszcze nie na tyle, żeby mieć odwagę powiedzieć zwykłe hello :roll:

obudziłam się dzisiaj w fatalnym humorze, ahhh

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Hej moje kochane ;)

Ja tylko tak wpadłam zeby pokazac ze zyję ;) Przede mna pracowity weekend. Mąż z kuzynem wzieli sie za pokoik dla MIchasi ;) No ja oczywista wszystko nadzoruję ;) Od npowego tygodnia bede miała wiecej czasu wiec napewno bee odwiedzac was czesciej, W poniedziałek nadrobię to co napisałyście :*** Buzialki moje kochane :***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malgora-witaj,to dobrze,ze u Ciebie wszystko ok.Ja ostatnio bylam w Ikei u siebie i jest takie stoisko przecen i tam stalo takie piekne rozowe lozeczko ,tak fajnie wykonczone normalnie zaj.. za jedyne 60f,no ale mam chlopczyka i to juz dosc duzego,ale pewnie jakby bylo zielone to bym sie skusila :)
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/80099144

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale to łóżeczko jest super, w ogóle wszystko co dziecięce jest super, Małgosia pochwal się pokoikiem jak już go skończycie :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika i Ty też jeszcze trochę będziesz się chwalić pokoikiem, wszystko w swoim czasie.
Teraz przed wami najprzyjemniejszy okres :wink: można do woli i bez ograniczeń :$%^:

A łóżeczko faktycznie supper :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika No to ciekawy pewnie ten Twitter, tyle, że bardzo czasochłonny? Toż jak ja bym się w to zaczęła bawić to chyba by mnie w ogóle "nie było" wieczorkiem w domu :wink: Więc nawet nie zacznę!

Malgorka - no to miłego nadzorowania - chyba najlepsza fucha podczas remontów :lol:

A dla wszystkich - SERDECZNE POZDROWIONKA :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no wciąga jak diabli, zwłaszcza, że ludzie wstawiają tam prywatne zdjęcia, filmiki itd. to coś podniecającego zobaczyć zdjęcie kogoś prywatne z grilla, gdzie normalnie oglądasz go w TV albo na telebimie z ostatniego rzędu bo na tańsze nie stać :wink:

ale dzień, ale noc... mąż mi spać nie dał bo wydelegował mnie do swojego pokoju... mamy dwa oddzielne, każdy dla siebie, żeby spać jak człowiek wygodnie w łóżku itd. no i dzisiaj zamieniliśmy się miejscami... okropność :!: :!: wracam do siebie :roll:

wiosna fajnie, że chociaż w Tobie siedzi wiara w to :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam ponidzialkowo moje drogie Panie ;)

Pokoik już prawie skonczonym, tzn w sumie już skonczony, ale jeszcze brak kilku mebli. Czekamy na regał, łóżeczko i łóżko dla mnie, bo to które jest nijak sie ma do teraźniejszego wystroju ;) No jeszcze firanki, ale to juz szczegóły i mam nadzieje, ze szybko sie pojawią.
Zdjatka oczywiska wkleje ;)

Wczora popołudniu wylądowalismy w Toruniu u siostry mojego K. Ewek nie gniewaj sie, ale miałam naprawde mało czasu ;)
Kupilam dla Misi btelkę z Kubusiem puchatkiem i dwa smoczki takze z Kubusiem, zdjątka także wieczorkiem ;)

Całuję Was kochane moje ;):***

meg też kocham zielony kolor, moje dziecko bedzie miało przetypane ;) hehe. Już ogladam tylko zielone ciuszki. Wózek upatrzony i oczywiście zielony hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

siemka :D
uffff.... ależ ja mam dziś paskudny dzień :foch:
od rana kłócę się z moim Ł....teraz jest na popołudniówce, a łeb mi zaraz rozsadzi.niby takie tam bzdety, a dołują człowieka jak cholera :x
ale nie chce mi sie gadać o tym...szkoda moich i waszych nerwów...ehhh
Lepiej się wam pochwalę czym innym...wczoraj
DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!! :pw: :brv:
Naprawdę się cieszę, bo własnie o takiej pracy zawsze marzyłam,zostałam głównym kucharzem w jednej takiej fajnej restauracji :oops: :D ...dla niektórych moze to nic takiego, ale dla mnie jest piękne,że będęrobiła to co lubię i jeszcze niezłą kasę z tego miała...
na pierwszą wypłatę ...STAWIAM PIWKO DUŻE!!!!!
a Ty Małgosiu dostaniesz jakiś dobry soczek.hehe
Są tez minusy tej pracy.Takie ,że teraz nie bede miała na nic czasu, a praca codziennie do 22....ale to tylkoprzez ten miesiąc pozniej tylko od 12-18.Dam radę....chyba :wink: heh
Idę was nadrobić i pozniej się odezwe...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek gratulacje!!! dasz sobie radę, szybkiego awansu, a co!!

wiecie co, dostałam dzisiaj wiadomość na Naszej Klasie, od kolegi, którego ostatni raz widziałam 12 lat, wysłał mi wiadomość, tylko po to, żeby pochwalić się, że mu się syn urodził... ależ byłam wściekła, ale nie na niego, że wiecie, że wysłał, że się chwalił, tylko na to, że ja sama nie mogę mieć takiego szczęścia i poczuć jak to jest być tak szczęśliwym, że na ślepo wysyłasz wiadomości, tylko po to, żeby się tym pochwalić

możecie mówić, że na mnie przyjdzie czas i tak dalej, ale sorry, jakoś w to nie wierzę, że kiedy przyjdzie niby, ot jestem zazdrosna i tyle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek gratulachy wielgachne!!!! Kurcze wiem jak sie cieszysz, bo ja tez bardzo sie ucieszyłam jak zadzwinił do mnie dyrektor szkoły i powedział, ze zaprasza na rozmoe, bo chce bardzo przyjąć mnie do pracy. Musiałam odmówić z racji tego, ze Michalinka sie na swiat szykuje, ale powiedział, ze za rok zaprasza bo potrzebuja poloniski ;) Fajne uczucie, ze wygrywasz z kilkoma ludzmi i jesteś najlepsza ;)

Kika znam ten ból, bardzo dobrze to znam... pamietam jak razem z moją koleżanką chodziłysmy w ciazy, ja miałam termin na 2 lutego a ona na 28 lutego. Jak urodziła to zadzwoniła do mnie choc wiedziała, co przezyłam i ze ja sie tym pochwalić nie moge. Od tego czasu nasze stosunki uległy pogorszenium nawet jak mijamy sie na miescie (ja teraz z brzuchem a ona z maluchem w wózku) to nawet nie zagdamy chwilkę, nie widziałam jej dziecka (synka) nigdy. Nie oglądam fotem na NK jakie zamieszcza z maluchem, bo serce mnie boli jak pomysle ze mój Poptruś też miałby juz 4 zeby, ze tez juz by uczył siadać i smiał sie w głos.
Masz rację, co do gadek tupu "i na ciebie przyjdzie czas" ale my naprawdę wierzymy w to. Uwierz, ze gdybym mogła np zapłacić za to zebyś była matka to nie wahałabym, sie ani chwili, bo wiem ze na to zasługujesz. Mimo tego, ze lekarz kazał ci sie nie ludzić to ja sie łudze za ciebie tak naprawde. Jesli ty nie wierzysz to ja wierze za Ciebie :)
I masz prawo być zazdrosna, nikt ci tego nie zabroni, zazdrość jest zła ale w negatywnym, słowa znaczeniu, ty chcesz byc poprostu szczesliwa i bez opamietania krzyczec ze tak jest, wiec bądz zadrosna :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też miałam termin na 2 lutego :cry: :cry: :cry:

tyle powiem, później ustosunkuję się do reszty

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze Ewek gratuluję :brv: :brv: :brv:

Kika wiem co się czuje w takiej sytuacji, moja koleżanka urodziła w lipcu córeczkę , a ja nie mam siły nawet do niej pojechać, też zazdrościłam jak wysłała, bądz co bądz bardzo krótką wiadomość, a jednak ja też bym chciała się pochwalić moim synkiem. Ty jesteś jeszcze naprawde młodziutka, i wszystko przed Tobą, a ja mam 38 lat i niestety mam bardzo mało czasu, a tak naprawdę mam jeszcze nadzieję i ty też musisz ją mieć . Nie wolno rezygnowac, jak będziesz miała 40 to faktycznie będziesz mogła rozpaczać, a teraz do boju, sypialnię zrobić jedną i czerpać przyjemności ile się da.
Malgora a gdzie zdjęcia pochwal się :D bo jest czym, cudne to uczucie jak się przygotowuje pokoik dla maleństwa :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]