Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 395  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

o manio nie było mnie chwilunie a tu tyle napisane :):)

domalko skonczyło sie leniuchowanie..... czas na uczelnie:) mam nadzieje ze uda ci sie znaleźc pracę..... zawsze to bedzie wam lżej jak obopje bedziecie pracowac i bedziesz sobie mogła pozwolic na wiecej przyjemności.......... ja też licze ma to ze w sierpniu to juz sie bedziemy chwalic brzuniami naszymi okrągłymi, kochanymi

beatko to straszne... jak tak można traktowac pacjentów..... i to jeszcze dziecko..... szczyt bezczelności...... a co do badan to nie dowiadywałam sie ile u mnie kosztują :oops:

marietko zobaczysz ze @ szybko przyjdzie i szybko sobie pójdzie i bedzisz mogła rozpocząc staraanka...... ja mam nadziję ze juz nie będzie tu złych wiadoomoiści tylko same dobre......... zyczę jak najwięcej fasolek :)

asia kobieto ty masz naprawede typowe objawy ciążowe :shock: :shock: :shock: i to prawie wszystkie możliwe........ czary mary....... :):):) juz za tydzien sie okaże czy staranka były owocne :):)

a co do listy to u mnie @ ma 19 i u wiśniówki chyba też, u fortunki na 18, anitusia dostała 11 a reszta nie wiem, a i marietka juz na dniach... moze dzis a moze jutro... beatka chyba ma miec cos koło 25 a vercia koło 10 marca..... ??

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madzia Dzieki za pomoc w uzupełnieniu listy. Nadal są w naszej liście pewne znaki zapytania wiec prosze dziewczynki o pomoc.

Wiecie nie myslałam nawet a jest nas aż 10 :( i oby tak zostało.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

@ spodziewam się 25/26 i już nie mogę się doczekać. Przeżyję nawet ten ból brzucha.
A najbardziej to chciałabym żeby już była wiosna piękna i radosna (tak do rymu), wtedy niektóre z Nas pewnie już będą zafasolkowane, a my rozpoczniemy staranka :D coś mi mówi, że teraz będzie wszystko dobrze.
Asiu życzę Ci z całego serducha, żeby Ci się udało. :smo:
Po pracy pochodziłam trochę po sklepach za prezentami dla chrześniaków (2 chłopaków i panienka), ale nic mi w oko nie wpadło, może poszukam coś na allegro.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beatko Juz zapiasałam Ciebie. A Ty na dzień dzisiejszy to kiedy zaczniesz staranka?
Ja to dopiero po kwietniowej @ wiec czekaja mnie jeszcze 2 miesiące.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Ja również myślałam o starankach po kwietniowej @, ale mój mężuś stwierdził, że dla pewności powinniśmy poczekać do maja, ale to dla mnie strasznie długo. Zobaczymy mam nadzieję, że się pozbędę tych leukocytów ( po kwietniowej @ zrobię jeszcze badanie na czystość) i jak będę pewna, że wszystko jest oki, to może uda mi się go namówić, hmmm

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Baeatko a może wszystko bedzie dobrze i razem zaczniemy staranka byłoby fajnie.

To juz taka prawidłowa lista jak cos w niej nie tak to piszcie. :)

Nasza lista

Marieta84 na @ - 13 luty
Fortuna na @ - 18 luty
asia_79 na :smo: - 19 luty
Wisniowka na @ - 19 luty
madzia86 na @ - 19 luty
Kokocha na @ - luty
Beata26 na @ - 25 luty
domalka1710 na @ - 9 marzec
Anitusia na @ czy :smo: - 15 marzec
vercia87 na @ - 10 marzec

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no jaka cudowna lista :):):):)

ohhhh byle do wiosny ............. i będą staranka :):):) juz nie moge sie doczekac........ a u mnie dzis była taka piękna pogoda........ normalnie wiosenna... :):)

dziewczyny widze ze tu cały czas jeden temacik krąży "STARANKA" ...... :):):) mam nadzieje ze niedługo przerodzi sie on w "ZAFASOLKOWAŁAM" .......... jak tak dalej pójdzie to nie trzeba bedzie długo czekac na pierwsze brzuszki :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Domalko widzę, że masz dostać okres dokladnie w dniu moich urodzin :)
A jak byśmy rozpoczęły kwietniowe starnka, to kto wie, czy nie pojawiłby się styczniowe dzieciaczki.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze ja tak juz sie nie moge doczekać tych staranek naszych...Beatko zabieramy sie do roboty a Nowy 2009 rok przyniesie nam wiecej radości niż ten teraźniejszy, bo może pojawia sie nasze bobaski. Jeju jak pogonić ten czas. Mysle że luty to juz nam szybciutko zleci bo jest krótki a i do tego już prawie połowa zleciała.
A które z dziewczyn prócz Asi która teraz czeka na efekty staranek już teraz zaczyna staranka? Nie wiem czy dobrze mysle ale chyba Anitusia.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze...jak jeden dzien nie poczytam to pozniej taaakie zaleglosci:)
Wiec tak jesli chodzi o badania to u mnie toksoplazmoza i bolerioza po 86zl,glukoza,enzymy:aspat,alat ok 20 zl...
oj dziewczyny tak juz chcialabym dostac @ chce zeby juz sie wszystko oczyscilo no i brakuje mnie przytulanek z...Na majowy weeekend moj mężus zabiera mnie do Tunezji...i tam moze sie uda!!!wiecie jak strasznie chcialabym zebysmy wrocili we troje...
Odezwe sie wieczorkiem.

Nikodem 2.06.2009, 4000g, 56 cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zostawić Was same na całe popołudnie i tyle do nadrobienia.
Marietko, szkoda, że nie mieszkamy w jednym mieście, bo ja właśnie szukam mieszkania do wynajęcia!
Fortunko, życzę powrotu w dwupaku z Tunezji.
Wiecie co, ja staranka zaczne najszybciej latem, a i to nic pewnego, narazie muszę poukładać wszystko w życiu, ale może znowu nas bejbik zaskoczy :)
Lista super, może wywoła u mnie @:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki ja sie melduje dzien dobry i biegusiem do pracy :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witam Was wszystkie.
Dzisiaj stałam się lżejsza o 208 zł (toxo, cyto, TSH, morfologia 8 par, beta-HCG) wyniki będą około 15. W piątek do poradni, muszę się jeszcze umówić na wizytę prywatnie. Zapytam się przy okazji o te pozostałe badania.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A w ogóle gdzie jest Madzia? 9.30 i jeszcze jej nie ma.
Domlka na uczelni, a Anitusia?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!
Ja nie na uczelni, własnie wstałam i tak zajrzałam do Was. Zrobie obiad i na 11.30 na uczelnie lece.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Domalka, to przepraszam :)
Myślałam, że teraz będziesz pilnie studiować całymi dniami :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:) witam was slonecznie :sw: :sw: :sw: (chociaz u mnie dzisiaj mgła) ale jakos trzeba się rozweselić...u mnie dzisiaj nastrój lepszy troszkę niż przez ostatnie dni ale do optymistycznego myslenia nastawia mnie tylko jedno...moj cel zyciowy teraz i priorytet to po 10 marca zafasolkować!!! i sie nie boję (teraz , a potem to pewnie bede na pewno) ze cos bedzie nie tak...bo bedzie wszystko oki ... musi być.. i innej opcji u mnie nie ma...zyzce wam tego samego.. :P :P :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wisniowka nie przepraszaj ja na III roku mjam mało zajec tylko we wtorki,środy i czwartki. Ide na 11.30 a kończe o 14.45. Ale jestem dziś w komfortowej sytuacji bo mam dzis dwa zajecia i to dwie informatyki wiec bede na forum na beżąco. :lol:
vercia Dobrze że tak optymistycznie podcodzisz do tego -tak trzymaj a naprawde bedzie dobrze trzebga w to wierzyć a wiara czyni cuda! :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc:)
jestem juz jestem..... byłam rano na zakupkach i wlasnie dotarlam do pracy.......... :)

szef powiedział ze nie ma duzo roboty teraz wiec mogę wczesniej wychodzic....... zresztą ja mam nienormowany czas pracy..... musze tylko zrobic co do mnie nalezy i mogę isc do domku .... nie musze siediec 8 godzin.... jak zrobie wszystko w 4-5 to moge sie urwac.. :):):)

beatko mam nadzieje ze wyniki będą ok.... napisz nam wszystko... :)

asia a jak u ciebie objawy :lol: :lol:

wiśnióweczko jak u ciebie sprawa z mieszkankiem ??? zmienilo sie coś ??ja jade później oglądac jakies :):)

vercia zobaczysz jak to szybko zleci........ i zanim sie obejżysz bedziesz chodzic z dużym brzuszkiem:):) wszystkie będziemy :):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Tak trzymaj Werciu :D
Właśnie dzwoniła do mnie kuzynka, małego operowali dopiero dzisiejszej nocy, bo wczoraj ponownie szpital odesłał do przychodni chirurgicznej na badania, bo nadal nie widział sensu operować, dopiero jak przychodnia skierowała na oddział to połozyli go do szpitala, ale nadal zwlekali, bo jeszcze jest czas i tak zwlekali, aż mały dostał gorączki prawie 40 stopni, więc się wystraszyli i nieczekając do rana operowali w nocy, okazało się, że był to już ostatni moment, bo pojawila się już ropa i wyrostekmógł wylać. Na pytanie matki jak się czuje synek, lekarz odpowiedzial, że raczej dobrze, ale ma dalej wysoką gorączkę, tzn, że nie jest aż tak super. Czy to nie można było zrobić tej operacji w dniu kiedy przybył do szpitala, a to odsyłali od jednego do drugiego i o mały włas a doszłoby do tragedii. 2 lata temu był podobny przypadek, dziewczynka 12 lat. Ją też tak odsyłali i nie widzieli potrzeby zoperowania, a kiedy się w końcu na to zdecydowałi, okazało się, że jest juz zapóźno i dziewczynka zmarła :evil:
I oni chcą podwyżek, za co sie pytam? :evil:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7883 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 395  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]