Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja całkiem odchodzić nie zamierzam, jednak pousuwałam wszystko, co może mnie jakoś urzeczywistniać. Świat jest mały jednak i w dodatku pełno na nim niestety ludzi o złych zamiarach... I ja tego się tylko boję! Nie chcę narażać siebie ani swojej rodziny. Dlatego staram się nie pisać nic co mnie za bardzo zidentyfikuje. Przynajmniej w takim miejscu, jakim jest to forum.

Natomiast jednak na tyle związałam się z Wami, że trudno mi ot tak po prostu odejść...

Ewek - mam nadzieję, że nie przestajesz się uśmiechać!

Malgorka - zapukaj do Michalinki - powiedz, że e-ciocia pozdrawia!

Wiosna - ale masz fajnie z tym pieskiem...

Pozdrowionka serdeczne!

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I ja się melduję,
dziś cały dzień mialam synka brata, ma 1,5 roku i jest cudowny, choć z drugiej strony, to rośnie z niego mały rozrabiaka :D
Dziewczyny nie odchodzcie, internet nigdy nie dawał poczucia bezpieczeństwa takie już czasy,a my nic na to nie poradzimy. Smutno będzie bez Was, ja się do tego forum przyzwyczaiłam, tak naprawdę to rok temu , to tylko tu mogłam się wypłakać, a i wiele się tu dowiedziałam, brakowałoby mi spotkań z Wami :flo:

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie.
Dziewczyny nie odchodzcie,piszcie co tam u Was,ja Wam wszystkim kibicuje.
A u mnie z nowosci,to to ze maz mi autem po nodze przejechal,ja myslalam,ze on juz stanal bym wysiadla do sklepu,a on tylko faceta z przeciwka przepuszczal,wysiadlam on ruszyl i mi po piecie przejechal kolem,wylozylam sie na srodku ulicy,ale zyje,a pieta fioletowa :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wpadłam zobaczyć czy się coś zmieniło

ja przerwy potrzebuję, z resztą same wiecie, że tak jest:

moje gg 3485840 dla was, przesłałabym na pw, ale z wiadomych przyczyn nie mogę

oczywiście pewnie, że wrócę ale jeszcze nie teraz, potrzebuję trochę czasu, ot tak dla relaksu, muszę odizolować się od cykli, ciąż i staranek, jutro wielki dzień... spotkanie w ośrodku adopcyjnym... wiem, że będziecie ze mną myślami, całuję was

muszę podbić trochę postów, żeby w tym cudnym pamiętniku na pierwszej stronie nie było tego gg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-no to podbij jutro,napisz jak tam po spotkaniu.
Wiem,ze to nie chodzi o ten pamietnik,tylko Cie juz to wszystko wk...,staranki i tu jeszcze w tym osrodku pod gorke robia z tymi godzinami,wszystko sie ulozy zobaczysz.Czekamy na relacje z wizyty w o.a.,trzymamy kciuki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie przeszłam pierwszych kwalifikacji adopcyjnych, za rok kolejna próba... nie chcę opowiadać szczegółów... ale nawet to nie jest mi dane

pozdrawiam was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Chiolera jasna!!! przeciez takich rzeczy sie nie da czytać, co za skur.....!!!!!!!!!!! Dlaczego jak ktoś chce dać dziecku dom to osrodek adopcyjny sam rzuca kłody pod nogi?? Co sie dzieje na tym świecie do jasnej cholery???
Kika jestem z Toba, ale to wiesz. czemu dopiero za rok?? raz na rok tylko można przechodzic przez te kwalifikacje??
pewnie staż małżeński za mały albo jeszcze jakaś błahostka mało istotna, co??? Fuck!! Jak tutaj wierzyć w cokolwiek?? Oni kieruja sie dobrem dzieci? Dupa!! jakie dobro dzieci, skoro dziecaki dorastają w bidulu?? Brak słów normalnie :(

wogole Kikuś to forum bez Ciebie to już nie to samo, prawda dziewczyny??

Całuję resztę kochene moje. Ja buziaczkuje a Misiak przesyła moc kopniaków dla ciotek ;)

Kika nie poddawaj sie słonko, prosze, bo jak ty sie poddasz to ja juz nie wiem :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki dzięki

no więc, za krótki staż, nie mamy własnego mieszkania, oczywiście mieszkania z pokojem przysługującym na jedną osobę, czyli jak z dzieckiem jesteśmy to mamy mieć ich 3, dochód 740 zeta na jedną osobę, tzn. to mamy, ale ja nie mam pracy, więc jakby to powiedzieć, nie nadaję się, mimo, że dochód spełniamy, no i najważniejsze............. kieruję się złymi intencjami.... powiedziała, że jestem za młoda, żeby nie próbować IV :shock: :shock: :shock: żeby było śmiesznie to jest Katolicki Ośrodek Adopcyjno- Opiekuńczy

no a za rok, kwalifikacje przysługują małżeństwu raz na rok

no i kolejna ważna sprawa, to jeśli znaleźlibyśmy adopcję ze wskazaniem, to procedury są inne, nawet dzisiaj dziecko byśmy dostali, o... przespałam noc, głowa mnie boli od płaczu i stresu, no ale nowy dzień, może coś wpadnie mi do łba, jakiś pomysł na życie

całuję was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kika- ja p.......wymagaja Bog wie czego,a w domu dziecka to dzieci po kilka w 1 pokoju i nie przeszkadza im to.A z ta adopcja ze wskazaniem to faktycznie niby latwiej,ja nawet w internecie widzialam takie forum z ogloszeniami kobiet w ciazy i tych co chca dziecko,tylko czy taka osoba,ktora Cie pozna i chce tobie oddac dziecko,nie moze sie rozmyslec potem,albo co gorsza nachodzic.A moze pogadaj z ginem zeby Ci pomogl zajsc w ciaze,teraz jest tyle metod.
Kika-zajzyj tutaj http://www.adopcjazewskazaniem.pl/forum ... 4f929033b5

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzięki, ale ja właśnie nie chcę ze wskazaniem, jak to świetnie ujęłaś, żeby mnie nie nachodziła, jak będzie wiedziała kto, to może próbować raz na jakiś czas grać bidną pokrzywdzoną matkę, której dziecko zabrali, nigdy nie wiadomo na kogo się trafi ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej Laseczki :D
ja od rana sraczki dostaję...brrrr...strasznie się stresuję dzisiejszą wizytą....najbardziej się boję znów wszystko rozgrzebywac...a przeciez nie byłam od śmierci małego na wizycie...mam nadzieję ,że jakos to zniosę. :wink:
trzymajcie kciuki o 14.00
a!!!!!!!!!!!!jeszcze jedno kochane.mam coś waznego ale to nie na forum....z wiadomych powodów.

TO MOJE GG 1259380....[b]
ODEZWIJCIE SIĘ DO MNIE KAŻDA, OKI?
buziolki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wpadłam do was na wątek bo poszukuję kilku odpowiedzi na moje pytania... i zauważyłam, że i tu była o mnie mowa...

Dla zainteresowanych napiszę, że jakoś się trzymam. Remiczek kopie i dodaje mi sił. Wiem, że dobrze robię :)

A może tu mi ktoś opowie jak długo czekałyście po stracie, żeby móc zacząc się starac?

Tabelka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=41756

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

minimum podają trzy miesiące, ale prawda jest taka, że ostatni poród płodu miałam 14 lipca 2008 i od tamtej pory ani razu nie miałam owulki, więc jakby to powiedzieć, to zależy od każdej indywidualnie... po porodzie, kiedyś pamiętam dziewczyna wspominała, że 6 miesięcy, to i tak tak na prawdę zależy od lekarza co powie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saana Ja odczekałam pół roku, lekarz mówił o minimum 3 miesiącach, ale wtedy jeszcze nie byłam na to gotowa psychicznie...
No i udało się w drugim cyklu.

Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo siły!!! I jednak mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze z Remiczkiem! Wiesz, czasem jednak można się pomylić w diagnozie...

Ostatnio zmieniony czw sie 27, 2009 9:11 pm przez mask0, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saana-kochana bardzo mi przykro :cry: kurcze a nie da sie czegos zrobic,moze gdzies w swiecie sa jacys lekarze co potrafia pomoc,ja nie rozumiem jednego,jak nie majac mozgu mozna ruszac raczkami czy nozkami,ja zawsze myslalam,ze sie nie da,a mowisz,ze maly kopie,kurde moze napisz do tych siostr zakonnych zeby sie pomodlily w intencji malego,cuda sie naprawde zdazaja.Plakac mi sie chce,czy napewno nie da sie nic zrobic,tak bym chciala zeby sie wszystko dobrze skonczylo,bede sie modlic.Tule Cie mocno.[/i]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SAANA_Juz nie moge dopisac,ale zobacz co znalazlam http://www.pro-life.org.pl/2007/09/maa- ... esicy.html
i spojz na komentarze,jedna kobieta urodzila dziecko z ta choroba i dziecko ma sie dobrze.ja mam nadzieje,bo jednak cuda sie zdazaja.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czy ktoś może mnie uspokoić, co dzieje się z Małgosią :?: :?:

Wiosna z Tobą też nie mam kontaktu, nie odzywasz się, co jest :?: :?:

mask0 zostajesz tutaj czy nadal błądzisz w poszukiwaniu adekwatnego forum :?: :?:

pozdrawiam resztę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikuś kochana dziś troszkę wcześniej jestem w domku , ale ostatnio wracam bardzo późno i nie mam siły pisać, przykro mi bardzo z tą adopcja, ale może to znak że za szybko rezygnujecie z wląsnego maleństwa jesteś jescze taka młoda, ciesz się życiem a i to szczęscie przyjdzie do was jestem tego pewna

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kikuś spokojnie...laski odzywały się do mnie :wink: ...
Wiosenka wczoraj, ale akurat mnie nie było przy kompie....dziś odpisałam jej na gg mężu :D :oops: sia(mam nadzieje ,że mi do tyłka za to nie nakopie...hihi :D )
chociaż faktycznie, Malgorka się nie odezwała...pewnie zabiegana jest ...napewno odezwie się jak tylko będzie miała chwilke :)
Saana witaj kochana....sporo o Tobie myślę, nie spodziewałam się,że zawitasz na nasz wątek.a co do reszty podpisuję się pod tym co wyżej pisały dziewczyny.wiem jedno jestes strasznie silna babeczka, ja chyba bym tak nie mogła....
a wogóle to opis całej mojej wizyty opisałam na innym forum i się straaasznie wk****am...bo mi całego posta wcięło :evil:
na razie nie mam weny, ale jak tylko bede pewna ze któras tu jeszcze jest zeby mnie wysłuchac to chetnie popiszę :wink:
buziole
DOPISANE:
chyba zbyt długo pisałam, i międzyczasie Wiosenko zdążyłaś posta napisac... :D fajnie ,że jesteś.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]