hola hola!...co to ma znaczyc!...proszę was nie zostawiajcie mni tu samej

,..za chwile sie okaze ze kazda z was stwierdz ze bez sensu i co ja wtedy zrobie?
kochane wierzcie lub nie, ale czasem mni takie smutki nachodza ze tylko ryczec sie chce...a to forum ostatnio stało sie moim drugim wirtualnym domem

...nie znam was a jednak jestescie mi bardzo bliskie.nnie pamiętam kiedy ostatnio sie tyle usmiechałam....to wszystko dzieki wam!
PROTESTUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do mnie tez dopiero doszło ze to troche bez sensu ze wszyscy tak po prostu mogą sobie nas podczytywac...tymbardziej ze na wszystkich stronkach w necie mam ten sam login
Kikuś prosze przemysl jeszcze odejscie z forum...wiem , masz ostatnio problemy i zycze Ci aby szybko odeszły w niepamięc...
a jesli naprawde stwierdzisz ze lepiej jest odejsc....to wiedz ze wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i bedziemy myslami z Tobą
no i jeszcze gg pozostaje

...a wogóle to juz przez Twój avek wiedziałam ze cos jest nie tak...teraz sie potwierdziło...ETA WSJO... i tyle
maskO no widzisz z tym pesymizmem to juz tak jest...hehe....a mi się miło zrobiło ,że jest druga taka pokręcona jak ja...hihi...buziole
Malgorkojak się czuje nasza jedyna ciężarna?mam nadzieje ze Michalinka kopie mocno mamusię

...a juz napewno mam nadzieje ze cie mocno pokopie jak i ty zechcesz stąd odejsc...
a powiedz mi jeszcze jak czuje się ta dziewczyna ze styczniówek? trzyma się jakoś?
Wiosenko kurcze a ty ciągle pracujesz i pracujesz...,
Meg całuje was mocno...piszcie co u was?...macie jakies plany na weekend?