Dzisiaj jest śr maja 06, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika nawet tak nie myśl, wszystko będzie dobrze, a zrezygnować nie można , a zresztą wszystko będzie dobrze ja w to wierzę.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja już tak mam, że jestem pesymistką i niestety zawsze do tej pory wychodziło na moje :evil: :x :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wotam dziewczynki ;)

Kikus kotku drogi karta sie kiedys musi odwrócic, trzeba walczyć choćby nie wiem co!!
Masz nasze wsparcie i my ci pozwlimy tak od razu odwrócic sie i zrezygnować :P masz pecha albo szczescie jesli o nas chodzi hehe ;) Przypuszczam ze wszystkie jestesmy upierdliwe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikus, to od dziś wieczorka przed snem powtarzaj sobie,że jutro będzie piękny dzień i wszystko sie uda, jesteś silna i poradzisz sobie ze wszystkim
malgorko, my jesteśmy twarde babki i wiemy że raz jest lepiej raz gorzej, niekiedy trzeba się wyżalić, ale też potrafimy sie cieszyć i walczyć o to co jest najważniejsze dla nas :D :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Was po powrocie.

[*] - dla Dominisia w rocznicę urodzin...

Kika widzę zaskakuje - i wiesz, podziwiam Waszą decyzję i cieszę się z niej; ale jednak nastaw się na pewne trudności - to będzie Ci łatwiej je przejść po prostu. A niestety wszędzie tam, gdzie urząd po drodze - i trudności jakieś są normalką. Ale trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze ułożyło :) Dacie radę!

Małgorka - za Michalinkę też zaciskam kciuczki!!!

Wiosna - co z psinką???

Meg - witaj!

A co do wyjazdu mojego:
było superowo (choć nie obyło się też bez drobnych scysji z moimi kochanymi Rodzicami - no, cóż... różnica pokoleń); ale po trzech tygodniach już stęskniłam sie troszkę za domkiem :)

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

siemka :D ...sorki laski ale fazke mam...to jeszcze nie problem z alkiem...hehehheh :lol: po prostu od czasu do czasu lubie wódzie z przyjaciółmi wypic :D ...jak widac alergia uciekła i mogłam bez stresu opic prawko kumpelki...tylko trochu mnie bańka boli , boję ię ,że jak się położe bede miała helikopter :shock: :wink:
Wiosna super że jestes!!!!!!!!!!!!!...obyś była majóweczką!!!
Kika czaje o co Ci chodzi ztym pesymizmem...ja zawsze wolałam byc na nie...optymisci mają zawsze nadzieje a potem jak cos nie wyjdzie są straaaasznie zawiedzeni...pesymisci za to z góry zakładają ze moze cos nie wyjsc...a pózniej?...
MAJĄ PO PROSTU SUPER ZASKOCZNIE I TYLE :wink: :D
w takim razie obstawiam ze własnie Twój pesymizm zamieni sie w wielką radosc...co ja gadam wogóle...ja nie obstawiam...ja to po prostu wiem!!!!! :!:
Malgorkokurcze, chciałam Ci cos napisac ale...hmmmm...teraz za cholere nie pamietam co.... :oops: ...prosze wybacz mi nadmiar promili...hihihi....
maskO witaj skarbie :D ...cieszę sie ze u Ciebie wszystko oki....a róznicą pokolen sie nie przejmuj hehe....ja tez tak mam...sciskam was mocno laseczki....dobranoc....i sorki za mój stan dzisiaj...
mam tylko nadzieje ze jutro nie bedzie :zkr: paps

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie.
Malgora-to dobrze ze to tylko pi,a nie wody byly,wszystko bedzie dobrze,musisz sie oszczedzac i duzo odpoczywac.
Kika-faktycznie pod gorke robia ,przeciez wiekszosc ludzi wlasnie o tej porze jest jeszcze w pracy,jednorazowo to jeszcze szef przymknie oko jak sie maz wyrwie,ale nagminnie to bedzie krzywo patrzyl,trzeba porozmawiac z tymi babami jak one to widza,przeciez jak straci robote to wam dziecka nie dadza.Moze ma jeszcze pare dni urlopu,to by pogadal z szefem o co chodzi i by se bral po pol dnia na te spotkania.Nie poddawaj sie,wszystko bedzie dobrze,z kazdej sytuacji jest wyjscie.
mask0-Witam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mój mąż jest kierownikiem budowy, więc tutaj nie o szefa chodzi tylko zwyczajnie nie może opuścić budowy bo przecież jest odpowiedzialny na niej za wszystko, on ma tylko urlopy wtedy kiedy jest przestój w budowie bo np. jest ulewa kilkudniowa albo mrozy

zobaczymy jak to będzie

dziewczyny dzięki wielkie za wsparcie

słuchajcie mam takiego PMSa, że masakra, ale wszytsko wskazuje na to, że @ się rozkręca, więc mam nadzieję, że mi minie, no tak już mi się :zkr: chce, że szok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika-no to co sie martwisz,jak sie wyrwie na chwile,to robotnicy napewno nie postawiom domu do dolu dachem :lol: A potem to masz gwarantowane,ze beda deszcze a zima mrozy.Bedzie dobrze!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale jak w tym czasie robotnik spadnie z dachu a męża na budowie nie będzie, to pójdzie siedzieć, a uwierzcie nie zdarza się to rzadko, raz na budowę ktoś traci życie albo doznaje poważnego uszczerbku na zdrowiu

on nigdy nie zostawi budowy, taki jest, nie pójdzie siedzieć za głupotę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika Nie, nie, faktycznie kierownik musi być na miejscu w razie czegoś; odpowiedzialność przede wszystkim na takim stanowisku...
Więc rzeczywiście jedyne wyjście to po prostu dogadać się z urzędnikami.

Ewek, wiesz, że uświadomiłaś mi, że właściwie to ja tego typu pesymistką jestem, też wolę nie wierzyć za bardzo w sukces, niż się potem rozczarowywać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja padam ze zmęczenia właśnie wróciłam z pracy nawet pod prysznic nie mam siły iść , a jutro powtórtka z rozrywki :ddd:
mask0 psina dalej u nas :D
Kika, Ewek , Meg, Malgorko
pozdrawiam Was :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widzieliście, że jak wpiszecie w przeglądarę słowo "pamiętnik" i swój nick pierwsza strona wyskoczy wasz pamiętnik, nie przez was zapewne robiony

:shock: :shock: :shock:

właśnie na innym wątku dziewczyna powiedziała

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika faktycznie z tym pamietnikie, ale to sa posty z e-mama, ciekawe jak to sie stało hehe ;) W sumie to cos w rodzaju pamiętnika jest hehe ;)
Ale jaja!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no tak wiem, że posty, ale co z tego kolejny uproszczony dostęp, to nie jest byle jakie forum, tutaj mówi się o tych najintymniejszych rzeczach, o których nikt inny nie wie, jak pomyślę, że może to czytać ktoś poza tematem, to mnie dreszcze nachodzą

a dla adminów to kolejny powód do zarobku, ile tam reklam :roll: :evil: :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam.
To samo jest jak sie w wyszukiwarke wpisze swoj nick,wyjda posty ktore sie pisalo(nie trzeba wpisywac pamietnik)a jak sie uzywa tego samego nicka w roznych forach itd to tez wyjdzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

chcę się z wami na trochę pożegnać, bo mam już dosyć wszystkiego, mam dosyć czytania różnych kretyńskich rad i wypowiedzi, które zamiast pomóc to tylko wkurzają,

buźka wam

oczywiście nie o was mowa, ale uznałam, że dobrze jak powiem wcześniej, że nie będzie mnie, nie wiem czy w ogóle, póki co za bardzo jestem wściekła

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Szkoda, będzie pusto...

A z tymi wynikami w przeglądarce to szczerze mówiąc ja też jestem w szoku i nie wiem czy nie spasuję z tego powodu, tylko jednak szkoda mi kontaktu z Wami...i nie wiem co mam zrobić :!: :!: :!:

DOPISANE:
na razie zmieniam emblemat - będę bardziej incognito...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hola hola!...co to ma znaczyc!...proszę was nie zostawiajcie mni tu samej :cry: ,..za chwile sie okaze ze kazda z was stwierdz ze bez sensu i co ja wtedy zrobie?
kochane wierzcie lub nie, ale czasem mni takie smutki nachodza ze tylko ryczec sie chce...a to forum ostatnio stało sie moim drugim wirtualnym domem :) ...nie znam was a jednak jestescie mi bardzo bliskie.nnie pamiętam kiedy ostatnio sie tyle usmiechałam....to wszystko dzieki wam!
PROTESTUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do mnie tez dopiero doszło ze to troche bez sensu ze wszyscy tak po prostu mogą sobie nas podczytywac...tymbardziej ze na wszystkich stronkach w necie mam ten sam login :shock:
Kikuś prosze przemysl jeszcze odejscie z forum...wiem , masz ostatnio problemy i zycze Ci aby szybko odeszły w niepamięc...
a jesli naprawde stwierdzisz ze lepiej jest odejsc....to wiedz ze wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki i bedziemy myslami z Tobą :wink:
no i jeszcze gg pozostaje :wink: ...a wogóle to juz przez Twój avek wiedziałam ze cos jest nie tak...teraz sie potwierdziło...ETA WSJO... i tyle :(
maskO no widzisz z tym pesymizmem to juz tak jest...hehe....a mi się miło zrobiło ,że jest druga taka pokręcona jak ja...hihi...buziole
Malgorkojak się czuje nasza jedyna ciężarna?mam nadzieje ze Michalinka kopie mocno mamusię :D ...a juz napewno mam nadzieje ze cie mocno pokopie jak i ty zechcesz stąd odejsc... :zł:
a powiedz mi jeszcze jak czuje się ta dziewczyna ze styczniówek? trzyma się jakoś?
Wiosenko kurcze a ty ciągle pracujesz i pracujesz...,Meg całuje was mocno...piszcie co u was?...macie jakies plany na weekend?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurde wchodzę tutaj i co?? Sae zle wiadomości...

Kika nie mozesz tak poprostu od nas odejść!! Wracaj i powiedz, ze to tylko byl taki żart i wogóle. Masz dość głupich rad? To dlaczego rezygnujesz także z Nas, ja bym nie zajrzała na to forum gdzie mi te rady dawali, po uprzednim powiedzeniu co mi na watrobie leży. Kika, cholera, bedzie smutno tu bez ciebie i jakos tak źle... Do tego zginęła mi lista kontaktów z GG i nie mam juz Twojego numeru.
Wiesz, ze stałas sie czescia mojego życia, że ci kibicuję i podczytywałam Cię, jak jeszcze nie pisałysmy na jednym wątku... WRÓĆ PROSZE KOCHANIE :(

ewek Czuje sie wspaniale, mała daje do wiwatu głwnie wieczorami ale dziekuje choc za te wieczory hehe ;) W dzien jestem moze zbyt zajeta zeby nasłuchiwac kopniaków ;)

Mask0 ty też chcesz odejść?? Dziewczyny co z Wami?? Cholercia...
Moze wystarczy usunąć swoje fotki z avatarków i jakos staniemy sie troche anonimowe ;) I ja tak zrobie ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]