Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 10:38 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

witam wieczorkiem :)
Malgorko ale śliczna sukienusia...naprawde cudowna...jeszzce troche i będziesz zasypywac nas fotkami swojej małej księżniczki :lol:
nie mogę się doczekać :D
Wiosenko w końcu jestes... :P ...wiesz, dla mnie to nic dziwnego ,że chciałaś miec pamiątkę w postaci zdjęcia swojego aniołka...jednak to fakt ,że o takich rzeczach myslimy dopiero jak jest za pózno...ja po smierci Dominika chciałam usunąc wszystkie zdjecia z komputera i co? teraz strasznie bym tego żałowała...patrzę na jego cudowną buzkę i przypominam sobie jaki był cudowny :lol:
a mnie żołądek coś boli....ale lipa, ....buuuu.
Malgorko jakos nie zauważyłam Twojego posta... :oops: :lol: , ale juz sie poprawiam i dopisuję, jesli chodzi o zdjęcia w trumience...przepraszam ze drąże ten temat ,ale ja wole ogladac te fotki na których mały jest z nami, mam zdjecia z pogrzebu ,które obejrzelismy raz i teraz leżą głęboko schowane, ogarnia mnie niesamowity żal i smutek kiedy o nich pomyślę :cry: ...dlatego myślę, że trochę rozumię Twoje uczucia, ja często wieczorem jak leze w łózku rozmyslam i moje serce krzyczy ''DLACZEGO''...i wątpię czy kiedys zmniejszy sie nasz ból..
ehhh teraz to ja zasmucam strasznie.sorki.
buziole

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak rok temu straciłam synka to nie miałam komu się wypłakiwać i siedzialam w internecie i wtedy znalazłam informację że jest taka możliwość, że są fotografowie ktorzy przyjeżdzają i robią zdjęcia, wtedy po porodzie nie chciałam zobaczyć swojego synka- bałam się i mie mogę o tym przestać myśleć, nie potrafię sobie tego wybaczyć i teraz wiedziałam że gdybym miała tylko możliwość zadzwonienia , gdybym znała telefon to napewno bym zadzwoniła. Niestety ,nie chciałam mieć zdjęcia ani z pogrzebu ani jego w trumience, tamte zdjęcia byłyby inne i takie bym chciała, teraz zostało mi tylko to zdjęcie zrobione sercem, ale boję się że kiedyś zapomnę jak wyglądał

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek, nie ma co niszczyś pamiatek, bardzo bys załowała wtedy napewno. Dominis był i bedzie zawsze obecny w Twoim zyciu, czy teg sie chce czy nie.
Masz racje ze zdjecia z pogrzebu schoałas gdzies na dno. lepiej pamiętać go za życia... A jest co pamiętac bo śłiczny jak aniołek... Mały Aniołek.

no coż dzisiaj nas wszystkie coś wzieło. czasami sa takie dni, ale chyba nic na to nie poradzimy, czasami lepiej sie wygadać niż to trzymac w sobie bo jakims czasie wszystko wroci ze zdwojona siła, a tego nie chcemy. Więc jak mamy ochote posmęcic to czy nie mamy takiego prawa??

Zmiana tematu...
Wiosenko, a czy ty sie starasz o dzidziuka teraz??

DOPISANE
Wiosna nie zapomnisz nigdy, serce matki ie zapomina takich rzeczy. Napewno. Gwarantuje ci to...

Ostatnio zmieniony wt sie 11, 2009 9:08 pm przez malgora83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiosenko :-{: ...az nie wiem co napisac.. :cry: , pięknie to ujełas
'' zdjęcie zrobione sercem...'' az się wzruszyłam, i nie martw się wazne własnie jest to ,że zawsze bedziesz nosiła dzieci w sercu.
przytulam Cię mocno.
a własnie Wiosenko...odpowiedz nam na najfajniejsze pytanie dzisiejszego wieczoru :P: :wink:
o !!!!i ja zmienię temat ...
Malgorko jak czujesz się gdy masz w brzuchu SALĘ GIMNASTYCZNĄ??...HEHEHHE :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze malgorko napiszę tak nie chciałabym dostać @, ale też boję się być w ciązy, a i nie zabezpieczałam się nadzwyczajnie :wink: sama nie wiem i tak żle i tak niedobrze i dogodzić tu babie

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wow ! to czyli jest szansa na bejbika :D
ty nam tu lepiej napisz kiedy ma teraz przyjsc do ciebie @ :wink: :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek moja sala gimnastyczna wygina sie na wszystkie strony hehe ;) Mala szleju sie dzisiaj najadła chyba. cały dzien tak mi sie wierciła, ze aż sie zakrztusiłam herbatką hehe ;)
Mam wielka radoche jak tak kopie. Od godziny siedzi spokojnie, chyba w koncu wie kiedy dzieci ida spac, bo do tej pory dopiero zaczynała swoje harce, Teraz bardziej aktywna jest w dzien a wieczorem juz lenia łapie i czasami mnie szturnie w bok czy w zebro kopnie.

wiosenka z tym staraniem to tak jak u mnie. tez do konca ne wiedziałam czego tak naprawde chce. Niby cieszyłam sie jak lekarz powiedział, ze juz mozemy pracowac nad brzadcem, ale jakos modliłam sie zeby nie za szybko to nastapiło. Niby chciałam, ale nie chciałam. Jak robilam test modliłam sie zeby kjeszcze nie teraz, ale Michalinka najwyraźniej nie miała ochoty czekac ;) I zrobiła tak jak powedział mi Piotrek we śnie. A powiedział ze na swieta bede juz z nami Michasia :) tzn powiedział Michas, ale ja sobie tłumacze ze sie przesłyszałam ;)
Ja tak naprawde zaskoczyłam w pierwszym cyklu... Więc naprawde sie tego nie za bardzo spodziewałam...
Było to duzym zaskoczeniem, ale i ogromna radościa po chwili ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewek słodka jesteś ale teraz to ja sama się pogubiłam zawsze miałam co 28 dni a teraz to jakoś wszystko się pomieszało ale jakby co to pierwsze się dowiecie, a gdybym miałą taką możliwość to rodzinie bym powiedziała po 9m-cach, tyle że jak ukryć ciążę :wink:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hehe wiosenka moja kolezanka która mieszka w bloku na przeciwko moich rodziców, tak skutecznie ukrywała ciąze, ze jej matka sie dowiedziała jak ja bóle złapały. Nie była wcale jakas tam otyła, ale jak ja sie dowiedziałam, ze urodziła syna to mnie zamurowało bo kilka dni przed porodem siedziałysmy na ławce przed blokiem i gadałysmy co plaujemy na wakacje, Miałysmy wtedy po 18 lat hehe ;)
O ciązy wiedział tylko jej chłopak i nikt wiecej. Mało tego, w szafie miała torbe spakowana do szpitala ;)
Pamietam jak sie ubierala w dresy i bluzy z kapturem, ale wtedy taka moda była i nikogo to nie dzwiło ;) teraz ma juz dwoje, urodzia drugiego synka jakos przed rokiem, juz taki spory bak biegał ostatnio po podwórku ;) No bo Kamil to juz chłop do szkoły idzie ;)

Co do ciązy to kibicuję, wiem co czujesz ale trzymamy kciuki bo jak bedzie to zobaczysz jaki to szał tutaj bedzie ;)

Moja cora własnie skonczyła drzemac i w najlepsze postaniowła matke jeszcze przed snem skopac hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek
Dla rocznego Anioleczka Dominiczka,badz szczesliwy tam na gorze,baw sie z innymi aniolkami w niebie i fruwaj radosnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malgorko to ja też bym chciała umieć tak ukryć :lol: ale 3 rok z rzędu być w ciąży :hm:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiosna-jakbys teraz zaszla,to termin chyba by Ci wypadl na maj(znowu maj :cry: )moze glupio brzmi te stwierdzenie w tym wypadku,ale mowia ,ze do 3 razy sztuka :D
W zeszlym roku pracowal ze mna gosciu 26lat ma dziewczyne 24lata,maja juz 5 dzieci sami chlopcy a dziewczynke poronila,spotkalam go i zazartowalam jak tam kiedy nastepne,a on mi na to,ze ona znowu w ciazy,co rok prorok jak to mowia,on zadowolony ona tez,zyja z panstwowego,nie zabezpieczaja sie wcale,dziewczyna chuda jak szczypior i przezroczysta na twarzy,nie komentuje tego,dzieci sa fajne,ale sie dziewczyna wykonczy tymi porodami.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

meg nawet mnie sterasz z tymi terminami, bo mi z OM wypada na 11 grudnia dokładnie na ten sam dzien jak urodziłam Piotrusia... A od samego poczatku bardzo sie z tego faktu ucieszyłam...

wiosenka ja mysle ze teraz wszystko bedzie ok. Boże ile my musimy przejśc zeby cieszyć sie szczesciem które j=inne maja na wyciągniecie ręki...

Co do licznej rodziny, to ja mam kolege, który ma cztery córy i mówił ze tyle bedzie robił, az chłopaka zrobi i za pietym razem mu wyszło, mimo iz na USG cały czas wychodzila dziewczynka. Śmiał sie potem do mnie, ze zona w drodze na porodowke o tego siusiaka sie wymodlila hehe.

I przypomiała mi sie sytuacja jak dzwoniłam do mojego gina a on krzyknął tylko do słuchawki, ze oddzwoni bo ma porod trojaczków przez cc i własnie leci na salę.
Potem oddzwonił i sie pytam co sie tam urodziło a on mowi ze trzy dzieczynki, ja na to ze wspaniale, a on mowi, no moze i tak, ale trzeba było zobaczyć minę tatusia na te wiadomośc, ze ma trzy córy, bo w domu juz dwie są hehe. Był tak zawiedziony, ze chciałem isc do noworodków i mu zamienic jedna na chłopaka. Przez całą ciąze jak chodził na USG z zona to pytał sie z nadziją w głosie "a jest chociaż jeden chłopak?"

Idę do łózeczka
Zyczę kolorowych snów dziewczynki ;) A jutro samych pozytywnych myśli :)

SPOKOJNEJ NOCY

Ostatnio zmieniony wt sie 11, 2009 10:29 pm przez malgora83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze a ja z roku na rok grubsza , nawet tu mam pod górę :lol:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Margola-to fajnie z ta data porodu,mysle,ze to Twoj maly Piotrus z gory cos czaruje,najpierw Ci mowi we snie,ze bedzie mial rodzenstwo,imie wybiera a teraz ta data,badz spokojna wszystko bedzie dobrze Aniolek urwisek dobrze wie co robi,zobaczysz :D
A tu macie zagadke ile urodzila dzieci
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana ;)

meg
już oglądałam te zdjęcie, ale kurcze ie pamietam ile ona tam tych bobasów miała ;)
czworaczki??

Jak tam dzisiejsze samopoczucia??

Wiosenka ja też roku na rok coraz wiecej waże hehe ;) takze spokojnie ;)

Kika melduj sie kskarbie ;)

Ewek witam Ciebie :***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja tez witam serdecznie :D ...dzis trochu humorek lepszy, chociaz cały dzien chodze jakas zamulona...hehe
Wiosenko coś mi się wydaje ze zamiast podac nam date @, niedługo przeczytamy o przypuszczalnej dacie Twojego porodu :D :D
naprawde z całego serducha własnie tego Tobie życzę :wink:
malgorko dziękuje za wczorajsze słowa otuchy, wogóle wam dziewczyny dziękuję ,że byłyscie ze mną :cmo:
Meg wczesniej nie napisałam Ci tego ale cieszę się ze z nami jestes...pisz kochana .pisz, pisz ,pisz!!!!!!!!!! :wink:
Kikula a ty gdzie się podziewasz...? :?: dawaj no tu dupę...będzie lańsko :bum: :sese:

A LASKA NA ZDJĘCIU? HMMM...NIE MAM :shock: ZIELONEGO POJĘCIA...
ale jakbym miała strzelać, to myślę ,że to 5-cioraczki :D
a u mnie słonko wyszło... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek
To macie odpowiedz,niezla gromadka,no i jeszcze jak ta kobieta zeszczuplala :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

przyznam się że wzruszjący widok, ale ja byłabym szczęściwa tuląc jednego szkraba ( mąż marzy o dwójce :shock: )

pozdrawiam :D

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Obrazek
A tu te same bomble jak mialy chyba pol roku,kurcze cala sofe zajmuja :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]