Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:40 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1446, 1447, 1448, 1449, 1450, 1451, 1452 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

looczek wyobrazam sobie jak ci sie buzia smiala ze zielonego swiatelka ,chyba kazda z nas by sie cieszyla,no ale trzeba chyba sluchac swojego lekarza..

[*] 11 tc-14.08

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

loczek to super ze masz zielone swiatelko.... owocnych staran :im: :ok:

Anja
co tamu ciebie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

WITAM KOBIETY
COŚ TU DZISIAJ CICHUTKO

looczekDZIĘKI KOCHANA ZOBACZYSZ TY TEŻ SIE DOCZEKAŚZ TAKIEJ MAŁEJ KSIEŻNICZKI LUB KSIECIA NAJWĄZNIEJSZE ŻE JUŻ MOZESZ A CZAS SZYBCIUTKO LECI

JA MAM CORAZ GORZEJ Z WSTAWANIEM KURCZE MYSMY LUBIELI SOBIE POSPAĆ A TU TRZEBA WSTAWAĆ I JESZCZE JUTRO ODRABIAJA I TEŻ TRZEBA WSTAĆ WCZESNIE A POŹNIEJ BASEN ,POŹNIEJ NOWI GOSCIE CO NIE ZDAŻYLI PRZYJŚC W ŚRODE I W NIEDZIELE TO CHYBA POSPIMY CAŁY DZIEN

A JEZELI CHODZI O LEKARZA TO NIESTETY ONI NIGDY NIE BEDĄ ZGODNI BO NIKT NIE MA WPŁYWU TAK DO KOŃCA CO SIĘ DZIEJE I ZAWSZE BĘDA SIE ASEKUROWAC PRZED RÓŻNYMI RZECZAMI A MY BĘDZIEMY ZAWSZE BIĆ SIĘ Z MYSLAMI CO ZROBIĆ ,KOGO SŁUCHAĆ I JAKĄ DECYZJĘ PODJAĆ

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ
http://wojtusderlaga.pamietajmy.com.pl/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam jestem już :sss: ten tydzień jakiś zamotany i zabiegany mam... w poniedziałek ja miałam urodziny a w sobotę ma mój mąż ale robimy razem jutro właśnie... wczoraj pieczenie do firmy męża a dzisiaj znowu mnie to czeka ehhhh... porządki już zrobiłam bo jutro nie będzie czasu. N jutro tylko gotowanie mi zostanie :roll:

KAKUNIA no właśnie dltego mam takiiiiii mętlik w głowie... mój lekarz powiedział mi nie że muszę czekać tylko on proponuje czekać więc chyba faktycznie to tylko zabezpieczenia na wypadek gdyby sytuacja miał się powtórzyć

Dziewczyny macie śliczne córeczki :D

Obrazek

Aniołek 16.08.08 [*] (9tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justi111WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I OCZYWISCIE MALENKIEJ FASOLECZKI KTÓRA WYROŚNIE NA PIĘKNA PANNICE LUB PRZYSTOJNEGO FACETA A NAWET DWÓCH LUB TRZECH FASOLEK I OCZYWISCIE WIELE UŚMIECHU I JAK NAJMNIEJ SMUTASKOW

JEZELI CHODZI O TO TO JUŻ NIC SIE NIE ZDAŻY I NAWET NIE WOLNO TAK MYSLEĆ BO BYSMY ZESWIROWAŁY I DZIECI BY SIĘ PRZESTAŁY RODZIĆ WIEC TERAZ TYLKO "WIARA CZYNI CUDA " WIEC TRZEBA BARDZO MOCNO WIERZYC I CZEKAC NA PIEKNE DWIE KRESECZKI

WIDZISZ WŁASNIE NA DRUGIM WATECZKU MAMY KOLEŻANKE KTORA CZEKAŁA 3 MIESIĄCE I JUŻ MOŻE I STARANKA BYLY W TOKU I NIC Z TEGO DOSTAŁA @ WIEC JUŻ NATURA SAMA ZADECYDOWALA ,DLATEGO JA WIERZĘ ZE NIE TRZEBA CZEKAC BO I TAK MOŻE GUZIK WYJŚĆ PZREZ TE MIESIACE WIĘC TAK JAK BY LEKARZ MI KAZAŁ CZEKAC ...TAKIE POGMATWANE A MI SZKODA KAŻDEGO MIESIĄCA BO NIEDŁUGO TO WNUKÓW SIĘ DOCZEKAM A JA MARZE O MALUSZKU HEEHEHEH :lol:

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

justi przylaczam sie do zyczen kakuni... wszystkiego naj naj naj i przede wszystkim zdrowego maluszka... :hbd: :hbd: :hbd: :bal: :bal: :bal: :gift: :gift: :gift:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuję wam bardzo :sss: :sss: :sss:
Widzicie wszyscy którzy wiedzieli o ciąży i znajomi i rodzina jak mi w poniedziałek sładali życzenia to życzyli wszystkiego najlepszego itd ale nikt mi nie życzył Fasolki ja im mówię, życzcie mi tylko jednego... żeby nastęny dzidzia rósł przez 9 miesiecy i zdrowo przyszedł na świat... a oni do mnie nie chciałem/ am tego mówić. Musiałam każdemu tłumaczyć, że tylko tych życzeń mi trzeba i przeciez to jest żaden temat tabu :roll:

Obrazek

Aniołek 16.08.08 [*] (9tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

TAK justi111 ALE WSZYSCY SIĘ BOJĄ BO NIE WIEDZA JAK O TYM ROZMAWIAC I DLATEGO MY TU SIE NAJLEPIEJ ROZUMIEMY I NIESTETY TO ALBO MUSISZ WALNAC ŻE CHCESZ O TYM ROZMAWIAC I SIE NIE BOISZ I NIE URAZĄ CIE SŁOWAMI I MAJĄ SIE NIE BAC ALBO PO PROSTU ICH ZROZUMIEĆ

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Dzień dobry :)

justi ja Ci życzę przede wszystkim fasolki! Zdrowej i silnej :)

[*] [*] [*] [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tak jak pisze kakunia ludzie boja sie poruszac takie tematy, bo nie wiedza jak do tego podejsc, boja sie ze ktos moze nie chce rozmawiac bo to go zbytnio boli... wiesz sa rozni ludzie, sa kobiety ktore wola zapomniec bo dla nich to taka slabosc i strata jest tematem tabu, wiecej jest jednak kobiet ktore chca rozmawiac bo dla nich maluszek byl ich dzieckiem od samego poczatku, od 2 kresek i chca o nim pamietac...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DZIEWCZYNY MOJA CORCIA STRASZNIE SIE ROZCHOROWALA WŁASNIE SPI BIEDNA KASZLE I JUTRO NICI ZE SZKOŁY I BASENU I TYLKO LEKARZ NAM POZOSTAJE KURCZE JAKA JESTEM ZŁA ..TAK MI JEJ ŻAL TAK BIEDNA PRZEZYWA ZE NIE PÓJDZIE DO SZKOŁY

A JA BARDZO LUBIE ROZMAWIAC O MOICH ANIOŁKACH TYM BARDZIEJ ZE WOJTUSIA WIDZIAŁAM JAKI BYL MALENKI JAK SOBIE SPAŁ :( MOJE SERDUSZKO JEST MI SMUTNO ALE LUBIE GO WSPOMINAC POCIESZAJĄC SIE ŻE ANIOŁKI SA JUZ W NIEBIE I JEST IM DOBRZE ...TYLKO TYLE MOGĘ :( :( :( :(

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jesli niebo wogole istnieje :roll: a co do corci niech szybko zdrowieje... no coz jesien sie zaczela no i chorobska wszedzie :roll: dziewczyny z PL pisal, ze duzo dzieciaczkow chorych... biedactwa... mojej naszczescie po kuleczkach juz przeszlo...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marti_ka pisze:
jesli niebo wogole istnieje :roll: a co do corci niech szybko zdrowieje... no coz jesien sie zaczela no i chorobska wszedzie :roll: dziewczyny z PL pisal, ze duzo dzieciaczkow chorych... biedactwa... mojej naszczescie po kuleczkach juz przeszlo...

marti-ka wiem ze nie wiadomo ale chyba łatwiej sie żyje wierząc .ja jak ci już kiedys pisałam tez mam bardzo wielkie problemy z tym ale mam silną wiarę i pomoc mojego wojtka ktory wierzy i stara się aby mi też było latwiej ciągle powtarzając że ponoć "błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli"...

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

przepraszam kakuniu... juz nie bede...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marti_ka pisze:
przepraszam kakuniu... juz nie bede...

cos ty nie przepraszaj mnie bo ja sie bardzo ciesze ze mozemy szczerze rozmawiac i bardzo cie podziwaim że mozesz tak odważnie to napisac(juz chyba ci to pisałam) bo ja tez czulam złosc do boga na boga i straszne zwątpienie ale bałam sie głosno o tym powiedzieć że stanie sie jeszcze cos gorszego ale wiem że dużo dziewczyn w tych momentach watpi i tez ma takie odczucia jak ja tez przychodzi złosc obraza a jeszcze jak ktośc juz wczesniej sie boryka z wiarą (tak jak ja )to jest mu jeszcze ciezej bo w takich momentach całkowicie wszystko umiera

mysle ze zrozumialas bo tak szybko to napisalam i troszke namieszalam

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

A ja wam powiem szczerze i bez owijania że wątpię w istnienie Boga.

[*] [*] [*] [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nyana pisze:
A ja wam powiem szczerze i bez owijania że wątpię w istnienie Boga.

no właśnie o tym piszemy :( :D :( :D

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Wiem, ale ja tak czytam i nic nie rozumiem ...
Mam dzisiaj kiepski dzień i nie czaję co się dzieje wokół mnie.
Wybacz...

[*] [*] [*] [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nyana wybaczam :oops: :roll:

a zawsze watpilaś czy teraz dopiero????po starcie swoich aniołków ???

kurcze ciężko jest naprawdę z tą wiarą

02.06.00 ANIOŁEK
08.08.08 WOJTUŚ

Ostatnio zmieniony pt wrz 19, 2008 7:53 pm przez KAKUNIA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nyana bo kakunia wie co pisalam na lutowkach... ty raczej tej wypowiedzi nie kojarzysz... dlatego sie gubisz...ja moge powiedziec, ze watpie i nie od straty, tylko juz wczesniej, pracowalam w DD i niestety, ale nie potrafie zrozumiec, dlaczego tak karze niewinne dzieci, czemu nei trafily od razu do kobiet ktore ich pragna.. :roll: moglabym pisac i pisac... ale wiem, ze moge tylko robic zamet, niektore wierza w plany Boga, w cel, jakis sens tego ze zabral im dziecko... dla mnie to zaprzeczenie jego dobroci, wspanialosci itp moze kiedys znow uwierze... ale teraz nie umiem...

Ostatnio zmieniony pt wrz 19, 2008 7:56 pm przez marti-ka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1446, 1447, 1448, 1449, 1450, 1451, 1452 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]