Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:11 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 372  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#
Awatar użytkownika

aniu ja mam jeszcze szampana moze sobie chlapsne :lol: i te dwa piwa co juz stoja i stoja :roll: :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jaka cisza panuje,ja właśnie wypiłam sobie 2 piwka i szperam coś w necie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny, bo sie posikam ze śmiechu przez Was. Normalnie widzę, ze na trzeźwo to tu nikt nie przychodzi :lol: :lol: Jesteście niemożliwe!! lagunka Ty nie mieszaj, bo się źle skończy! :wink: :lol:

lagunka, ale masz nastrojowy suwaczek - przypomnia o moim ulubionym Święcie (chyba nie tylko moim :) )!

Aneczka, ja jakiś czas temu też przekładałam wizytę u gina, bo przyszła @. A do gina sie zapisałam, bo sie niepokoiłam, że tak długo nie przychodzi :D (pierwsza po zabiegu). No i przyszła, ale wizytę i tak odbyłam (tzn. w przełożonym terminie)i jestem z niej b. zadowolona, bo dużo wyjśniła.
A jak się bawiły wczoraj "Helmuty"? :wink: :lol: Bo wy chyba świetnie - i tak trzymać!

Natalia, normalnie demonie jeden! Co dopiero się będzie działo, jak zrobisz czerwone pazurki?! Najlepiej... u stóp :twisted:

Ja też chcę na kebaba!! Uwielbiam!!! Ale ja z jeszcze innej strony świata - obecnie od paru m-cy z Legnicy, gdzie mnie mąż przywlókł prawie za Włosy, bo się broniłam ostro :lol: (ale duchem wciąż mój ukochany Wrocław...)
Już nie wiem czy mam dalej do Natalki czy do Hani??? :roll: Najbliżej to mam do granicy Niemieckiej z tego wszystkiego :)

A Łucja Ty skąd nadajesz? Nie ma to jak piwko przed kompem (i papieros - bardzo niezdrowo!!! :wink: )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

skąd wiedziałaś,że palę :?: tak niezdrowo,ale piwko to tylko w weekend,od poniedziałku do piątku to trzeźwa jestem
ja nadaje z miejscowości konin wielkopolskie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

damalko we wroclawiu to ja mam rodzinke...moje kuzynki....hehehhe takze tez troszke znam to miasto....

ale naprawde...bez jaj my tu wiecznie na bani heheheh no to ja az sie glupio czuje....od kilku dni trzezwa chodze....hhehhehe lagunka dolaczylas widze do AA....spodobalo sie panience...co?????hohiihihihihih

damalko---padniesz...ale dalej nie zrobilam tych pazurkow....heheheh nie moge sie zabrac....to ze 3godz mi zajmuje i umieram zawsze jak mam robic..juz z 2tyg.zwlekam i chodze z takimi brzydalami....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzień dobry kobiety... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam Lucjo...i witam pozostale dziewczynki!!!!!! prosze ladnie wstawac!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej
keidy przychodzi pierwsza @po porodzie ja urodzilam w 26 tygodniu 6 tygodniu temu moj synek zyl tylko 9 dni :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć beti30, bardzo mi przykro :cry: Niestety nie wiem nic o pierwszej @ po porodzie, bo nigdy nie rodziłam...

Łucja
, tak sobie pomyślałam, bo pamiętam jak uwielbiałam popalać przy piwku, wiec mi się skojarzyło.

Natalka, ja nawet wstydzę się mówić o stanie moich paznokci i skórek. Chyba się zmobilizuję w końcu. Dochodzą do siebie po tipsach i jeszcze pokutują na nich resztki żelu, błeeeee :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

beti--strasznie mi przykro,tez nie mialam porodu, ale to chyba indywidualna sprawa,wiec musisz cierpliwie poczekac..

damalka....no ja tez sobie nakladam zel, i teraz zdjelam chyba niecaly miesiac temu, ladnie mi doszly do siebie paznokcie, ale doszlam do wniosku ze moje paluszki malo atrakcyjnie wygladaja bez...i musze sie zmobilizowac do zrobienia....potrzebuje troche mobilizacji z waszej strony heehhehe

damalko wszystkie dziewczyny juz powklejalay swoje zdjecia a ty co?????? do roboty!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Natalka, rób te pazury i nie marudź!!! ładnie wyglądają z żelem, tylko mnie wkurzało, ze za każdym razem jak mi odprysnął musiałam lecieć na poprawkę. Fakt, że koleżanka mi robiła za darmo, ale i tak mnie to wkurzało. Rób paznokcie narób mi wstydu, zebym się też zabrała!!

Zdjęcie? Nie mam nic ciekawego. W ogóle ostatnio mam kryzys i stwierdzam, że nie mam ani 1 fotki, która mi się podoba. :? Może się przełamię i coś wkleję...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

damalka wklejaj i nie marudz!!!!!!!!! heheheh a ile ty masz lat w ogole? ze sie tak bezczelnie zapytam??
ja jak robie pazurki to w sumie mi nie odpryskuje...ale to ta wygoda ze w domu mam wszystko do zrobienia i w kazdej chwili moge poprawic...gorzej jak od nowa trzeba robic..........buuuuuuuuuuuuuu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Kochane, stęskniłam się za Wami!
Wczoraj wieczorem nie miałam już jak tu zajrzeć bo wracaliśmy od teściów, a potem oglądaliśmy nasze ulubione "Gotowe na wszystko".

Tak mi się jeszcze przypomniało co do łóżkowych występów... Dostałam na wieczór panieński strój pokojówki. Jak go założyłam pierwszy raz to mój miauż oszał... :lol: A na drugi dzień przychodzi i mówi "Wiesz, muszę Ci się doczegoś przyznać... Zdradziłem Cię z pokojówką..."

A tak w ogóle to nieźle jesteśmy porozrzucane po Polsce.

Natalko
, ja chcę kebaba na śniadanie!

Aneczko, ja z @ chyba będę miała tak samo... Z rozpędu umówiłam się do ginki na za tydzień, na środę, a to mój 29 dzień... Kurka, może mi się spóźni... Bo moja pani doktor przyjmuje tylko we środy. Ale z moim zapaleniem chyba lepiej. Wzięłam grzecznie proszeczki i jak narazie czuję dużą różnicę! :D Zastanawiam się czy robić we środę progesteron i prolaktynę (22 dc), czy już mi się uregulowały hormony czy jeszcze poczekać?
Kurka, wszystko przemawia u mnie za niedomogą ciałka żółtego. Chyba mam mało progesteronu, teraz po owu nie bolą mnie piersi, a parę miesięcy temu bolały.

Damalko
, fotkę!!!

Natalko
, Damalka ma 27 lat. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No w kobiecym gronie mogę się przyznać, że mam całe 27 - urodzona 1980 r. :D
Czyli masz te lampy, żele i te wszystkie inne gówienka? To duża wygoda. Ja jednak jestem za mało cierpliwa i po pół godzina bym to rzuciła w pieruny. :evil:
Zara wkleje jakieś ślubne - moze być??? Tutaj wkleić mogę? Bo nie chce mi się na jakieś galerie wchodzić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Możesz, Matka Założycielka pozwala. :wink:

Damalko
, a z jakiego jesteś miesiąca? Bo ja z kwietnia. 1980r.

Ostatnio zmieniony pn lis 19, 2007 10:00 am przez tu hania, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dawaj dawaj.......damalko...jestes w wieku mojego braciszka....:))))))

haniu lada moment powinien byc u ciebie wozak z kebabem.....mam mala prosbe....powiedz czemu chcesz robic te badania,wyjasnij o co chodzi z tym cialkiem zoltym... i w ogole o co come on

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Niedomoga jest wtedy jak ciałko przy ciąży produkuje za mało progesteronu, do podtrzymania ciąży. moja ginka ppodejrzewa, że to to. Świadczy o tym plamienie przed @, wczesna utrata ciąż i rozwój śluzówki macicy na innym etapie niż dzień cyklu. A teraz to chcę zbadać. Tyklo nie wiem czy już. Ale chyba zbadam. To badanie robi się 20-22 dc.

Pyyszny kebabik! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ludzie, jakie to niecierpliwe roczniki z Was. Już wgrywam na serwer!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ładniutka Damalka! I bardzo sympatyczna. :D
Tak myślałam, że jesteś brunetką.

Ja spadam do pracy. Będę wieczorkiem. Miłego dnia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurczwe haniu ja tez czesto plamie w czasie cyklow...........hmmmmmmmmm moze mam podobnie....ciekawe czy mi to lekarz badal, ja pamietam ze ja mialam jakies badania ktore powtarzalam 3razy we czasie cyklu i to w konkretnych dniach trzeba bylo......czy to o te badania chodzi.....

ja jestem lipiec 85...gowniara.....

damalko---i masz klapsa...taka sliczna dziewczyna i nam sie ujawnic nie chciala....rewelacja...same laski u nas na odkladaczkach!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 372  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]