Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 682 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Coraz wiecej staraczek super. Życzę powodzenia :P wielkimi krokami zblizamy sie do tego wydarzenia :)

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

contrapunctus mam późniejszą ciąże, bo jak byłam 4 lutego na usg i nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży to na usg lekarz mi nic też nie zobaczył...a dwa tygodnie póżniej było dopiero widać małe jajeczko ( ok 2-3 tc)
Jadę do lekarza...
ale do innego...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I dobrze-jedź szybko i później się odezwij

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

i dobrze ze jedziesz do innego lekarza.USG dopochwowe nie tylko w szpitalach jest..Ja bylam w zwyklej przychodni na takim usg. 3mam za ciebie mocno kciukasy!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: :(:(:(:(:(

Hej dziewczyny, widze ze jestescie zajete sprawa arielki > mam nadzieje arielka ze ci sie uda:) mnie niestety sie nie udalo, dzisiaj u lekarza uslyszalam wyrok, nie ma sladu pecherzyka:( doszlo do samoistnego poronienia (5-6tc). strasznie mi ciezko pisac o tym, ale napisze wam jakie dostalam zalecenia. Odstawic dufaston, po kilku dniach powinno sie pojawic krwawienie, jesli sie pojawi to po tygodniu zrobic test ciazowy, jesli wyjdzie ujemny to znaczy ze nie bede miec czyszczonej macicy, ze sama sie oczyscila, jesli dodatni to zle, bede musiala sie z lekarzem zastanowic co dalej:( dostalam jakis antybiotyk od dzisiaj. :( smutno mi strasznie:( ale mam nadal nadzieje, ze kiedys mi sie uda. rozmawialam z mezem na ten temat dlugo i postanowilismy na razie nie probowac, za duzo nas to kosztuje:( (wiem to brzmi strasznie). Ale mam nadzieje ze przyjdzie czas kiedy bedziemy gotowi na kolejna probe:( nie wiem czy robic jakies badania? czy jest sens, lekarz nic nie zlecil, a jesli jest to jakie????
arielko trzymam kciuki za Ciebie.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewep przykro mi. Nie załamuj się jednak i nie poddawaj. To wasza decyzja ale jeśli nie bedzie konieczności zabiegu to możesz się starać od razu. Po pierwszym poronieniu niestety nie robi się badań. Możesz na własną rękę zrobić posiew antyfosfolipidowy, toxo, cytomegalię, chlamydie....tak na wszelki wypadek zeby mieć spokój.... Trzymaj się kochana!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewep ja tak strasznie trzymałam za was kciuki......Boże nie moge w to uwierzyć.... :cry: Tak strasznie mi przykro.......nawet nie wiem co napisać.

Czekam teraz ciepliwie na wieści od Arielki, ale więcej chyba nie zniosę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

karlik to nie jest moje pierwsze poronienie,ale drugie, robilam to wszystko oprocz tego posiewu. w jakim celu sie to robi? co to w ogole jest? wiem ze moge sie starac od razu ale nie jestem na to gotowa, musze, zapomniec..nie wiem:(
ptysioczku dziekuje za trzymanie kciukow, mialam nadzieje do samego konca, jednak mnie zawiodla:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jej przepraszam...nie wiedziałam :( Ten posiew to gin mi tłumaczył że się robi żeby wykryć czy nie ma zaburzeń i problemów z rozwijaniem się maleństwa w pierwszych dniach...nie wiem dokładnie ale wydaje mi się że skoro u ciebie była to wczesna ciąża to warto to zrobić.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewep bardzo mi przykro :(:(:(:(:(:(:(:( jejku czemu dziś tyle złych wiadomości :cry: :cry: :cry: :cry:
arielko odezwij sie jak tylko wrócisz ......

Aniołek Michałek (*) 23.12.2007 (6tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

strasznie dużo złych wiadomości... :(

nie wiem, czy juzpisałam, ale moja siostra tez poroniła, jakieś 10 dni temu... nie wiem, co się dzieje :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o Boziu :(:(:( dlaczego.......... :cry: :cry: contrapunctus tak mi przykro :(:(:(:(:( ....... pewnie jej strasznie ciężko......... musisz ją wspierac w tych trudnych chwilach.........

a jak juz złe wieści to też wam coś powiem.... dziś mój mąż był u swojej mamy i rozmawiali...... i ona była jakas taka smutna cały czas..... i w koncu powiedziała ze Radka siostra jest chora...... ma coś na macicy........ podejrzewają ze to rak szyjki macicy........ ale to nie jest jeszcze potwierdzone ( i mam nadzieje ze sie nie potwierdzi).... my z jego siostrą nie przepadamy za bardzo za sobą.... bo mamy jakies tam konflikty rodzinne.... ale ona ma dopiero 20 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jestem w szoku....... modlę sie do Boga żeby ta diagnoza sie nie sprawdziła i zeby to było coś niegroźnego ........ bo mimo iż jej nie cierpię nie chce żeby coś jej sie stało......... pozatym mama mojego męża to bardzo przeżywa........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jezusiu same złe wieści. Madziu przykro mi....Contrapunctus (*) dla twojej siostrzyczki...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czytam i wierzyć mi sie nie chce. Jakiś felerny dzień był wczoraj.
Ewep przykro mi strasznie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czy ktoś wie co z Arielką ?? Boże jestem dziś załamana nawałem złych wiadomości......

ewep kochana jak sie czujesz.... ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki znów jest chyba to samo...
Byłam u innego lekarza niż mój i on mi wyliczył że to jest już ok. 7 tydzień a zarodka nie ma ( nie wiem jakim cudem jak trzy tygodnie nic wogóle jeszcze nie było widać na usg ) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nie mam już siły....
Kazał mi zrobić badanie bhcg i po paru dniach powtórzyć wtedy sprawdzi czy poziom jego rośnie....
Boshhhh....trzeci raz to samo :cry: :cry: :cry: :cry:
Co ja takiego zrobiłam, że nie mogę mieć dzidzi.......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Arielko, bardzo mi przykro. Bardzo. Taki zły dzień dzisiaj :( Trzymaj się Skarbie dzielnie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Arielko :cry: :cry: :cry: :cry: ..... ale nie poddawaj sie..... jeszcze nie wszystko stracone ........... zrób betę i powtórz badanie za 48 godzin..... trzymam kciuki za twoją fasoleczkę ..

Boże gdzie jesteś.... nie widzisz co sie tu dzieje...... czemu nas zostawiłeś ???????????? nie rób tego !!!!!!!!!!! proszę......

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Arielko, ewep musicie sie trzymac, ja wiem, że to bardzo boli i niewiem co ja bym zrobiła, gdyby spotkało mnie to drugi raz. Nie wiem nawet co Wam napisac, bo nie znajduje słów....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bosh...ja już nie mam siły...
Dlaczego mnie to spotyka....
Dlaczego to nas spotyka....
Trzeci raz to samo...
Nie wiem czy odważe się jeszcze raz spróbować... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 682 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 35  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]