Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:40 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1223, 1224, 1225, 1226, 1227, 1228, 1229 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

juz przedwczoraj...mnie wkurzyl bo mnie oklamal, a wczoraj olozyl oliwy o ognia, wracalam z olszt... wkurzona na niego ale chcialam zazwonic...on nie odbieral....wrcoil do domu przed 1 w nocy bo byl u kolegi...pijany...wczesniej poszli sobie na basen....

nie chodzi mi o to ze sie tak zachowal ale o to ze mi o tym nie powiedzial...ponadto....dla mnie nie ma w ogole czasu ale dla kolegi zawsze znajdzie...tym bardziej umawialismy sie ze nie chce zeby wracal w nocy do domu..w ogole stal sie jakis obojetny.....i.....znowu rycze....sorrki
to pewnie dla was bzdura...ale ja czuje sie podle

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ASIENKA NIE MARTW SIE BEDZIE DOBRZE TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI .NATALIA KUP NAWET MAJTECZKI TO PORAWI HUMOR :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

asienka kochanie idz jeszcze na jedna bete zrobia ci w kilka godzin..... napewno sie pomylili .......a wogole to sie witam......natalko glowa do gory chlop to chlop prosta jednostka....... :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 10:39 am przez lagunka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzwoniłam do laba, maja powtórzyć badanie z tej samej krwi jeszcze raz.
I przede wszystkim do gina dzwoniłam. On jest kochany. Powiedział że nei ma takiej możliwośći żeby beta spadła prawie do zera z 400 w ciągu dwóch dni. Idę do niego na 15.30 i czekam na tel z labolatorium. Zadzwonią za godzinę.
Ale ja od zmysłów odchodzę ... zabiję ich, przysięgam że zabiję jak się pomylili choć trochę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

asienko trzymam kciuki kochana :-{: faktycznie jak sie pomylili to powinnas wpasc i zrobic wojne :evil: ja ci powiem ze sie w laboratorium pomylili jak moja siostra odbierala wyniki wyszlo za duzo bialka chyba a to nie odbrze... zrobili jeszcze raz i bylo oki...maja tam taki burdel ze hey :roll: :? u ciebie napewno tez to zwykla pomylka :?

asienko a moze oni dodali przecinek a nie powinnizamiast 5,56 jest 556 :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 10:44 am przez lagunka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

NATALIA TEN TWOJ FACET JAKIS NIEODPOWIEDZIALY KOLEDZY WAZNIEJSI CZEMU JESZCZE Z TEGO NIEWYROSL . JA SZCZERZE PIJANSTWA NIE CIERPIE URAZ PO PIERWSZYM MEZU I JA NA TWIM MIEJSCU ZAGROZILABYM ZE ODEJDE. ZAGROZILA :!: ZOBACZYMY JAK ZAREAGUJE CO ZROBI I POWAZNIE Z NIM POROZMAWIA NA TEN TEMAT MOZE GO COS TRAPI.FACECI NA STRES REAGUJA PICIEM POROZMAWIAJ Z NIMBARDZO POWAZNIE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

asienko--zobaczysz ze sie wszystko wyjasni....czekamy na telefon

lagunko, misiu...dziekuje...ale szlag mnie trafia!!!!! wiecznie ttylko przesiaduje z tym kolega, jak slysze jego imie to krew mnie zalewa!!!!!!!!!! wczoraj w nocy w tych nerwach zadzwonilam do tego kolegi i powiedzialaam mu co o nim i tym wszystkim mysle...poklocilismy sie....takze on jak i moj slawek maja wspolny temat do rozmow...pewnie go podburza....bo teraz jest oczywiscie z nim.................

misiula...on rzekomo swietowal imieniny kolegi.....daj spokoj...wydaje mi sie ze jak mu zagroze ze odejde to bedzie caly w skowronkch ze nie bedzie mu juz nikt gderal nad uchem...jest nieodpowiedzialny przez tych kolegow....bo ma o wiele od siebie mlodszych znajomych/...

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 10:47 am przez naataalia, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

556 to też by było za mało :-( tylko 40% w 48h. Ale wyraźnie jest przecinek na wynikach: 5,56 mIU/ml.
Chyba zwariuję. :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Natalia facet to tylko facet głowa do góry Kochana

Asieńka to napewno pomyłka trzymaj się i daj znać jakie wieści

Beatko witaj
Minetko jak samopoczucie dzisiaj

Obrazek

Aniołek 13.09.2007r./10tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

ja wiem ze ciezko jest niepanikowac ..napij sie moze meliski albo wez cos na uspokojenie bo zwarjujesz przez ta godzine......kochanie nie plakusiaj......czekamy az mi sie smutno zrobilo :(

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

NATALIA TO POWIEDZ MU OSTRO ZE JAK MU NIEODPOWIADA TO NIECH IDZIE ZYC Z KOLEGA INIECH Z NIM SPI I ZYCIE SPEDZI .MOJ BYLY TEZ MIAL TAKIEGO KUMPLA POTRAFIL NAWET PRZY NIM MOWIC TAKIE ZECZY ZE MNIE BYLO WSTYD JAKIS NIEDOJRZALY JAK NA TE 37L .JESTES MLODA ZNAJDZIESZ KOGOS ODPOWIEDZIASLNEGO KTO BEDZIE Z TOBA SPEDZXAL WIECZORY A NIE Z KOLEGA POROZMAWIAJ Z NIMO TYM JAK NIC NIE DA POWIEDZ ZE ODEJDZIESZ

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

masz racje misiula...choc powiem ci ze takich rozmow to juz przeprowadzalam tysiace.....jestem chyba za slaba i z wygody przymykam oko....ale musze cos z tym zrobic bo oszaleje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki. Mam "swój" wątek, ale Was cały czas czytam.

Asiu, trzymam kciuki tak mocno, mocno... Kochana, jestem z Tobą myślami. Acha, mi przyszło coś do głowy. Miałaś wyską betę, która mogła wskazywać na bliźniaki (tak, tak!). Czasem jest tak, że jeden z bliźniaków niestety obumiera i wtedy beta gwałtownie spada. Nie ma to zwykle wpływy na drugie dziecko.
Tak wyczytałam w necie jak szukałam informacji dla siebie (mi beta rosła, ale wolno). Może to to?... :roll:
Albo zwykła pomyłka.

Natalko, nie znam Was, ale skoro tak się kłócicie to może warto się zastanowić czy na pewno jest sens tak się szarpać. Przepraszam, nie odbierz tego tak, że namawiam do rozstania. Ale wiesz, on jest "po przejściach", jeden związek mu padł, ten też zaczyna psuć... Młodziutka jesteś, może pozastanawiajcie się wspólnie jak to dalej ma być?... Bo po "teraz" będzie długie "potem", kiedy Wasze emocje osłabną (zakochanie) i wtedy może być ciężko.
Sorki, że tak "kraczę", ale piszę co myślę.
A tak w ogóle to odzywaj mi się na "odkladaczkach"! Bo jak nie to... :wink:

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:09 am przez tu hania, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

POWIEM CI SZCZERZE NIEREAGUJE TO ODEJDZ DAJ SOBIE Z D*** SPOKUJ JESTES MLODZIUTKA ZNAJDZIESZ SOBIE KOGOS MLODSZEGO KTO BEDZIE ODPOWIEDZIALNIEJSZY JA WIEM ZE CI CIEZKO PODJAC TAKA DECYZJE BO ZNIM MIESZKASZ I MACIE TROCHE WSPOLNYCH SPRAW I WIELE INNYCH RZECZY ALE ON SIE NIEZMIENI .DAJ SOBIE SPOKOJ Z NIM I ODEJDZ ON SIE NIEZMIENI JA TO SAMO PRZESZLAM TYLKO MOJ MNIE BIL I ZDRADZAL I NIECHCIAL MNIE I DZIECI WOLAL KOLEGOW STAREGO D*** JUZ NIEZMIENISZ JAKIS NIEREFORMOWALNY NIE BOJ SIE ODEJSC TYO NIE JEST TAKIE TRUDNE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalko ten facet nie jest ciebie wart przykro mi ze to brutalne słowa ale po tym co przeszłas ostatnio zachowuje sie jak samolub z takim facetem nie bedziesz szczesliwa kasa to nie wszystko trzeba miec jeszcze uczucia jestes piekna dziewczyna i do tego mądra wiec dziwie ci sie ze nadal z nim jestes jesli sie to zdarzyło po raz kolejny zdarzac sie bedzie dalej takie sa realia podejmij decyzje dziewczyno póki nie jest za pózno jestes młodziutka jeszcze kawał zycia przed tobą trzymam kciuki i nie płacz to ty jestes górą pamietaj!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiula 79 pisze:
Natalia facet to tylko facet głowa do góry Kochana

Asieńka to napewno pomyłka trzymaj się i daj znać jakie wieści

Beatko witaj
Minetko jak samopoczucie dzisiaj

Kasiula witaj, no ja sobie leże i już nie wiem jaką pozycję przyjąć i co robić, bo nic mi sie nie chce... Troszką czuję dziś brzuch, ale to nie do końca ból tylko czuję że jest.. śmieję się do mężula że brzdąc się rozpycha. No ale najważniejsze że juz tak nie brudze

Natalko przyłączam się do tego co napisały dziewczyny, jesteś dla niego za dobra, a on jest -delikatnie mówiąc- głupi że nie docenia takiego skarbu jakim TY jesteś :!: :!:

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:09 am przez Mienta, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny beta 1116 mIU/ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadzwoniła baba z labolatorium, przeprosiła, ja krzyczałam, mówiłam że nie wie ta baba chyba co ja czuję. Powiedziała że w ramach rekompensaty mogą mi robić betę do końca ciąży za darmo. Mam to w dupie. Przysięgam że założę im sprawę w sądzie o straty moralne. Poziom adrenaliny w moim organiźmie w ciągu tej godziny sięgnął zenitu. Jeśli to odbiło się na dzieciątku to zabiję ich!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jestescie dziewczynki kochane...brutalne ale kochane....zgadzam sie z wami...i od dluzszego czasu juz o tym mysle....beti---zeby te pieniadze jeszcze byly...jestem od jakiegos najnormalniej w swiecei nieszczesliwa....musze to wszystko przemyslec i podjac jakies kroki....potrzebuje takich szczerych slow od was....kocham go..ale .....no wlasnie....

ASIENKO CUDO!!!!!!!!!! JAK TO TLUMACZYLY TE BABY????????????CHOCIAZ JEDEN OPTYMISTYCZNY ELELMENT SIE POJAWIL BO JA TU SMECE....

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:12 am przez naataalia, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiu, uffff... :D :D :D
Cudownie!!!

A im d..y skopać!

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:12 am przez tu hania, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

asienko strasznie sie ciesze ze to pomyłka uffffffffffffffff ale mi ulzyło
HUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAA :cmo: natalko sama widzisz skoro ty juz o tym myslisz to tylko kwestia czasu a skoro jestes nieszczesliwa to daj sobie spokój z nim załoze sie ze wyjdzie ci to na dobre jaki stary taki głupi :shock:

Ostatnio zmieniony śr lis 14, 2007 11:13 am przez beatka2221, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1223, 1224, 1225, 1226, 1227, 1228, 1229 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]