Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:11 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 372  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

O, to podobnie jak ja! :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

haniu----ciebie to juz chyba nikt nie pyta o to czy pijesz czy nie heheheheh pewne rzeczy staly sie standardami hihihihihiihhiihih zartuje.....

ja caly dzien mialam ochote dzis na zimne piwko....ale od tych porzadkow tak mnie leb napierd....ze musialam siegnac po tablety....i teraz jest juz ok !!!!!!!!! ale bylo ciezko....czy myslicie ze to juz glod alkoholowy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pewnie tak! :lol:

A czym najlepiej zaspokoić głód alkoholowy?... Hi, hi... :lol:

Wygraliśmy w nogę! Pooolskaaa gooolaaa! Pooolskaaa - biaaałoo czeeerwoniii!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DO BOJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DO BOJUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!! heheheh tez sie ciesze.....

nie mam w domu nic co mogloby mi pomoc :)))))))))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Łoj, to chyba nie jesteśmy rasowymi alkoholiczkami... Rasowe mają zawsze poutykane w różnych miejscach "wspomagacze". :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No nie dość, że pijaństwo, to jeszcze tablety poszły w ruch - pięknie Natalka, pięknie!
Macie bar? Też branża alkoholowa, jakże mogło być inaczej! :wink: Słodki masz suwaczek :D

Łucja i Hania widzę, że podtrzymywałyście dobre tradycje wątku piwkowałyście wczoraj.

Ja już dziś po zastrzyku. Laseczki już odrzuciłam, ale jeszcze nie stepuję. :$%^: Chyba muszę sobie jakiś kapelutek zamówić, bo z tym mi się stepowanie kojarzy.

Zapowiada się leniiiiwa niedziela.... :gz: Haniu, podrzuć mi tu jakieś klasówki do sprawdzenia. :)

Aneczka, wywołuję Cię do tablicy. Meldować się co porabiasz w dzisiejszych tak pięknych okolicznościach przyrody!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

damalko.....mamy kebaba,...niestety nie mamy tam alkoholu...moze to i lepiej bo by mnie ciagnelo hhehehhe u nas moj mezus podtrzymal tradycje i ladnie popiwkowal wczoraj.....ja dziewczynki jeszcze nie wstalam z lozka....i nawet nie wiem co sie dzieje za oknem...ale planuje dzis leniuchowy dzien....obiadek zostal z wczoraj...posprzatane ladnie....zero obowiazkow.....wiec chyba zrobie sobie w koncu pazurki......bo zbieram sie i zbieram i zebrac sie nie moge hihihiihihihi

co nas tak malo tu ostatnio???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kebab, mmmmm... uwielbiam kebaba!!
A facet nie wielbłąd, pić musi! :wink:

Ja dziś też będę leniuchować. A na dworze dziś szarówka, nic ciekawego, lepiej zostać w ciepłym domku.

Mało nas, bo każdy chce się rozmnażać a mało kto chce/musi odkładać... Nie wstrzeliłyśmy się w modę, hehe. Kiedyś była moda nie mieć dzieci, teraz jest moda być w ciąży... Tak to sobie tłumaczę (tzn. pocieszam się sama :D ) Rób pazurki i pochwal się. Zmieniłaś podpis - śliczna psiunia. :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a nie ktorzy nie maja sily sie rozmnazac...ppatrz moj mezulek hehheeheheh odsypia kaca....co do psiny to dziekuje to moje oczko w glowie...bedzie miala dzidize niedlugo...

co do pazurkow...to nie mam na razie koncepcjil...myslalam zeby sobie zrobic krociutkie i pomalowac na krwisto czerwony kolor.....hmmm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Oooo, koncepcja pazurków super!

Będzie tylko jeden dzidziuś psi? Już wiadomo?
Mój kot się nie rozmnoży, bo został "brutalnie" pozbawiony takiej możliwości :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no na usg widac bylo 2 ale mj tatus mowi ze moga sie jeszcze pojawic...bo za wczesnie poszlismy na usg....juz nie moge sie doczekac....czyli damalko koncepcja pazurkow dobra??? robic???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Natalka, widziałam kiedyś twoje zdjęcie ztakimi czerwonymi pazurkami w Galerii i wyglądało to super!

Jak długo trwa ciąża u piesków?

Ja jestem po pysznym obiadku... Pyzy z mięskiem, sosikiem i marchewką na słodko :D Nie ma jak u mamy :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej. :D

Ooo, ja też po pysznym obiadku, ale u teściówki. Barszczyk biały, kotleciki schabowe, sosik... :)

Damalko
, w przyszłym tygodniu będę miała klasówki do sprawdzania, podrzucę Ci.

A my zamiast myśleć o (nie)rozmnażaniu spaliśmy dzisiaj do 13. To się nazywa błoga niedziela...

Damalko, to co, że nas mało. Przynajmniej kameralnie! :wink:

Natalia
, a czy dla znajomych są kebaby za darmo? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

haniu--oczywiscie ze za darmo....zapraszam....a skad w ogole jestescie dziewczyny??? moze i kameralnie ale i ekonomiczniej....hehheheh na alkohol mniej sie wyda...

damalko---ciaza trwa...63-65dni....tiffi ma termin na 9grudnia....

a ja jestem po "rozmnazaniu"....po boskim rozmnazaniu.......musze przyznac hehhehe ze zawsze po piwkowaniu moj S. jest nieziemski....bardziej nieziemski niz zawsze hehehehhehe co za tematy....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ładnie pani Natalko! :wink: Mam na myśli oczywiście rozmnażanie. :wink:

To ja wpadam na kebaba. (I drinki z Martini). :lol:

Dokąd?

Ja z Lublina.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

haniu...warto bylo pogrzeszyc.....nam i tak nigdy sie nie udaje zajsc tak szybko wiec...na bank nic z tego nie bedzie, tym bardziej ze wczoraj skonczyl mi sie @..... ale az mi sie cieplo robi jak sobie przypomne...jakies uroki picia meza...hihihih

ja z elblaga...hmmmm nie za daleko cie wywialo????

no martini chetnie bym walnela....do tego gyrosik z frykami...sos czosnkowy, feta , oliwki....zapraszam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

ehhh tu sie schowalyscie widze ze przyjemny temacik poruszona :lol: natalko bo polece do mojego meza i go dopadne hehehehe :D a my tez juz po obiadku dos dawno ..i dzis posprzatalismy nasza kanciape tzn schowek ....wiem ze niedziela ale nas zebralo zawsze to mniej roboty przed przeprowadzka :) u mnie na dworku juz ciemno i ponuro :roll: :? mogl by snieg spasc czlowiek by sie cieszyl ehhehe

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witaj lagunko...zapraszamy do nas....albo nie ...mam inny pomysl ....dopadnij mezulka hihhihi.....w ogole dzisiaj wszystkie dziewczynki sie pochowaly....no ciemno ciemno...a ja jeszcze nie wychylilam nosa nawet za okno....jeszcze w pieleszach...i tak zostanie......hihih takiej to dobrze....a paznokietkow nie zaczelam jeszcze nawet robic

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

a ja siedze na kompiku i zagladam co ktora napisala....znalazlam fajna swieczuszke o ktorej zapomnialam i sie pali zapach wisni :D kocham swieczki :)

wlasnie mnie maz zawolal i cos pokazal w japoni zrobili telewizor o grubosci 3mm normalnie niepojete jak technika idzie od przodu :roll: :D

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc dziewczyny :) Melduje sie poslusznie ;) U mnie tez juz ciemno za oknem. Wczoraj bylismy na koncercie, bylo naprawde super :) Przypomnialy mi sie dawne dobre czasy. Koncert w arenie na 10 tys ludzi :)

A dzisiaj zrobilam galaretke z kurczaczka i zjedlismy resztki tiramisu z urodzin i chyba nie damy rady juz wciagnac obiadku ;)

A mnie okropnie rozbolal brzuszek jak na @. Moze w koncu sie to zacznie regulowac, tylko ze na srode mam termin do gina i to mi moze troche plany cholerka pokrzyzowac :(

A i zeby podtrzymac alkoholowa tradysje wypilam juz czerwone winko :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7429 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 372  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]