Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:08 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201 ... 1544  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

ide poleżeć bo DZIDEK za bardzo kopie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki ....u mnie slonko troche przeswituje.....asienko co do picia meliski to smialo mozesz :) a co do latania samolotem to najlepiej wlasnie zapytac sie lekarza jednak cisnienie w samolocie sie zmienia przy starcie i przy ladowaniu ja np bardzo zle wspominam ladowanie moje uszy o malo co nie eksplodowaly :?

witaj maniunie :wink: jeszcze kilka tyg i dzidzik bedzie juz na swiecie ehhh ale super...

maranellko dziekuje za slonko......moze ta twoja @ sie w koncu rozkreci :roll: :D

kurcze czekam na faceta bo mial spisywac liczniki i go nie ma :roll: a kartka wisi na dole...

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

och, kurcze, dopiero wstaliśmy, dzień zapełniony po brzegi, bo jutro szwagierka przyjeżdża i trzeba się porzygotować, a mi się tak nie chce.......... ani sprzątac, ani z domu ruszać. wolałabym sobie na forum posiedzieć :D

ale cóż mogę poradzić....

a zatem na razie się witam, postaram się potem nadrobić czytanko i trochę z Wami pogadać. lecę witac sie z innymi a potem kaszę Młodemu gotować i zobaczymy, czy mi pozwoli popisać ( siedzi na kolanach i ciągle coś tu przełącza, ciężko pisać.... ).

zatem na razie "dzień dobry " :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

czesc lili zagladnij zagladnij jak sie juz uporasz ze sprzataniem :D a ja musze obiad nastawic :? i pewnie na jakis spacer trzeba bedzie wybyc bo sotatnio przez ta pogode w domu siedzim :lol:

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja to chyba ma dziś doła we wtorek 13 to już dwa miesiąc jak straciłam nasze Maleństwo, ciągle myślę jakie byłoby już duże czy czułabym jego ruchy :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Aniołek 13.09.2007r./10tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A propos latania:
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?p=23304

Faktycznie ten suwaczek mi leci:) Ale dopiero jak wróciłam do pracy to czas jakoś szybciej płynie...Wcześniej jak 3 m-ce leżałam plackiem w łóżku to myślałam, ze ciąża trwa z rok czasu, nadal z resztą tak myślę, ja już bym chciała luty!!!!!!!

Asienko, ale bedziesz jeszcze miała Mateuszka lub Amelkę, a może i Mateuszka i AMelkę, zobaczysz!
Kasiula przytulam Cię mocno.

Dziewczyny ja kiedyś gdzieś czytałam, że ziołowych sie nie powinno pić w ciąży, ale gdzie i kiedy nie wiem :roll:

U nas dzisiaj pochmurno i brzydko.
Jutro będę musiała co nieco posprzątać, bo mam taki syf w mieszkaniu, że szok. Wolno, ale będę musiała.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzięki daria za link.
Postanowiłam że jednak powiem że lecę, a jakby coś się działo to po prostu nie polecę. Nie chcę zaszkodzić kruszynce :)

Brzuszek mnie dziś boli :( i głowa .... :(
Denerwuję się ..... :( Meliska nie pomaga.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie Dziewczyny :D

Sylwia -witam ,ostatnio myślałam o Tobie, co u Ciebie jak Twoje samopoczucie.

Maranelka-ja przed ciąża plamiłam przed @ jakieś 3 cykle, ale nie robiłam badań na progesteron , teraz dopiero chce zrobić te badania , bo lekarz wcześniej mnie zlekcewarzył. Czy niski progesteron mógł być przyczyną problemów w ciązy :?:

Pozdrawiam reszte dziewczyn bez wyjątku.

Obrazek

Aniołek Nikola 15.08.2007,290g-22cm (20tc)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam dziewczynki a ja dopiero was nadrobiłam bo niestety internet mi wczoraj wysiadł i ani rusz wiec nie zapomniałam o was moje kochane :D

ciesze sie ze u zafasolkowanych wszystko w porządku :D oby tak dalej

u mnie dzis trzeci dzien z clo i wszystko sie okaze do niedzieli bede brała a potem mozne przytulanki od srody trzymajcie kciuki za mnie :D

Maranellko a w polsce to gdzie mieszkasz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Beatko :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze, skleroza znów mnie dopada i nie wiem co komu...
trzeba będzie notatki robić, nie ma co, starość nie radość :D

a z tym progesteronem to może. ja sama sie zastanawiam, czy może u mnie nie poleciał za bardzo i dlatego wyszło, jak wyszło. ciotka mnie toksoplazmozą straszy, że pewnie od tego, bo przed ciążą koty głaskaliśmy z Konradem. Jeśli ta druga ewentualność, to idzie się chyba pochlastać, bo moja wina będzie... a jak pierwsza, to idę pochlastać lekarzy, bo w końcu trochę hormonu i dzidzia nie uciekłaby... ale w sumie i tak młoda poszła na początku krwawień, więc chyba i w Polsce by cudu nie zrobili...

z resztą, jadę zaraz do Polski i mam już wszystkie badania załatwione, bo tu oczywiście nikt się nie przejmuje, dlaczego i czy wszystko ok. trudno. mam nadzieję, że wyjdzie, ze zdrowa jestem i mogę po nowym roku męża wykorzystać bez jego wiedzy, co by dzidziuś był szybciutko :D:D:D żartuję oczywiście. on tez chce, ale się boi, aby się sytuacja nie powtórzyła i nie dziwię mu się. kurcze. naprawdę trzeba mi będzie przy kompie siedzieć z notesem chyba :D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lili777 pisze:
kurcze, skleroza znów mnie dopada i nie wiem co komu...
trzeba będzie notatki robić, nie ma co, starość nie radość :D

a z tym progesteronem to może. ja sama sie zastanawiam, czy może u mnie nie poleciał za bardzo i dlatego wyszło, jak wyszło. ciotka mnie toksoplazmozą straszy, że pewnie od tego, bo przed ciążą koty głaskaliśmy z Konradem. Jeśli ta druga ewentualność, to idzie się chyba pochlastać, bo moja wina będzie... a jak pierwsza, to idę pochlastać lekarzy, bo w końcu trochę hormonu i dzidzia nie uciekłaby... ale w sumie i tak młoda poszła na początku krwawień, więc chyba i w Polsce by cudu nie zrobili...

z resztą, jadę zaraz do Polski i mam już wszystkie badania załatwione, bo tu oczywiście nikt się nie przejmuje, dlaczego i czy wszystko ok. trudno. mam nadzieję, że wyjdzie, ze zdrowa jestem i mogę po nowym roku męża wykorzystać bez jego wiedzy, co by dzidziuś był szybciutko :D:D:D żartuję oczywiście. on tez chce, ale się boi, aby się sytuacja nie powtórzyła i nie dziwię mu się. kurcze. naprawdę trzeba mi będzie przy kompie siedzieć z notesem chyba :D:D:D

Lili zeby sie zarazic toksoplazmoza od kota musialabys sie specjalnie postarac ;) Natomiast zdecydowalnie latwiej zarazic sie z surowego miesa dlatego wlasnie nie wolno go jesc w ciazy. Ale to tez nie takie proste ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lilii co do tokspolazomy to nie można sie nią zarazić głaszcąc kota także nie zamartwiaj się , ja też robie sobie to badanie ale bardzie po to zeby sprawdzić czy może już kiedyś ją miałam :?
Asieńka no i super że decyzja podjęta
Beatko witaj :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

surowe mięso, fuuuj :wo: to pocieszenie, bo już kilka dni temu doła przez to załapałam.
noo, a jak się Wam mój kawaler podoba, hmm??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przystojniaczek z niego :lol: :lol: :lol: oj będzie łamał niewieście serduszka :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lili- syneczek jest śliczny :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kasiula 79 pisze:
Przystojniaczek z niego :lol: :lol: :lol: oj będzie łamał niewieście serduszka :D

:D dziękuję. już się za nim małolatki uganiają :D:D:D
włączył nodiego, może da jeszcze chwilkę.

tak się zastanawiam, czy po 3 tyg od poronienia znajda jakąś sensowną przyczyną ( niesensowne to ja sama wiem ;) ), ale chociaż zobaczę czy wszystko ok. nie odważę się tu na kolejną ciążę, więc nie wiem, jak mam to zrobić, bo jeszcze sobie w Anglii posiedzimy raczej... chociaż, u nas może być i tak, ze po tym urlopie nie wrócimy do A. i po ptakach... zobaczymy. Teraz będzie gość niewdzięczny, to będziemy cały dzień poza domem, człowiek za dużo myślał nie będzie i dobrze.

uu, ja wyskrobałam trochę czasu, a Was niet, hmm... trudno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lili konradziu swietny :okk:

u nas tez pogoda pod psem ja dzies na obiad rybka ziemniaczki isurówka mniam :D

smacznego wszystkim bo to pora obiadkowa :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pora obiadkowa???
Mniami, a ja jeszcze godzinę w pracy i obiadek się nie zrobi sam.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

a u mnie miesko wiem ze piatek ale jakos mialam tylko mieso w lodowce.....do tego znow warzywa na parze.....i ryz :D ostatnio jemy warzywka tak wlasnie przygotowane warzywka pycha i zostaja wszystkie witaminki :je:

lili masz slicznego syneczka :D
witaj beatko :)

amisia oj biedulko ale cie wymeczyli w tym szpitalu :(

dariamp cos na szybko machniesz w domku i obiadek gotowy :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]

Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2007 1:24 pm przez lagunka, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30866 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201 ... 1544  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]