Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:48 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kofjka nie miałam podstaw u mnie ciąża przebiegała wzorcowa i też mi się wydaję żę przez pracę (byłam pracownikiem fiz a gin nie chciał mi wystawić zwolni9enia), druga była martwa też nie znam przyczyny, potem robiłam wszystkie badania na Pco, genetyczne i masę innych i wszystko ok,
a ciąża z małym była na początku zagrożona brałam luteine i duphaston a poptem było ok tylko małemu spieszyło się do nas

sylwia2008 ja po pierwszym poronieniu byłam miesiąc na zwolnieniu bo poroniłam 2 dni po wizycie u gin i na tyle wystawił mi zwolnienie ciążowe, bałam się powrotu ale im wcześniej tym lepiej bałam się tych spojrzeń pytań i wogóle, a po drugiej ciąży byłam 5 miesięcy i potem się zwolniłam nie mogłam już drugi raz wrócić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiunia ja nie miałam pracy fizycznej (przynajmniej na papierze) ale trzeba było robic tak przeróżne rzeczy i dodatkowo u nas panuje tak ogromy straes, że raczej kobiety nie maja szans żeby być zdrowe :evil: Po różnych perypetiach związanych z traktowaniem pracowników w chwili obecnej złożyłam wypowiedzenie. Byłam bardzo dobrym pracownikiem, byc może za bardzo sie starałam :evil: :evil: :evil: Wszyscy mogli na mnie liczyc w sytuacjach podbramkowych, ale mi już nie zależy na tej pracy :evil: Dziś mam termin @ zrobiłam test negatywny wyszedł. Nie jestem specjalnie rozczarowana... widocznie mam coś jeszcze do załatwienia skoro to jeszcze nie ten miesiąc :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja wolałabym nie siedzieć w domu, bo to bardzo dołuje, ale w pracy wiem, ze szefowa jest zła na mnie że zaszłam w ciążę powiedziała że jeszcze takich rozpłodowych pracownikow nie miała w swojej kierowniczej karierze więc i wątpię żeby zrozumiała moją stratę, pewnie będzie się wyżywac na mnie za jakiś, ale w razie co głownej szefowej zapowiedziałam już że najwyżej się zwolnie, nie mam zamiaru płakac z powodu pracy, za dużo się wydarzyło ostatnio w moim zyciu

to nie jest mój czas...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kofjka pisze:
Mancia lae sie gonimy po wątkach. dopier byłam u mam strających sie po raz drugi :lol: . Boję sie. Potwornie sie boję. Ale mam nadzieję, że wszystko jakos w końcu mi sie ułoży. Cokolwiek by mi teraz nie wyszło musi byc dobrze. Poprostu musi....

no własnie... teraz nie mogę sie doczekać ciąży a później pewnie będę drżeć ze strachu czy wszystko z dzieckiem dobrze, czy jest zdrowe... kurczę, przy pierwszej ciąży wszystko szło tak gładko :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mancia to Towje serducho mnie rozbraja :D
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kofijka! Dzięki!
KOchane zajrzałam tu by Was zarazić optymizmem! Będzie dobrze! Wiem co mówię. Tak bardzo sie bała a juz niedługo utulę moje drugie maleństwo...
Te serducho to dla Was ;-*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

...a teraz jestem szczęśliwą mamą półrocznego Jasia. Nie można tracić nadzieji :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]