Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 441  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

już chyba odpuściło, przekisiłam w domu dwa dni :evil: a taka ładna zima, zwłaszcza, że ja mieszkam bezpośrednio nad jeziorem, no cóż, ale lepiej teraz niż na same święta gdzie się łazi po ludziach

jak tam przygotowania do świąt dziewczęta :?: :?: co Mikołaj fajnego waszym dzieciakom przyniesie :?: :?: ja mam brata 3,5 roku i w tym roku szarpnęłam się na Lego, mam nadzieję, że mu się spodoba, olałam Duplo tylko takie normalne, Duplo zaraz będzie za stary, a już teraz mógłby kompletować zestawy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nasz dzieć od MikołajoGwiazdora z takich większych prezentów dostanie kolejkę drewnianą z torami i innymi duperelami z tesco i coś na kształt ciastoliny (wzięłam takie tańsze na próbę) No i mnóstwo pierdułek
Co do przygotowań świątecznych to potrzebuje solidnego kopa żeby ruszyć cztery litery i zacząć cokolwiek robić Chociaż wczoraj zapakowałam 26 słodkich upominków dla całej naszej familji 3 godziny to pakowałam :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie dziewczyny, jakoś mało czasu ostatnio mam, więc tak rzadko zaglądam. Tak miałam łyżeczkowanie i po zabiegu było ok. Leki przeciwkrwotoczne teraz bardzo mi pomogły. Mam nadzieję, że następna @ nie będzie już taka straszna. Martwię się też jak szybko cykle się uregulują, a może następny będzie już normalny. Chciałabym zaplanować ciążę i nie brać nic na regulację. Mój organizm ciężko znowu tabl. hormonalne, a mam jeszcze problemy ze skaczącym ciśnieniem. Ogólnie boję się kolejnej ciąży... że coś będzie nie tak. :(

Obrazek

Doceń co masz, zanim czas sprawi, że docenisz co miałeś.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Dziewczyny, widze ze przygotowania pełna parą! Ja wczoraj byłam na swiatecznych zakupach, potem pakowałam to wszystko ponad 2 godziny. Jeszcze tylko nie mam prezentow dla 3 osob, moj M ma to dzis załatwic. Moj mały czuje sie juz lepiej, kaszel coraz mniejszy. Kupilismy mu robota na pilota, taka gre planszowa hungry hippo, bo chciał, ksiązke, M pokupil mu jakies samochody, do tego troche ubranek i słodyczy. Na pewno dostanie mase prezentow od rodziny, jak zwykle. Teraz moja "ulubiona" częsć przygotowan-sprzatanie :evil:
Kika, to dobrze, ze juz sie lepiej czujesz, piwko pomogło!
AxaXX, daj sobie czas, to trwa pare miesiecy i podobno te pierwsze cykle po poronieniu sa czesto bezowulacyjne. Moj @ po poronieniu zrobił sie zupełnie inny, tylko 5 dni, potem spokoj i znowu krwawienie w 8 dniu. Nie mam pojecia dlaczego tak dziwnie. Juz mineły 4 miesiace a organizm wciaz nie wrocił do normy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaktus a konsultowałaś to z lekarzem, że takie dziwne krwawienia masz ? Zobaczymy jak będzie z tymi cyklami, mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie kontaktowałam sie, moze powinnam :hm: Ciagle mam nadzieje, ze to sie samo ureguluje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Może lepiej się skonsultuj z lekarzem, lepiej dmuchać na zimne ? A ile minęło miesięcy już ? Ja też na hormony np. się nie zgodzę, bo już mi napsuły w organizmie... ehhh

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja poroniłam w sierpniu. Tez nie chce hormonow, poza tym teraz zmieniam ubezpieczyciela, wiec do stycznia nie moge chorowac, bo nie mam ubezpieczenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mnie przez rok się normowało, nie ma na to reguły, w końcu się unormuje, można sobie dopomóc, ale to nie jest gwarancja, że na stałe bez wspomagaczy będzie unormowany, ja bym poczekała jeszcze na Twoim miejscu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja miałam dopiero pierwszą @ po poronieniu, zabieg miałam 5 listopada.
Hormonów nie chcę, bo bardzo liczę, że organizm dojdzie do siebie, tym bardziej, że miałam terminowe @, czasem jeden dzień różnicy, ale to żadne spóźnienie. Ciąża była dla mnie zaskoczeniem, bo właśnie zaszłam w teoretyczne niepłodne dni, ale miałam stresujący czas, śmierć w rodzinie, wypadek i napewno wszystko mi się poprzesuwało. Jak zobaczyłam na teście dwie kreski w szoku byłam... Teraz chcę odczekać napewno z pół roku...a Co do wspomagaczy to mogę jedynie brać te leki przeciwkrwotoczne, bo bez nich nie dało się nawet w domu siedzieć, a co dopiero wyjść....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak tam przygotowania, dziewczyny? Ja dzis urzadzam wielkie sprzatanie, najgorzej nie lubie łazienek. I wczoraj sie dowiedziałam, ze urzadzam wigilie, bo tesciowa z tesciem wyjezdzaja w ten dzien. Załamac sie mozna, ale co zrobic.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wielkie sprzątnie. :) Łazienka na szczęście już sprzątnięta, w wigilię będziemy trochę latać. :) Jutro jeszcze drobiazgi dla teściów musimy kupić. :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja już posprzątałam :) nie myłam okien więc dużo luzu , nie lubie tego robic a że było bardzo zimno to sie nie źle złożyło :) teraz własnie piecze się makowiec ,tylko choinka stoi w garażu juz bym bidulkę ubrała , ale mężuś oprawi mi ją dopiero w wigilję. My w tym roku na wigilję do moich rodziców jedziemy.

Powiem Wam że wcale nie cieszą mnie te święta w tym roku :( miały byc takie piekne , nie wiem jak przeżyję wigilię na samą myśl o zyczeniach chce mi się płakac :(

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wczoraj posprzatałam, tez nie myłam okien, po dokładnych oględzinach stwierdziłam, ze sa czyste :D Dzis wielkie zakupy w spozywczym, załamac sie mozna. Juz postanowilismy z M ze w przyszłym roku wyjezdzamy, im dalej, tym lepiej.
Malina, nie daj sie smuteczkom, zobaczysz, przyszły rok bedzie lepszy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Życzę Wam z całego serca zdrówka , radosci, wytrwalosci w starankach a przede wszystkim pięknych fasoleczek :)

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Was

Życzę wam spełnenia marzeń, spokojnych , zdrowych i radosnych swiąt, aby wszystkie złe chwile jakie przezyłyście zamieniły się w radość. Cudownych II kreseczek na testach i każdej czego tak naprawdę pragnie.
Wesołych świąt

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wszystkiego najlepszego, spełniania oraz satysfakcji w 2010 roku

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Kochane, jak rowniez zycze Wam zdrowych, spokojnych i wesołych Swiat, i oczywiscie zdrowych bobaskow w Nowym Roku. Zobaczycie, w nastepna Wigilie bedziemy sobie wysyłac zdjecia małych buziaczkow.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
i już po swiętach, jak tam u was samopoczucie duzo kilogramów, bo ja nawet nieco zgubiłam, ale to akurat powód do radosci. Niestety @ przyszła i niech to jasny .... a tak bym chiała aby zapomniała o mnie. No ja juz nie mam 25 lat niech mnie na cierpliwośc nie bierze :wink:
pozdrawiam

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny :)

Fajny temat... Przykre ze w takim dziale, no ale coż, życie czesto robi nam przykre niespodzianki.

Tez mam dzieciatko w niebie, rok temu 11.12.2008 urodziłam synka, niestety jego serduszko nie biło, a teraz jestem szczesliwa ziemską mama Michalinki, urodziła sie dokładnie rok po swoim braciszku 11.12.2009. Chciałam tylko powiedzieć ze trzymam za Was kciuki i zebyście sie nie poddawaly nigdy chocby już sie wydawało ze nie ma szans, bo szansa jest zawsze i całym sercem zycze Wam jak najszybciej upragnionych II a po 9 miesiacach sliczne zdrowe dzieciątko!!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 441  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]